Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na S-O to mają małe szanse na znalezienie domku :p co innego na forum malamutów ;) jak chcesz to zrobię im wątek ;) Kira znalazła domek dzięki pomocy dziewczyn z adopcji malamutów ;)

Posted

orpha napisał(a):
aaa to ja juz wiem kto zacz Doro :) , mialam sunie łodzka do siebie na tymczas brac z waszej strony

no dokladnie to ja :lol: nie ogarniam tego forum i nawet nie wiem jak wstawic jakis podpis zeby bylo wiadomo skad jestem, bo wiem ze mnie tu nikt nie zna:oops:
A wlasnie probuje sie dzisiaj do ciebie dodzwonic ale mi cos nie idze ....

Posted

trzymam kciuki za sunie i im kibicuje a jak bedzie potrzebna pomoc (gdyby sie tak zdarzylo ) w Wawie w sprawdzeniu domku to mimo natloku zajec jestem do dyzpozycji :)

Posted

[quote name='ANANA AMAROK']Witam! Pod moją pieczą na stronie (HuskyAdopcje.hekko.pl -) znalazła się Saga :) Proszę żeby wszystkie nowe informacje lub fotki wysyłać na ada@huskyadopcje.hekko.pl to dorzucimy je do jej profilu na stronie i będziemy szukać jak najlepszego domku :) Pozdrawiam
proszę, proszę :crazyeye: widzę że lepiej działacie od BS ;) szybkość mnie powaliła :crazyeye: chwali się bo każda pomoc na wagę złota ;)

Posted

Póki co zainteresowanie dziewczynami zero.

Saga zamieszkała na wybiegu gdzie biega duża ilosć psiaków, nie ma z nimi najmniejszego problemu dziewczyna się rozkręciła i pyskata zrobiła:diabloti: to naprawdę kochana sunia

Nina mieszka w biurze w koszyczku pod biurkiem bo jest trochę nieufna do mnie ma duże zaufanie wita mnie radośnie bawi się zemną, co do facetów to raczej ich unika boi się a na każdy gwałtowny ruch reaguje strachem

Posted

Dora napisał(a):
jolek nie przeceniaj nas, robimy co w naszej mocy i na ile mamy mozliwosci :)

jak dobrze widzę to całkiem fajnie Wam to wychodzi ;) super, bo sh choroba wciąż przybywa :p