Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nateenanu napisał(a):
hihi dokładnie :) jeszcze zanim się pierwszy raz spotkaliśmy powiedziałam w żartach, że zostanę jego żoną jak mi kupi borderka :D pamiętał... :loveu::loveu::loveu:

ja też dostałam psiura w prezencie od narzeczonego...niestety to ON CHCIAŁowczarka,dlatego tez pod choinkę dostanie mojego ukochanego rottweilera:evil_lol:

Posted (edited)

metaxa napisał(a):
Widziałam gdzieś już Wasze pojedyncze zdjecia tutaj i miałam wspomnieć o założeniu galerii... Widzę że nie trzeba było :loveu::loveu: Piękny pleśniaczek!!! A jaki ścisk szczęk.. :diabloti: Viva za cholere nie chce dać się podnieść. I (http://i830.photobucket.com/albums/zz226/nateenanu/5.jpg) piękną macie chusteczke :razz:

vvvvvvvvvvv

Edited by nateenanu
Posted

Widziałam i ślicznego Blissa i jego braciszka w Brennej. Boski :loveu: Niedługo postaram się wrzucić jakąś fotkę :)
Też marzę o BC, na razie niestety go nie mam :(
Pozdrawiam, będziemy wpadać częściej! :D

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Widziałam i ślicznego Blissa i jego braciszka w Brennej. Boski :loveu: Niedługo postaram się wrzucić jakąś fotkę :)
Też marzę o BC, na razie niestety go nie mam :(
Pozdrawiam, będziemy wpadać częściej! :D

Superowo, zapraszamy, bedzie nam bardzo miło :multi:

Marta - staneły oba po czym jedno klapło :cool3: ale powoli znow się podnosi.. Uszkowa ruletka :lol:

Posted

Tak, tak - zapraszamy i do zobaczenia - mam nadzieję - na zawodach :D narazie będziemy startować z Cheerosławem, a Bliss będzie nasiakał atmosferka i jak podrosnie to niesmiało wkroczymy jako zawodnicy :cool3:

Posted

nateenanu napisał(a):
Tak, tak - zapraszamy i do zobaczenia - mam nadzieję - na zawodach :D narazie będziemy startować z Cheerosławem, a Bliss będzie nasiakał atmosferka i jak podrosnie to niesmiało wkroczymy jako zawodnicy :cool3:

Gdzie, gdzie ? W agility ? :cool3: