marta0731 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wybaczcie offa ale szukamy wszędzie Piękny spaniel po przejściach zbiera na utrzymanie w dt, tylko i aż 100zł, które tak ciężko uzbierać, a zadłużenie zaczyna rosnąć, nie możemy tak zostawić dt z problemem http://www.dogomania.pl/threads/182368-Spanielek-uratowany-przed-igłą.Zbieramy-na-utrzymanie-w-DT.-Tylko-i-aż...-100-zł-mies Quote
Kinia1984 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Wybaczcie offa...Sytuacja podbramkowa...Starsza sunia z przytuliska pod Warszawa...Uspienie albo leczenie:( http://www.dogomania.pl/threads/185917-Uśpienie-lub-leczenie-życie-tej-suni-w-naszych-rękach-DT-i-wsparcie-finansowe?p=14704326#post14704326 Quote
danka4u1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Witamy Was. Żyjecie? Jak zdrówko? Buziaki:lol::lol: Quote
__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 xmartix napisał(a):Majeczka ma ds? ;) Tak, u Syli :) Quote
Syla Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 xmartix napisał(a):aaaaa to ściągamy z mikrusków :) Pisałam na mikrusach już, że malutka jest już moja :lol::evil_lol: Quote
Syla Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Witamy.Majeczka i ja.U malutkiej wszystko ok.Wykąpana i siszka lepsza.Z powodu tego, że Majunia sika na swoje posłanko i potem potrafi tak spać, to będę ją kąpać raz na tydzień w dobrym szamponie z Aloe Vera, który też jest przeciwzapalny i antyalergiczny.Porobiłam zdjęcia, dla Danusi specjalnie w polarku :evil_lol: ale fotosik mi się skończył i pomyślę wieczorkiem co dalej ;):lol:Ile ona je...ja aż nie wierzę.Połyka swoje i jeszcze Edziowe wpiernicza i nie baczy, że większe kęsy :eviltong:Wypije tyle, ile jej się wleje do miseczki.Muszę jej dawać pić częściej, ale w mniejszej ilości.Poza tym sikaniem i srykaniem to Majeczka boska jest i śliczna.Drepcze za mną, domaga się papu, a jak ma mało, to w nocy drobną purinkę dla staruszków wtrynia.Wstaję rano....kilka kałuż, kupencja jak się patrzy i nasikane ma pod sobą, ale miseczka pusta.Synowi zasypia na kolanach.Jak chce, to domaga się pieszczot.Aha, opowiem zdarzenie.Po kąpieli i wysuszeniu ubrałam maliznę w polarek, żeby zimno nie było maleństwu.Kręciła się, więc puściłam na podłogę.Podreptała sobie troszkę, aż doszła do poduchy Lejka.Chciałam zrobić zdjęcia.Myślałam, że przytuli się do mojego osobistego śleputka, jak pierwszej nocy i wszystko na to wskazywało.Przysiadła blisko śpiącego Lele i... nasikała :evil_lol:Mokry był Lejek, jego legowisko, a zadowolona Majunia podreptała dalej:crazyeye::lol:jest indywidualistką, na dodatek niereformowalną i ja to rozumiem, bo sama taka jestem.Zdjęcia będą najpóźniej jutro :eviltong::lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Co ta żwawa babiczka wyprawa to się w pale nie mieści :D :D :D Syla, uśmiałam się czytając Twojego posta :D :D :D Quote
Syla Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 __Lara napisał(a):Co ta żwawa babiczka wyprawa to się w pale nie mieści :D :D :D Syla, uśmiałam się czytając Twojego posta :D :D :D Nie wiem z czego tu się śmiać...to czysta prawda :lol:;):evil_lol: Quote
karola&gacek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Miło czytać happy edny :) Może żeby nie siusiała nie zostawiaj jej wody na noc? Mój kurdupelek wytrzymuje, a i Victoria też parę razy tak robiła w swoim serialu. Czekam na zdjęcia księżniczki ;) Quote
danka4u1 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 To dla Was Sylu, Majeczko i wszystkie Twoje fytrzaki. Czuwam nad Waszym snem i dozoruję wyjadającą karmę Majeczkę nocną porą. Znam takie pisiaki. Siostra ma też mikrusa, który odżywia się dodatkowo w nocy, a i w dzień nie gardzi jedzonkiem.Indywidualistka to ona też jest- piesek, siostra też- u mnie w domu podobnie: Oskar chodzi swoimi drogami, gdzie mu pasuje, a ja jestem trudno reformowalna. I tak już pewnie zostanie:evil_lol::evil_lol: Spokojnych snów. Czekamy na ucztę dla oka: Majeczka w polarku po kąpieli.Zuch kobieta:multi: Quote
danka4u1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 SYla!!! Jak mówią moi uczniowie, to zdjęcie to HICIOR !!!! AleAle Wam dobrze, a Majeczka jak księżniczka albo laleczka ze saskiej porcelany. Buziaki dla Was wszystkich. Quote
jostel5 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Majeczka wygląda na tym zdjęciu jak sen o bardzo szczęśliwym psiaku! I te różowości na królewnie ,i pajacyki na pościeli...Bajka! :) Quote
danka4u1 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wszystkie pieski małe i duże też już śpią. Dobranoc, słodkich snów dla Ciebie Syla i Twojego zwierzyńca. Quote
Syla Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 " Wczorajsza" Majeczka, ale ona nic nie piła, szybciej już ja, tylko zdjęcia z wczorajszego wieczora :lol:;):evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Śliczne to i kruchutkie.:lol: Syla, dlaczego Majeczka jest GŁODZONA ? Pusta miska... i nie pomoże tłymaczenie, że już zjadła:evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Na śniadanie dla Twojej Kruszynki, Syla. Ten pies już nie jest głodny. Weź go na spacer, a bida niech sobie to zje. Tyle możemy:evil_lol: Quote
Lionees Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='danka4u1'] Śliczne to i kruchutkie.:lol: Syla, dlaczego Majeczka jest GŁODZONA ? Pusta miska... i nie pomoże tłymaczenie, że już zjadła:evil_lol::evil_lol: Danuś,Majka pięknie wygląda:loveu:Jak sie zaokragliła,matko:loveu:U mnie to była chudzinka,bo mimo,ze naprawdę sporo jadła,to jednak z tych nerw,wszystko spalała i nic nie szło w tłuszczyk,tylko wszystko w kupkę:shake:. Teraz to Maja ma zycie bezstresowe i wyglada super,wreszcie zaczęła przybierać na wadze:) Syla-DZIĘKUJĘ,ze wzięłaś tego szczocha małego do siebie.Teraz to Maja wie,że zyje:) Quote
__Lara Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Szczocha małego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts