Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.Majeczka i ja.U malutkiej wszystko ok.Wykąpana i siszka lepsza.Z powodu tego, że Majunia sika na swoje posłanko i potem potrafi tak spać, to będę ją kąpać raz na tydzień w dobrym szamponie z Aloe Vera, który też jest przeciwzapalny i antyalergiczny.Porobiłam zdjęcia, dla Danusi specjalnie w polarku :evil_lol: ale fotosik mi się skończył i pomyślę wieczorkiem co dalej ;):lol:Ile ona je...ja aż nie wierzę.Połyka swoje i jeszcze Edziowe wpiernicza i nie baczy, że większe kęsy :eviltong:Wypije tyle, ile jej się wleje do miseczki.Muszę jej dawać pić częściej, ale w mniejszej ilości.Poza tym sikaniem i srykaniem to Majeczka boska jest i śliczna.Drepcze za mną, domaga się papu, a jak ma mało, to w nocy drobną purinkę dla staruszków wtrynia.Wstaję rano....kilka kałuż, kupencja jak się patrzy i nasikane ma pod sobą, ale miseczka pusta.Synowi zasypia na kolanach.Jak chce, to domaga się pieszczot.Aha, opowiem zdarzenie.Po kąpieli i wysuszeniu ubrałam maliznę w polarek, żeby zimno nie było maleństwu.Kręciła się, więc puściłam na podłogę.Podreptała sobie troszkę, aż doszła do poduchy Lejka.Chciałam zrobić zdjęcia.Myślałam, że przytuli się do mojego osobistego śleputka, jak pierwszej nocy i wszystko na to wskazywało.Przysiadła blisko śpiącego Lele i... nasikała :evil_lol:Mokry był Lejek, jego legowisko, a zadowolona Majunia podreptała dalej:crazyeye::lol:jest indywidualistką, na dodatek niereformowalną i ja to rozumiem, bo sama taka jestem.Zdjęcia będą najpóźniej jutro :eviltong::lol::evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Co ta żwawa babiczka wyprawa to się w pale nie mieści :D :D :D Syla, uśmiałam się czytając Twojego posta :D :D :D

Nie wiem z czego tu się śmiać...to czysta prawda :lol:;):evil_lol:

Posted

Miło czytać happy edny :)
Może żeby nie siusiała nie zostawiaj jej wody na noc?
Mój kurdupelek wytrzymuje, a i Victoria też parę razy tak robiła w swoim serialu.
Czekam na zdjęcia księżniczki ;)

Posted

To dla Was Sylu, Majeczko i wszystkie Twoje fytrzaki. Czuwam nad Waszym snem i dozoruję wyjadającą karmę Majeczkę nocną porą. Znam takie pisiaki. Siostra ma też mikrusa, który odżywia się dodatkowo w nocy, a i w dzień nie gardzi jedzonkiem.Indywidualistka to ona też jest- piesek, siostra też- u mnie w domu podobnie: Oskar chodzi swoimi drogami, gdzie mu pasuje, a ja jestem trudno reformowalna. I tak już pewnie zostanie:evil_lol::evil_lol:
Spokojnych snów. Czekamy na ucztę dla oka: Majeczka w polarku po kąpieli.Zuch kobieta:multi:

• 2 weeks later...
Posted

SYla!!! Jak mówią moi uczniowie, to zdjęcie to HICIOR !!!!
AleAle Wam dobrze, a Majeczka jak księżniczka albo laleczka ze saskiej porcelany.
Buziaki dla Was wszystkich.

Posted

[quote name='danka4u1']
Śliczne to i kruchutkie.:lol:
Syla, dlaczego Majeczka jest GŁODZONA ? Pusta miska... i nie pomoże tłymaczenie, że już zjadła:evil_lol::evil_lol:
Danuś,Majka pięknie wygląda:loveu:Jak sie zaokragliła,matko:loveu:U mnie to była chudzinka,bo mimo,ze naprawdę sporo jadła,to jednak z tych nerw,wszystko spalała i nic nie szło w tłuszczyk,tylko wszystko w kupkę:shake:.
Teraz to Maja ma zycie bezstresowe i wyglada super,wreszcie zaczęła przybierać na wadze:)
Syla-DZIĘKUJĘ,ze wzięłaś tego szczocha małego do siebie.Teraz to Maja wie,że zyje:)