Dardamell Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Musiałam zaznaczyć inne, gdyż oprócz psa mam jescze dwa i pół kota (pół gdyż teoretycznie kot jest sąsiadów, ale cały czas przyłazi do mnie na ogród i czeka aż do niego wyjdę). Quote
katik Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 u mnie przybył kot, więc teraz mam psa i 2 koty. Quote
Martuchny Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ciekawie to u was wygląda :) Ja mam spanielkę i kundelka szorstkowłosego ze schroniska :-D skromnie jak widzę,wcześniej miewałam mniejsze zwierzaczki :) Quote
Smolinos Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ja mam kundelka ze schroniska i dachowca przybłędę. :p Quote
bezag Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Trudno mi jest zaznaczyć jedno, gdyż mamy w domu szósteczkę kochanych piesków i piątke rozrabiaków kotków, jest też czwórka emerytowanych myszoskoczków i samotniczka świnka morska. Quote
Vesper Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Ja mam hodowlę kanarków (10 sztuk stada podstawowego +młode) i 5 psów (3 chihuahua, staffik, westik). Teraz skromnie, ale był czas, kiedy równocześnie miałam: kilka myszy rasowych, 2 szczury (+ potomstwo 9 sztuk), chomiki dżungarskie, świnkę (musiałam oddać ze względu na alergię), moje kochane szynszyle- 2 do 3 sztuk (tzn zależy czy były same, czy był jeszcze ich maluch, a później młoda samiczka- niestety ona zaraziła mi moje kochane kulki i odeszły ok. pół roku temu :(...), papugi-nimfy (2), 4 myszoskoczki- zmarły ze starości (wzięłam je już niemłode ze schroniska na Paluchu). Co zwierzę, to historia... Aha i były też rybki mojego exa (wziął do siebie po rozstaniu). Edited July 12, 2012 by Vesper Quote
katik Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 katik napisał(a):u mnie przybył kot, więc teraz mam psa i 2 koty. doszło jeszcze 13 rybek. :) Quote
tala24 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 u mnie skromnie dwie suki i kanarek Edziu:razz: no chyba że lubego i córkę również mogę wliczyć:evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 no 2 psy, 3 koty, zeberki sztuk 2 oraz 2 akwaria :) może dorobię się patyczaków ^^ Quote
Endorfina i Missy Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Siostra, pies, kot i około 15 rybek vv- D Quote
Avocado98 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ja mam tylko kotkę Lunę. Kiedyś miałam koty Pelka i Tusie, rybki (złote rybki ryukiny, kilka gatunków żyworodek i zbrojników - oczywiście nie w jednym akwarium; kiedyś jak jeszcze nie znałam się na tym miałam w małym akwarium wymieszane różne gatunki zupełnie do siebie nie pasujące, czyli gupiki, danio, neonki, skalara, zbrojnika niebieskiego; na urodziny dostałam 2 neonki, które musiałam oddać bo mi nie pasowały do żadnego z posiadanych wtedy akwariów), krewetki RC, ślimaki i żabkę karlika szponiastego Karolka (albo raczej Karolkę, bo to chyba samiczka była). Przez kilka miesięcy zajmowałam się suczką kundelkiem. Quote
Recommended Posts