Lionees Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Majusiu,pamiętam,kochana kruszynko....:( Quote
danka4u1 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Bywam czasem u Ciebie Majeczko, podczytuję znowu wątek i pamiętam Ciebie. Quote
Syla Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Też pamiętam i często wspominam, tym bardziej, jak kolejna malizna mi odchodzi.Jak każdy pies i Majunia ma swój folder, często oglądam zdjęcia, wątek rzadziej odwiedzam. Quote
malagos Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Tej jeszcze mozna pomóc, schronisko w Łodzi. Perełka/15 lat/to malutka, starsza sunia, która trafiła do nas ponieważ jej Pani nie mogła się nią dłużej opiekować. Sunia jest już wiekowa, ale w niezłej formie, to delikatna psia babunia, która pragnie tylko spokoju, miłości i opieki. Jest bardzo łagodna, delikatna i grzeczna. Akceptuje inne psiaki, jest spokojniutka. Czy ktoś podaruje tej mikroskopijnej psince ostatni dom? Quote
Syla Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Widziałam ją, ale nie mogę przyjąć.Odmówiłam już dwom, podobnym suniom.Mam TZta po poważnym wypadku, nie wiadomo, czy będzie chodził, mam też syna z niepełnosprawnością znaczną.Jeszcze wczoraj dzwonił mój tata, że z mama już prawie nie chodzi, a jeszcze opiekuje się moją chorą siostrą.Moi rodzice mają sporo ponad 70tkę.Mam do nich ponad 50 kilometrow, z przesiadkami i nie dam rady z kilkoma psami, kotem, świniakiem...nie jestem zmotoryzowana i tyle.Nad każdą taką malizną boleję, ale nie mogę.Dopiero jak 18letnia Żabcia odejdzie, ale oby to było jak najpóźniej.Za to śleputek Edi, który przyjechał do mnie, razem z Majeczką, ma się świetnie, choć to też, już niemłody facet. Kicia Migotka pojechała wczoraj do DS.Zamieszkała u mojego komputerowca, tj. pana Przemka, z którym znamy się ponad 10 lat.Migotka zamieniła moją kawalerkę, na kilkupokojowe mieszkanie, większą kuwetkę i jeszcze jakiś domek, czy budkę "na wysokości" Rodzice pana Przemka mają sporego psa, ale dla Kićki, to nie problem.Spała z moją Żabcią i szalała ze śleputem.Żadnego psa się nie boi i świniaka, też nie.Jestem szczęśliwa, że trafił jej się taki fajny domek.Pan Przemek miał już kilka kotów, wie o nich sporo.Jak ja się skarżyłam, że mi po kwiatkach skacze, to on mi na to: co pani chce, przecież to młoda, zdrowa i normalna Kicia :evil_lol:Zakochał się chłopak, ledwo do mnie wszedł :loveu:Jestem pewna, że będzie miała dobrze i na pewno lepiej, niż u mnie.Powodzenia kochana, bądź grzeczna i taka, jak wczoraj :lol: Quote
danka4u1 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Majeczko, odwiedzam Cię... Dla wszystkich odwiedzających ten wątek zyczenia spokojnych Świąt, odpoczynku i pogody ducha. Syla, co u Ciebie? Quote
Recommended Posts