Hexi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 http://rasowe.h.win.pl/nowosci1.html chwale sie :P lada dzień moj żółty chlopczyk sie urodzi !!! :D trzymajcie kciuki za mamusie !!! Quote
Majka_Gizmo Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Hexi świetna stronka :D , a przyszłej mamusi wprost się opisać nie da-jest tak śliczna,że hej :lol: . Musi być jej już chyba ciężko skoro lada dzień ma się szczenić? Życzę szybkiego i bezkomplikacyjnego porodu... I aż CI zazdraszczam,że będziesz mieć w domu maleństwa :fadein: Pozdrawiam :D Quote
Koma Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Gratuluję! :) Dogi to świetne psy! I oczywiście trzymam kciuki za mamusie, żeby urodziła Ci śliczną mała (no, może nie taką małą :lol: ) kluseczkę! Pozdrawiam. Quote
Hexi Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 wyjasniam na wszelki wypadek tylko jeden chlopiec bedzie moj :D a przynajmniej planuje miec tylko jednego...narazie :P jak ostatnio odwiedzałam psia mame juz jej bylo ciezko...teraz podobno jest na granicy pekniecia :) a malucha w domu juz sie nie moge doczekac...a to jeszcze tyle tygodni..... Quote
Janosik Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Super mama to i dzieci będo oki. Powodzenia i pozdrowienia od "cioci" i Asi i dwóch psich wujków Kasusa i Janosika :D Quote
Alicja Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Trzymamy łapki za szczęśliwe rozwiązanie ,a potem to już tylko czekać jak za kilka tygodni zobaczymy Maleństwo :D Quote
kasiaak Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Hexi, napisz koniecznie czy urodziły się już maluchy. Zleci szybko te kilka tygodni a potem już tylko czysta radość z dozich fafli w każdym zakamarku mieszkania :) Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 kasiaak jest na stronce wszystko :D są już małe dożynki śliczne jak nie wiem co :angel: :angel: :angel: Quote
Ariadna Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 psiaki cudasne, takie anioleczki...i stronka b. ladnie wykonana... :D Quote
PIKA Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Hexi czas szybko plynie, ani się nie obejrzysz jak będziesz smigac z małym i z nami po Polach :lol: Quote
Hexi Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 juz sa nowe zdjecia i ja niedlugo jade do Krakowa utulic maluchy :)))) sliczne sa niesamowicie i nie mam pojecia jak ja zdecyduje ktory to ten moj bedzie :P dziekuje za spacerek weekendowy i za zaproszenie z brzdacem :) na pewno bedziemy sie socjalizowac ze wszystkimi dwu i czworonogami :)))) niby dwa miesiace to nie dlugo ale ja juz tak bardzo sie nie moge doczekac.... ja chce malucha z za duza glowa i za dlugimi nogami!!!! :))) zdjatka na stronce sa na bierzaco i jak na razie caly czas sie jeszcze napatrzec nie moge :D dzieki za podnoszenie mnie na duchu :) Quote
gordonka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 :D Hexi :) masz super stronke ,no ale zdjecie śpiacych piesków i kotka zwaliło mnie z nóg :) www.zambiaseter.republika.pl Quote
Hexi Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Stronka nie moja a chodowcy jest :) ale dziekuje w imieniu Dominiki i na pewno jej przekaze :) Quote
PIKA Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Szukałam i nie mogę na stronie znaleźć zdjęć maluszków :oops: :( Nie wiem, czy to z braku czasu (w pracy jestem) :roll: , czy z powodu mojej pierdołowatości :evilbat: Quote
Hexi Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 www.gigalagothica.pl / mioty/ zdjecia szczeniaczków z miotu A tuz po porodzie, jednodniowe maluszki :D Quote
julita104 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 super! gratuluje! Oby nie przeistoczył sie w agresywnego doga niemieckiego :evilbat: Quote
zaba14 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 julita104 napisał(a):super! gratuluje! Oby nie przeistoczył sie w agresywnego doga niemieckiego :evilbat: takie zdarzają sie niezwykle zadko i u osob ktore chcą z nich zrobić nie wiadomo co, po mimo sowich rozmiarów to bardzoo potulne pieski.. Quote
Lotos Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Sczeniaczki są prześliczne! :angel: Mamusia też niczego sobie. Powodzenia w wychowywaniu tych "maleństw" :wink: Quote
maga18 Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 a mi zadna stronka nie dziala :( moze Hexi wstawisz tu fotki szczeniakow??? :D Quote
Hexi Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 nie umiem zdjec wklejac :( poz tym nie wiem czy moge nie swoje zdjecia tak publikowac.... ale za to 11.06 jade do maluchow i pewnie juz wybiore mojego kluska :))) dalej mnie zachwyca jak to mozliwe ze takie male kluseczki na dogi wyrastaja :) Jak juz bedzie wiadomo ktory i jak ma na imie bedziemy sie chwalic tez zdjeciowo. na pewno z wizyty w hodowli sporo zdjec ze soba przywioze :D tylko bedzie mi potrzebna mala pomoc we wklejaniu :)))) Quote
Magda-Amir Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 aaaaa jakie cuda te grubaski :angel: :angel: :D bedziesz miala superasnego pieseczka ;] Quote
PIKA Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Hexi'] na pewno z wizyty w hodowli sporo zdjec ze soba przywioze :D tylko bedzie mi potrzebna mala pomoc we wklejaniu :)))) Ja ci chętnie pomoge :D Nawet wstawie na forum :D Jak juz bedziesz miala te zdjęcia to nadaj mi priva a ja Ci powiem co dalej zrobic :wink: Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 A ja myślę, że dogi to takie wielkie przytulanki :angel: Quote
Recommended Posts