Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe jak mówicie, że on wielki - to pomyślcie sobie, że on waży niecałe 5 kg, a jego braciszek Linux chyba z 7 kg, a braciszek Master już ponad 7 kg :D:D bycze puppiesy!! :multi:

Posted

nateenanu napisał(a):
Hehe jak mówicie, że on wielki - to pomyślcie sobie, że on waży niecałe 5 kg, a jego braciszek Linux chyba z 7 kg, a braciszek Master już ponad 7 kg :D:D bycze puppiesy!! :multi:

Wkońcu to facet :evil_lol: Mój waży magiczne 19, 5 kg i jest szczuplutki :cool3:

Posted

metaxa napisał(a):
I fajnie że jest taki malch, wagą odbiega od rodzenstwa i innych borderow zupelnie jak moja Viva!:diabloti:

Też się ciesze :multi: nie złamie mi biodra przy volcie :cool3::cool3:

Posted

Też się ciesze :multi: nie złamie mi biodra przy volcie :cool3::cool3:

Ja się zawsze obawiałam :evil_lol: Bo mój pies jak sie odbija to z siłą :shake: na dodatek wbija czasami pazury... mhmmm :shake::angryy:

Posted

Dynamique napisał(a):
Ja się zawsze obawiałam :evil_lol: Bo mój pies jak sie odbija to z siłą :shake: na dodatek wbija czasami pazury... mhmmm :shake::angryy:

Oj no to ładnie, mały predator :)

Posted

Ja jednak dałabym mu czas.
[quote name='nateenanu'][quote name='zetah']http://i830.photobucket.com/albums/zz226/nateenanu/blissdogo2.jpg
Natalka, ja bym mu jeszcze tak nie rzucała :razz:

Hej Haniu :) to tak czasami tylko, w sumie do zdjęcia, tuż nad ziemia więc bez skoków. No i nie łapie w powietrzu :cool3: luzik, stawiki bezpieczne ze mną.
Możecie mieć pozniej duże problemy z łapaniem dysku w locie. Ja bym nie ryzykowała.

uszka czadowe:loveu:

Posted

Marta & Figa napisał(a):
Ja jednak dałabym mu czas.
[quote name='nateenanu']
Możecie mieć pozniej duże problemy z łapaniem dysku w locie. Ja bym nie ryzykowała.

uszka czadowe:loveu:

Dobrze - to my juz nie będziemy szpanowac :cool3::cool3: kiedy się umówimy na jakiś spacerek? Może mi jeszcze coś poradzicie...? :oops:

Posted

Marta & Figa napisał(a):
zgadamy się na wystawie w weekend? będziecie mam nadzieje? :razz:

Pewnie wpadniemy :) w sobote - robimy rano i wieczorem sesje, więc w międzyczasie chciałabym odwiedzić stadion. Niedziela odpada bo będe chrzestną :multi::multi:

Joy106 napisał(a):
cudowny cudowny i jeszcze raz cudowny :loveu:
a ja go widziałaaam :cool3: na plaży. :eviltong:

Uuuuu superowo, szkoda, że nie podeszłaś :razz: za rok prosze się zameldować przy naszym kocyku na jakies pogaduchy :cool3::cool3: byłyście we dwie z psiurami?

Posted

nateenanu napisał(a):
Pewnie wpadniemy :) w sobote - robimy rano i wieczorem sesje, więc w międzyczasie chciałabym odwiedzić stadion. Niedziela odpada bo będe chrzestną :multi::multi:

Musicie być z taka piękna pleśniaweczką ..........:loveu::loveu:

Posted

metaxa napisał(a):
Musicie być z taka piękna pleśniaweczką ..........:loveu::loveu:

Hehe wpadniemy pokibicować tylko, jeszcze sie nie zabrałam za rodowód :) także narazie damy szanse innym :lol::lol: