Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hexi świetna stronka :D , a przyszłej mamusi wprost się opisać nie da-jest tak śliczna,że hej :lol: . Musi być jej już chyba ciężko skoro lada dzień ma się szczenić? Życzę szybkiego i bezkomplikacyjnego porodu... I aż CI zazdraszczam,że będziesz mieć w domu maleństwa :fadein:
Pozdrawiam :D

Posted

Gratuluję! :)
Dogi to świetne psy! I oczywiście trzymam kciuki za mamusie, żeby urodziła Ci śliczną mała (no, może nie taką małą :lol: ) kluseczkę!

Pozdrawiam.

Posted

wyjasniam na wszelki wypadek tylko jeden chlopiec bedzie moj :D a przynajmniej planuje miec tylko jednego...narazie :P
jak ostatnio odwiedzałam psia mame juz jej bylo ciezko...teraz podobno jest na granicy pekniecia :)
a malucha w domu juz sie nie moge doczekac...a to jeszcze tyle tygodni.....

Posted

Hexi, napisz koniecznie czy urodziły się już maluchy. Zleci szybko te kilka tygodni a potem już tylko czysta radość z dozich fafli w każdym zakamarku mieszkania :)

Posted

juz sa nowe zdjecia i ja niedlugo jade do Krakowa utulic maluchy :))))
sliczne sa niesamowicie i nie mam pojecia jak ja zdecyduje ktory to ten moj bedzie :P
dziekuje za spacerek weekendowy i za zaproszenie z brzdacem :) na pewno bedziemy sie socjalizowac ze wszystkimi dwu i czworonogami :))))
niby dwa miesiace to nie dlugo ale ja juz tak bardzo sie nie moge doczekac.... ja chce malucha z za duza glowa i za dlugimi nogami!!!! :)))
zdjatka na stronce sa na bierzaco i jak na razie caly czas sie jeszcze napatrzec nie moge :D
dzieki za podnoszenie mnie na duchu :)

Posted

Szukałam i nie mogę na stronie znaleźć zdjęć maluszków :oops: :(
Nie wiem, czy to z braku czasu (w pracy jestem) :roll: , czy z powodu mojej pierdołowatości :evilbat:

Posted

julita104 napisał(a):
super! gratuluje!
Oby nie przeistoczył sie w agresywnego doga niemieckiego :evilbat:

takie zdarzają sie niezwykle zadko i u osob ktore chcą z nich zrobić nie wiadomo co, po mimo sowich rozmiarów to bardzoo potulne pieski..

Posted

nie umiem zdjec wklejac :( poz tym nie wiem czy moge nie swoje zdjecia tak publikowac....
ale za to 11.06 jade do maluchow i pewnie juz wybiore mojego kluska :))) dalej mnie zachwyca jak to mozliwe ze takie male kluseczki na dogi wyrastaja :)
Jak juz bedzie wiadomo ktory i jak ma na imie bedziemy sie chwalic tez zdjeciowo. na pewno z wizyty w hodowli sporo zdjec ze soba przywioze :D tylko bedzie mi potrzebna mala pomoc we wklejaniu :))))

Posted

[quote name='Hexi'] na pewno z wizyty w hodowli sporo zdjec ze soba przywioze :D tylko bedzie mi potrzebna mala pomoc we wklejaniu :))))
Ja ci chętnie pomoge :D Nawet wstawie na forum :D
Jak juz bedziesz miala te zdjęcia to nadaj mi priva a ja Ci powiem co dalej zrobic :wink: