Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaski.Dajcie już spokój Nikusiowi dziewczyny:mad:;)Cieszę się, że zapodział się ten polarek, bo przynajmniej znowu mnie odwiedzi :eviltong::evil_lol:.
Malutka dużo je, to aż niemożliwe, jaki apetyt ma ta kruszynka.Oprócz tego, że prania mam sporo i w nocy w kupencję weszłam, to jest boska.Chodzi za mną jak Edzia nie ma w pobliżu, drze się na niego jak tylko podejdzie bliżej niż na metr.W dzień śpika słodko, ożywia się wczesnym wieczorkiem i dreptusia.Jest:loveu:Po południu porobię zdjęcia, dam o ile net i Edziu mi pozwoli, teraz też piszę jedną ręką, bo Dziunia mnie molestuje:razz::lol:

Posted

Syla napisał(a):
:Po południu porobię zdjęcia, dam o ile net i Edziu mi pozwoli, teraz też piszę jedną ręką, bo Dziunia mnie molestuje:razz::lol:

A nie mówiłam, że Syla jest molestowana i nie ma rąk do kompa. Mam to samo u siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Syla napisał(a):
Jeszcze nie zmieniajcie ;), do 10 dni mogę się rozmyślić :eviltong::evil_lol:

Akurat,juz to widze jak sie rozmyslasz:eviltong::lol:
Bardzo się cieszę,że jest u Ciebie,wreszcie Majusia odżyje i będzie miała świety spokój:loveu:

Posted

Dzień dobry, Księżniczko:lol::lol: Dziś deszczowa pogoda:placz: Spacerki wyłącznie domowe:multi::multi:, ale kruchutkie księżniczki to lubią:multi:Domowego ciepełka życzę:lol:

Posted

Wczoraj odwiedził nas Nikuś.Specjalnie przywiózł dla Majeczki polarek.Malutkiej nie widział, słodko sobie śpikała po obiadku, Lejek też śpikał.Przywitał się za to z Edim, który był cały happy...jak to Edi....byle mizać, od razu wywalił brzucha.Dziękujemy Nikusiowi za uczynność i życzliwość.Pozdrowionka.:lol:

Posted

Poprosimy o zdjęcie Majeczki w ubranku:lol::lol: Jest tak śliczna porcelanowa laleczka, że chce się ją ucałować poprzez monitor:lol:to pewnie zboczenie:shake::shake:??:lol::lol: