orpha Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a nie , nie spokojnie zaufanie ma swoje granice :evil_lol: , lekko nie ma lata luzem ale smycz sie za nia ciagnie :eviltong: Quote
orpha Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a co tam slychac u Sagi i Niny ??? :razz: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Obie sunie po sterylkach czuja się super zreszta jak mają się czuć jak tylko 3 szwy mają założone:lol: Saga jest ogłoszona na forum sh dzis wyślę Ninę bo widać, że domku dla niej brak Quote
jolek68 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 na S-O to mają małe szanse na znalezienie domku :p co innego na forum malamutów ;) jak chcesz to zrobię im wątek ;) Kira znalazła domek dzięki pomocy dziewczyn z adopcji malamutów ;) Quote
Dora Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 saga juz u nas na stronie Saga ť HuskyAdopcje.hekko.pl - ale jak moge prosic , to jeszcze jakies fotki suni by sie przydaly :) Quote
Justyna_wolontariat Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 jutro porobię dziewczynom nowe zdjecia a faktycznie forum malamutów jolek68 jak msz dostęp prosze wrzuć je tam ja nie mam tam dojścia. Quote
jolek68 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Dora']saga juz u nas na stronie Saga ť HuskyAdopcje.hekko.pl - ale jak moge prosic , to jeszcze jakies fotki suni by sie przydaly :) proszę, proszę :crazyeye: jak je tu wypatrzyłaś ;) Quote
Dora Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jolek68 napisał(a):proszę, proszę :crazyeye: jak je tu wypatrzyłaś ;) a sobie troche ostatnio siedze na dogo i tak wpadla na dziewczyny :loveu: Quote
jolek68 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dora napisał(a):a sobie troche ostatnio siedze na dogo i tak wpadla na dziewczyny :loveu: i dobrze że tu wpadłaś ;) większe szanse na lepszy domek ;) Quote
orpha Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 aaa to ja juz wiem kto zacz Doro :) , mialam sunie łodzka do siebie na tymczas brac z waszej strony Quote
Dora Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 orpha napisał(a):aaa to ja juz wiem kto zacz Doro :) , mialam sunie łodzka do siebie na tymczas brac z waszej strony no dokladnie to ja :lol: nie ogarniam tego forum i nawet nie wiem jak wstawic jakis podpis zeby bylo wiadomo skad jestem, bo wiem ze mnie tu nikt nie zna:oops: A wlasnie probuje sie dzisiaj do ciebie dodzwonic ale mi cos nie idze .... Quote
orpha Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 aa no nie dodzwonisz sie na ten numer chwilowo bo Stefan ( w sensie moj kot ) posial mi gdzies karte , grzebalam w telefonie a ten huncwot znalazl sobie zabawke w postaci mojej karty :mad: i wcielo , na pw podam Ci moj tymczasowy numer. Ale jesli chodzi o DT , to chwilowo zajety mam ta tu pania http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksenia-krolowa-husky-w-dt-czeka-na-ds-145972/ Quote
ANANA AMAROK Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam! Pod moją pieczą na stronie (HuskyAdopcje.hekko.pl -) znalazła się Saga :) Proszę żeby wszystkie nowe informacje lub fotki wysyłać na ada@huskyadopcje.hekko.pl to dorzucimy je do jej profilu na stronie i będziemy szukać jak najlepszego domku :) Pozdrawiam Quote
Justyna_wolontariat Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Wyślę wam też informacje zdjecia Niny Zrobie obu suniom allegratkę Quote
orpha Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 trzymam kciuki za sunie i im kibicuje a jak bedzie potrzebna pomoc (gdyby sie tak zdarzylo ) w Wawie w sprawdzeniu domku to mimo natloku zajec jestem do dyzpozycji :) Quote
jolek68 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='ANANA AMAROK']Witam! Pod moją pieczą na stronie (HuskyAdopcje.hekko.pl -) znalazła się Saga :) Proszę żeby wszystkie nowe informacje lub fotki wysyłać na ada@huskyadopcje.hekko.pl to dorzucimy je do jej profilu na stronie i będziemy szukać jak najlepszego domku :) Pozdrawiam proszę, proszę :crazyeye: widzę że lepiej działacie od BS ;) szybkość mnie powaliła :crazyeye: chwali się bo każda pomoc na wagę złota ;) Quote
Dora Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 jolek nie przeceniaj nas, robimy co w naszej mocy i na ile mamy mozliwosci :) Quote
Justyna_wolontariat Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Póki co zainteresowanie dziewczynami zero. Saga zamieszkała na wybiegu gdzie biega duża ilosć psiaków, nie ma z nimi najmniejszego problemu dziewczyna się rozkręciła i pyskata zrobiła:diabloti: to naprawdę kochana sunia Nina mieszka w biurze w koszyczku pod biurkiem bo jest trochę nieufna do mnie ma duże zaufanie wita mnie radośnie bawi się zemną, co do facetów to raczej ich unika boi się a na każdy gwałtowny ruch reaguje strachem Quote
Hala Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Śliczne są sunieczki. Oby domki dobre znalazły. :loveu: Quote
jolek68 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dora napisał(a):jolek nie przeceniaj nas, robimy co w naszej mocy i na ile mamy mozliwosci :) jak dobrze widzę to całkiem fajnie Wam to wychodzi ;) super, bo sh choroba wciąż przybywa :p Quote
Dora Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mialysmy dzisiaj telefony w sprawie dziewczyn, jak cos konkretnego z tego wyjdzie to dam znac Quote
orpha Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no to mocno kciuki trzymam z calych sil swoich Quote
Recommended Posts