danka4u1 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Syla']Danusiu kochana.Moja ś.p. Vikusia ( ta z banerka) nie szczekała przez pierwsze swoje 3 lata.Narzekałam....co to za pies, co nie szczeka.Potem jak zaczęła...to jazgotała okropniście.Sąsiedzi byli wręcz wściekli...do pewnego momentu.Dość zamożni ludzie i trafiło im się włamanie...byli na wczasach.Moja Viktorynka darła się jak opętana...wariatka totalna, powiedziałabym.Jednak nie dało mi spokoju, zobaczyłam, zadzwoniłam na policję i tym sumptem moja Vikulinka została strażniczką piętra i już były tylko pochwały hihi.Tak też bywa.[/QUOTE] U mnie też tak było. Obyło się bez interwencji policji, bo wszyscy sąsiedzi na piętrze i nieco niżej też byli zadowoleni z tego jazgotu. Zza zamkniętych drzwi głos przypominał ujadanie srory dzikich psów dingo. Obecny Oskar- ten z avataru- szczeka basem i sprawi to wrażenie, że pilnuje olrzymi pies a nie dziadek cocker spaniel mix. Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Syla napisał(a):Danusiu kochana.Moja ś.p. Vikusia ( ta z banerka) nie szczekała przez pierwsze swoje 3 lata.Narzekałam....co to za pies, co nie szczeka.Potem jak zaczęła...to jazgotała okropniście.Sąsiedzi byli wręcz wściekli...do pewnego momentu.Dość zamożni ludzie i trafiło im się włamanie...byli na wczasach.Moja Viktorynka darła się jak opętana...wariatka totalna, powiedziałabym.Jednak nie dało mi spokoju, zobaczyłam, zadzwoniłam na policję i tym sumptem moja Vikulinka została strażniczką piętra i już były tylko pochwały hihi.Tak też bywa. Niezła historia :) Quote
Syla Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jutro będzie relacja i zdjęcia.Wszystko ok a nawet lepiej. Quote
Syla Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Majeczka, niestety, ale robi pod siebie.Wiedziałam o tym i nie jestem zdziwiona.Jak potrzebuje, to zrobi, potem na tym zasypia.Zamiast siedzieć w budce, to malizna woli poduchę.Sama wyszła z budki w nocy i poszła przytulić się do Lejka.Na Edzia oboje warczą i wychodzi fajny duet:evil_lol:Jest mniejsza niż myślałam, dużo drobniejsza.Fajnie sobie drepta nóżkami.Rano, łaziła za mną...dostała papu, uznała pewnie, że za mało i nawet za suchą Purinę się zabrała.Głównie śpi.Na dworek jeszcze jej nie zabierałam, niech się najpierw zadomowi.Jest prześliczna i taka kruszynka.:loveu: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 maja przed podróżą "dooooobla dooooooooobla jak mamy jechać to już pakujcie mnie i heja w drogę." majeczka zachowywała się tak jakby jej w ogóle nie było. cichutko spała i tylko w łodzi kiedy wysiadałam dostałam buziaka na pożegnanie Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Syla napisał(a):Majeczka, niestety, ale robi pod siebie.Wiedziałam o tym i nie jestem zdziwiona.Jak potrzebuje, to zrobi, potem na tym zasypia.Zamiast siedzieć w budce, to malizna woli poduchę.Sama wyszła z budki w nocy i poszła przytulić się do Lejka.Na Edzia oboje warczą i wychodzi fajny duet:evil_lol:Jest mniejsza niż myślałam, dużo drobniejsza.Fajnie sobie drepta nóżkami.Rano, łaziła za mną...dostała papu, uznała pewnie, że za mało i nawet za suchą Purinę się zabrała.Głównie śpi.Na dworek jeszcze jej nie zabierałam, niech się najpierw zadomowi.Jest prześliczna i taka kruszynka.:loveu: Z Majką to jest różnie.Raz naleje sobie na posłanie i na tym zasypia,a raz zejdzie z posłanka i wysika sie obok.Nie wiem od czego to zależy,ale tak jest od początku.Może właśnie przez to sikanie ktoś ją wywalił?Mnie to nie przeszkadzało,spała na miękkim kocyku,na kocyku położyłam folię,a na folii ręczniczek i zasikany ręczniczek zabierałam do prania i kładłam nowy.Maja taka juz jest i trudno,trzeba to zaakceptować.U Ciebie będzie spokojniejsza,może troche przytyje,bo u mnie jadła więcej niz moja ruda Niunia,a wygląda jak wygląda-chudzinka z niej jest,a z Niuni klucha.No ale Maja nerwowo reagowała na psy,nie lubiła żadnego,a u Ciebie zakolegowała się z Lele:)To dobry znak,cieszę się:)Czekam w takim razie na fotki i dalsze relacje:) Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No właśnie, Majeczka się zadomawia :D i już ma kolegę :D Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 __Lara napisał(a):No właśnie, Majeczka się zadomawia :D i już ma kolegę :D I bardzo sie z tego cieszę:) Maja dostała w posagu legowisko-budkę,szeleczki i różowy polarek z kapturkiem na chłodniejsze dni:)W budce widze nie chce siedzieć(tak jak i u nas),ale mam nadzieję,że szeleczki i polarek sie przydadzą;) Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Renata5 napisał(a):I bardzo sie z tego cieszę:) Maja dostała w posagu legowisko-budkę,szeleczki i różowy polarek z kapturkiem na chłodniejsze dni:)W budce widze nie chce siedzieć(tak jak i u nas),ale mam nadzieję,że szeleczki i polarek sie przydadzą;) Różowy polarek :D :D mam nadzieję, że nie podkradziony Niuni :eviltong::loveu::p Quote
Syla Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Renata5 napisał(a):I bardzo sie z tego cieszę:) Maja dostała w posagu legowisko-budkę,szeleczki i różowy polarek z kapturkiem na chłodniejsze dni:)W budce widze nie chce siedzieć(tak jak i u nas),ale mam nadzieję,że szeleczki i polarek sie przydadzą;) Sorki Reniu, ale polarka nie było.Szeleczki, budka, a w niej ręczniczek, no i sama Majeczka :lol: Quote
danka4u1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Czyż nie jestem śliczna ? Nikt nie podziwia mojej urody. Kochany ratlerek jak zresztą wszystkie. Kocham te psie malizny, a Majeczka cichutka i spokojniutka, znalazła juz sobie kolegę do spania i swoje miejsce na tej ziemi. Bądź szczęśliwy psiaku. Syla, pozdrowienia:lol: Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Syla napisał(a):Sorki Reniu, ale polarka nie było.Szeleczki, budka, a w niej ręczniczek, no i sama Majeczka :lol: Polubek już zaalarmowała Nikusia,że polarek wsiąkł w Jego samochodzie:cool3:.Auto wielkie,to i maleńki polarek miał prawo się zgubić;)No ale Nikuś będzie Cię musiał odwiedzić,coby oddać zgubę:razz:.A polarek był nawet nie tyle rózowy,co malinowy. Laruś-spoko,to nie Niuni kapotka,każda dziewczynka miała swoją,to była osobista kurteczka Majusi:) Quote
Lionees Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To Majusia w swojej kapotce,którą ode mnie dostała i która jest w samochodzie u Nikusia:) Quote
elmira Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Wiesz, Ty chyba jesteś czarownica:loveu:. Właśnie myślałam o tych Twoich maleńtasach i żeby poprawić humor chciałam szukać fotek właśnie w tych stroikach. Dzięki. Widok nieziemski. Quote
danka4u1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To jest przepiękne!!! Majeczka jak śliczniutka laleczka. Aż mi się rymnęło z wrażenia. Chyba pojadę ją odwiedzić. Dobrze, że Syla śpi i nic nie wie, jaki zamach szykuje się na nią. Quote
Nikus Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Renata5']To Majusia w swojej kapotce,którą ode mnie dostała i która jest w samochodzie u Nikusia:) ło matko:oops::oops::oops: jak napisała do mnie Polubek zaraz poleciałem do auta...polarek "skrył" mi się pod kocem:oops::oops::oops: jeszcze dziś będzie u Syli.Bardzo przepraszam...tak mi głupio:oops::oops::oops: Quote
Lionees Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nikus napisał(a):ło matko:oops::oops::oops: jak napisała do mnie Polubek zaraz poleciałem do auta...polarek "skrył" mi się pod kocem:oops::oops::oops: jeszcze dziś będzie u Syli.Bardzo przepraszam...tak mi głupio:oops::oops::oops: Nic się nie stało Nikuś:)Przeca lato przed nami,do zimy daleko.Syla się ucieszy z odwiedzin;).Wycałuj te dwa pyski ode mnie:loveu:...znaczy sie Edzia i Majusie,a Syle i Jej syna pozdrów gorąco:) Quote
polubek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Renata5 napisał(a):Nic się nie stało Nikuś:)Przeca lato przed nami,do zimy daleko.Syla się ucieszy z odwiedzin;).Wycałuj te dwa pyski ode mnie:loveu: i ło de mnie tyż :loveu: Quote
Nikus Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Renata5 napisał(a):Nic się nie stało Nikuś:)Przeca lato przed nami,do zimy daleko.Syla się ucieszy z odwiedzin;).Wycałuj te dwa pyski ode mnie:loveu: buziaki to jak w banku:) o ile mnie wpuszczą:oops: ale dałem plamę:( Quote
Lionees Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 polubek napisał(a):i ło de mnie tyż :loveu: Czesć Kochanie,dzięki za zmolestowanie Nikusia o polarek;) Quote
Lionees Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nikus napisał(a):buziaki to jak w banku:) o ile mnie wpuszczą:oops: ale dałem plamę:( Jaką plamę,co Ty gadasz!W tak wielkim aucie sama Majka mogła sie zgubić,a co dopiero polarek:evil_lol: Quote
Nikus Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Renata5 napisał(a):Jaką plamę,co Ty gadasz!W tak wielkim aucie sama Majka mogła sie zgubić,a co dopiero polarek:evil_lol: hehe Majka nie mogła mi się zgubić bo co chwila sprawdzałem czy tam sobie kima za fotelikiem:) teraz już wiem dlaczego tak potrzebna jest automatyczna skrzynia biegów w maszynie:) Quote
Recommended Posts