Jump to content
Dogomania

Jakie zwierzę(ta)macie w domu?  

653 members have voted

1. 1. Jakie zwierzę(ta)macie w domu?

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam psa, kota, hodowle myszy rasowych (sztuk 18 :P ) i papugę z problemamy psychicznymi (myśli, jest pewna że jets psem i gania kota...).

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pies Borys - kundelek, większy niż miał być, zwariowany, przesłodki, niefotogeniczny. Mój kochany psiaczek.
Mam też kota Remusa. Ma około siedmiu lat, dokładnie nie wiadomo, ponieważ się do nas przybłąkał. Pozostał dziki, tylko dziadek jako tako pozyskał jego zaufanie.

Jego zdjęcia:

Przedtem miałam też inne koty - Minervę, Homera, Gryffina, Godryka i zaprzyjaźnioną Żabcię sąsiadów. Wszystkie znikały... :-(

A poza tym mam akwarium

Posted

Ja pieska ni mam, ale moja babcia (bokserka Bella 2 lata), dziadek (Bary Owczarek Niemiecki ok.5 lat), prababcia (Maks mieszaniec podobny do ONka 14 lat i Abi kundelek szpicowaty 16 lat) ale często się z nimi widzę. Za to mam 1 szczura, 1 chomika i rybki.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja mam 3 psy, świnkę morską, żółwia, rybki w oczku wodnym oraz rybki w akwarium. Ma dojść królik druga świnka oraz mysz/2 myszy.

• 2 weeks later...
Posted

W domu to ja mam tylko 4 psy i kolo 15 kotow =p Ale trzeba na to spojrzec w ten sposob ze... ja mieszkam na wsi w domku jednorodzinnym =] Wiec mamy tez w "domu" konie, kozy, kroliki i rozne ptactwo =] :lol:

Posted

świnka morska, króliczek miniaturka, 2 szczurzyce, 4 kameleony jemenskie, 3 agamy błotne, 3 agamy brodate, 4 gekony leśne, gekon toke, troche swierszczy itp :) Ogolnie jest wesoło !! (czesc zwierzakow tymczasowo - prawdopodobnie az do konca roku poki sie nie przeprowadzimy calkiem na swoje - jest u moich rodziców :) )

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Motyla noga,szkoda,że nie zdążyłam na ankietę.Sama mam gekony lamparcie,cudeńka.
Moje gadziny można zobaczyć na blogu,którego adres w podpisie.:cool3:

• 3 months later...