Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki Pika na pewno skorzystam :)
psytulanki w wersji makro :))) najpiekniejsze sa jak mysla i marszcza czolo z wysilku :D

Posted

Hexi napisał(a):
najpiekniejsze sa jak mysla i marszcza czolo z wysilku :D
Przy innej czynności z wysiłkiem tysz marszczą czoło :lol:

Posted

adda napisał(a):
Hexi napisał(a):
najpiekniejsze sa jak mysla i marszcza czolo z wysilku :D
Przy innej czynności z wysiłkiem tysz marszczą czoło :lol:

Ale wtedy nie są takie piękne ;)

Posted

Hexi gratuluje!!! a jak bedzie sie nazywał twój maluszek????Niech rosnie szybciutko i zapraszam na wspolne doze spacerki!! a na taką mine t ja mowie ze robi marsika! :D swietne miny w wykonaniu uszu i czoła :D

Posted

eh dogi dogi... :) Miot A powiadasz.. ja bym nazwała dożka na A Adso albo Ajax :> Mi się też marzy dożek, tyle że czarny... ;)

Posted

ale fajne imie zwłaszcza dla doga! Ajax też fajoskie -dla mnie kazde ktore jest inne niz wszystkie pospolite jest swietne.mysle ze już niedługo u Ciebie w domku wzrosnie zapotrzebowanie na szmatki?! :D :D ale nawet to jest słodkie-nikt ze znajomych nie ma ochoty głaskać Twojego pupila :D maly plusik :D :D

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj w nocy wrócilismy z hodowli i.... mamy doga!!!! :D jeszcze nie w domu ale juz wybrany i czekamy tylko jak podrosnie, nazywa sie Attyla Giga La Gothica :) jest zółciutki ma obledny nosek i spi wiekszosc czasu :) mam kilka zdjec ale zanim wkleje musze zalapac jak to sie robi:P

Posted

jasne ze nie moge :)))
teraz przynajmniej moge pytac jak rosnie i co u niego słychać, wybralismy imie i wogole :P nawet udalo mi sie jego zdjecie w emblemat wkleic :D
ale ten miesiac bedzie baaardzo dlugi :D