lilia1983 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 "I love mój york Oczaruj jury swoim yorkiem 19-08-2009 Zapraszamy wszystkich miłośników rasy Yorkshire Terrier do wzięcia udziału w konkursie III edycji imprezy "I love Mój York". Jury wybierze najpiękniejszego, najmądrzejszego i najmodniejszego yorka. Impreza odbędzie się w niedzielę 27.09.2009, w godz. 14-17.30 w C.H. Galeria Łódzka w Łodzi. Każdy z właścicieli biorących udział w konkursie będzie musiał zaprezentować swojego pupila w 3 kategoriach: - najmodniejszy (prezentacja ubioru oraz inwencji twórczej właścicieli) - najmądrzejszy (zaprezentowanie sztuczek, zachowanie na scenie, poziom wytresowania) - najpiękniejszy (prezencja, wygląd zewnętrzny, fryzury i stylizacja) Jury wybierze spośród uczestników II i I Vice Miss i Vice Mistera oraz parę zwycięzców czyli Miss i Mistera Yorkshire Terrier. Oprócz konkursu przewidziane są dodatkowe atrakcje takie jak : porady stylistów i psich fryzjerów, rady specjalistów i weterynarzy, targi profesjonalnych karm, psich ubranek, akcesoriów i kosmetyków niezbędnych dla zdrowia i urody pupili, prezentacja najnowszej oferty książkowej dla hodowców i miłośników psów czy dogoterapia. Konkurs uświetni występ znanego iluzjonisty - Marka Correlliego. Aby zgłosić swojego pupila do konkursu na Miss i Mistera Yorkshire Terrier, należy wypełnić formularz. Zgłoszenia przyjmowane są do 21.09.2009. O udziale w konkursie decyduje kolejność zgłoszeń. Kontakt do organizatora: SBS Public Relations agencja@sbs-pr.com.pl 042 209 35 20" / Psy.pl - strony miesięcznika "Mój pies" / I love mój york / Oczaruj jury swoim yorkiem / Quote
madziasto4 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Co to za idiotyczna kategoria- najmodniejszy york :stupid: Quote
Magda Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 madziasto4 napisał(a):Co to za idiotyczna kategoria- najmodniejszy york :stupid: Teraz modne są cętki, więc może strój a'la tygrys:eviltong: Quote
Katie Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 hehe, kategorie moze i durne troche, ale mozna poogladac sobie, sa rozne porady nie tylko o yorasach itd. wiec generalnie fajnie ;) Quote
karkakarka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 lilia1983 napisał(a):"I love mój york Oczaruj jury swoim yorkiem 19-08-2009 / Ale 19 sierpień już był.... O nie zauważyłam daty niżej:oops: Quote
Princess_York Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jakbym poszła to umiejętności by były takie: siad . dziękuje dowidzenia :evil_lol: Quote
lilia1983 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Princess_York to może wystąpić jeszcze w kategorii najmodniejszy lub najpiękniejszy york:). Na pewno będzie ciekawie, mnie niestety nie będzie bo Łódź jest dość daleeko ode mnie ale mam nadzieję że po imprezie pojawi się gdzieś opis imprezy no i zdjęcia:)) Quote
Princess_York Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 aha no ale ja nie wiem czy pojade bo ode mnie te z troszke daleko :cool1: Quote
Recommended Posts