Hexi Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 dzieki Pika na pewno skorzystam :) psytulanki w wersji makro :))) najpiekniejsze sa jak mysla i marszcza czolo z wysilku :D Quote
adda Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Hexi napisał(a):najpiekniejsze sa jak mysla i marszcza czolo z wysilku :D Przy innej czynności z wysiłkiem tysz marszczą czoło :lol: Quote
kinia_w Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 adda napisał(a):Hexi napisał(a):najpiekniejsze sa jak mysla i marszcza czolo z wysilku :D Przy innej czynności z wysiłkiem tysz marszczą czoło :lol: Ale wtedy nie są takie piękne ;) Quote
ASICA Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Hexi gratuluje!!! a jak bedzie sie nazywał twój maluszek????Niech rosnie szybciutko i zapraszam na wspolne doze spacerki!! a na taką mine t ja mowie ze robi marsika! :D swietne miny w wykonaniu uszu i czoła :D Quote
Tora Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 eh dogi dogi... :) Miot A powiadasz.. ja bym nazwała dożka na A Adso albo Ajax :> Mi się też marzy dożek, tyle że czarny... ;) Quote
Hexi Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 my jak na razie stawiamy na Atilla ale te nadane przez Dominike trz sa swietne wiec trudno sie zdecydowac :))) Quote
ASICA Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 ale fajne imie zwłaszcza dla doga! Ajax też fajoskie -dla mnie kazde ktore jest inne niz wszystkie pospolite jest swietne.mysle ze już niedługo u Ciebie w domku wzrosnie zapotrzebowanie na szmatki?! :D :D ale nawet to jest słodkie-nikt ze znajomych nie ma ochoty głaskać Twojego pupila :D maly plusik :D :D Quote
Hexi Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 wczoraj w nocy wrócilismy z hodowli i.... mamy doga!!!! :D jeszcze nie w domu ale juz wybrany i czekamy tylko jak podrosnie, nazywa sie Attyla Giga La Gothica :) jest zółciutki ma obledny nosek i spi wiekszosc czasu :) mam kilka zdjec ale zanim wkleje musze zalapac jak to sie robi:P Quote
Daisunia Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Hexi :) to super że piesek wybrany .. pewnie sie doczekać nie możesz ;) Quote
Hexi Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 jasne ze nie moge :))) teraz przynajmniej moge pytac jak rosnie i co u niego słychać, wybralismy imie i wogole :P nawet udalo mi sie jego zdjecie w emblemat wkleic :D ale ten miesiac bedzie baaardzo dlugi :D Quote
Hexi Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24336&sid=346afe7195f03636070a83f3eba9a503 żeby nie zaśmiecać forum zdjeciami....link do molosów gdzie wkeiła (nareszcie mi sie udało:)) zdjecia mojego słoneczka...juz tylko 23dni :D i bedzie w domku :D Quote
mazika Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Śliczne psiaczki!!!! gratulacje wielgasne tak wielgasnych psiaków ;) Quote
Recommended Posts