Agappe Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Ja również serdecznie gratuluje!!! na podstawie zdjęć.. chociaż lokaty postaram się dopisać.. prosze o uzupełnienie ocen i tytułów Klasa młodzieży - 3 sztuki 1. HANABACHI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR 2. ATARI-GO TSUGI Namitori - lokata III 3. SEKAITEKI Halne Wzgórze - lokata II Klasa pośrednia - 1 sztuka 1. BANSHUUMARU GO Shun'You Kensha - ? Klasa otwarta - 2 sztuki 1. ASHI Joko Inu - oc.bardzo dobra, lokata II 2. TENKEITEKI Halne Wzgórze - lokata I Klasa championów - 4 sztuki 1. AMAI Bakira - lokata IV 2. YORITOMO Matagiinu - lokata III 3. TENSHI Halne Wzgórze -oc.doskonała, lokata II, res.CACIB 4. HAGURO GO Harukaze - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR SUKI Klasa młodzieży - 10 sztuk :crazyeye: 1. ASSARI GO Namitori - lokata III 2. D'SAKURA GO Of Kamino Ken - nieobecna 3. KEIKO Tomimopa - lokata IV 4. KIRIGIRISU Halne Wzgórze - nieobecna 5. MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. 6. MIYABI GO Shiyo-Mokuteki - oc.dobra 7. MIYUKY Tomimopa - oc.dobra 8. SUKI Delle Bianche Vallate - lokata II 9. WAKIKO Roal - nieobecna 10. YOSHIKO z Grodzkiego Zakątka - oc.dobra Klasa pośrednia - 6 sztuk 1. AKASHIA GO Sensakura - oc.bardzo dobra 2. AZAYAKA halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDSwR, Zw.Rasy 3. BIJIN Halne wzgórze - lokata III 4. HADASHI dolina Wiązów - oc.bardzo dobra 5. REIKO Roal - lokata II 6. SEYKO Yamabushi - ? Klasa otwarta - 4 sztuki 1. BAFI Rilaf - lokata III 2. HACHIKO Pa-Lis - nieobecna 3. ICHIJRUSHISHA Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I 4. KEIKO Halne Wzgórze - oc.bardzo dobra, lokata II Quote
Mori No Kodomo Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Klasa otwarta - 4 sztuki 1. BAFI Rilaf - lokata III 2. HACHIKO Pa-Lis - nieobecna 3. KEIKO Halne Wzgórze - lokata II 4. ICHIJRUSHISHA Halne Wzgórze - lokata I Klasa młodzieży - 3 sztuki 1. HANABACHI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR 2. ATARI-GO TSUGI Namitori - lokata III 3. SEKAITEKI Halne Wzgórze - lokata II tyle wyłapałem Quote
Kateczka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 gratulujemy Azayaka:multi: nasza najpiękniejsza championka:loveu: kciuki bolały ale warto było :p Quote
Agappe Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Mori No Kodomo']Klasa otwarta - 4 sztuki 1. BAFI Rilaf - lokata III 2. HACHIKO Pa-Lis - nieobecna 3. KEIKO Halne Wzgórze - lokata II 4. ICHIJRUSHISHA Halne Wzgórze - lokata I tyle wyłapałem[/QUOTE] tak mi się właśnie coś nie zgadzało w tej klasie.. juz poprawilam ;) a orientujesz się kto w klasie młodzieży stał na 3 lokacie?? ASSARI GO Namitori czy D'SAKURA GO Of Kamino Ken??:roll: aaa i jeszcze jedno kto sędziował? :roll: Quote
Tomonari Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czyżby Mimbla miał swój debiut wystawowy?;) Quote
Asiunia02 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Agappe']tak mi się właśnie coś nie zgadzało w tej klasie.. juz poprawilam ;) a orientujesz się kto w klasie młodzieży stał na 3 lokacie?? ASSARI GO Namitori czy D'SAKURA GO Of Kamino Ken??:roll: aaa i jeszcze jedno kto sędziował? :roll: wg mnie D'SAKURA GO Of Kamino Ken. OGROMNE GRATULACJE !!! Quote
Tomonari Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zdecydowanie na III lokacie nie stoi Sakura. Quote
Shirai - Koki Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Oczywiscie my tez gratulujemy wszystkim Akitkom !!! Quote
Kasia_Dawid Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 gratulacje dla wszystkich akitek :-) Quote
Agappe Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Tomonari']Zdecydowanie na III lokacie nie stoi Sakura.[/QUOTE] no to wraca znak zapytania ;) a jakieś CWC, res.CACIBy?? oceny?? ktoś to uzupełni? :roll: Quote
Sylwia1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Tenshi-oc.doskonała res.Cacib Keiko Halne Wzgórze oc.bdb Hadashi Dolina Wiązów oc.bdb ICHIJRUSHISHA Halne Wzgórze oc.dosk bez CWC AKASHIA GO Sensakuraoc.bdb To wiem na pewno.Za szybko zabrali z tablicy kartkę z wynikami i z tego wszystkiego zapomniałam spisać. Quote
Asiunia02 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 jeśli nie Sakuta to musi to być Assari Go Namitori ;) Quote
Tomonari Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Agappe']no to wraca znak zapytania ;)[/quote] Może Adam rozszyfruje ze zdjęć jaki był numer i dopasuje. Ale on to albo:sleeping: albo :drink1:po takim dniu... Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Gratuluję i dziekuję zarazem wszystkim właścicelom i wystawiającym - akitki z Halnego Wzgórza tak wspaniałych wyników, doskonałego przygotowania i pięknego handlingu HANABACZI(trzmiel-bąk) dziś zakończył Młodzieżowy Championat Polski :multi: cieszę się Kateczko,że AZAYAKA(jasna,pogodna) jest Twoją ulubioną championką - myślę,że niewielu jest takich, którym się nie podoba :cool1: szkoda,że KIRIGIRISU(konik polny) nie mogła wziąść udziału w wystawie ,choć była z swą Panią na niej, ale coś bardzo pilnego wezwało je do domu TENSHI (aniołek) o pół zęba za HAGURO - dura lex set lex BIJIN(piękna panna) -wyrosła na piękną pannę i w pełnej szacie jeszcze powojuje na niejednej wystawie :lol: TENKEITEKI(reprezentacyjny) kończy ghost period i zaczyna dostojnieć w zachowaniu i postawie SEKAITEKI (światowy) -jeszcze parę wystaw i kto wie ? ICHIJIRUSHISA (godna uwagi,widoczna,wyrazista) zdecydowanie taka jest :lol: Brawo Mimbla ! i witamy w gronie handlerów :lol: KEIKO może też polubi wystawy ,choc wiem,że ona zdecydowanie najbardziej lubi wycieczki -zresztą ktore akitki ich nie lubią ? po naszych widać , jak całymi swoimi jestestwami mówią no dora wystwa moze byc ,ale potem hulanka po łące lub lesie Tomonari ma rację to nie jest D'SAKURA Kamino KEN Pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
CHAAKITA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 HANABACHI BACHI i SEKAITEKI TENSHI i HAGURO YORITOMO i AMAI AZAYAKA REIKO i BIJIN KEIKO ICHIJITUSHISA ICHIJIRUSHISA i KEIKO AZAYAKA :) Quote
Uruwashii Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wystawa udała się strasznie, dużo pięknych psów, mocna stawka tym bardziej cieszą wygrane;) Jeszcze raz gratulacje dla Sylwi, Adama oraz Kasi i Łukasza pozdrawiamy;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Agappe'] Klasa otwarta - 2 sztuki 1. TENKEITEKI Halne Wzgórze - lokata I 2. ASHI Joko Inu - oc.bdb, lokata II SUKI Klasa młodzieży - 10 sztuk :crazyeye: 1. ASSARI GO Namitori - lokata III 2. D'SAKURA GO Of Kamino Ken - nieobecna 3. KEIKO Tomimopa - lokata IV 4. KIRIGIRISU Halne Wzgórze - nieobecna 5. MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. 6. MIYABI GO Shiyo-Mokuteki - oc.dobra 7. MIYUKY Tomimopa - oc.dobra 8. SUKI Delle Bianche Vallate - lokata II 9. WAKIKO Roal - nieobecna 10. YOSHIKO z Grodzkiego Zakątka - oc.dobra Uzupełniłam nieco wyniki... Adaś fantastyczna fotorelacja :multi: Dziękujemy :loveu: Quote
Agappe Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 wow ale pogrom:crazyeye: ponawiam pytanie - kto sędziował??:roll: i za co te wszystkie panienki dostały oceny dobre??:roll: bo chyba ich fotek nie było za bardzo :roll: Quote
Sylwia1 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Daria,sama na pierwszej stronie napisałaś kto sędziuje :razz: - Christen Lang (Norwegia). Res.caciba w suczkach nie było. Quote
Recommended Posts