rita60 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Renatko sle dobre fluidy i czekamy na ciebie........ Quote
rita60 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Renatko mam nadzieje,ze wszystko jest dobrze i odezwiesz sie niedlugo...... Quote
__Lara Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 rita60 napisał(a):Renatko mam nadzieje,ze wszystko jest dobrze i odezwiesz sie niedlugo...... Ja też mam nadzieję. Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zaglądam, trzymam kciuki, posyłam dobre mysli.... Quote
Lionees Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Już jestem:multi:.Dziękuję za ciepłe myśli,dobre fluidy i odwiedziny u Majusi:loveu:. Wszystkie psiaki są zdrowe,jakoś przeżyły moją nieobecność,bo mąż wziął sobie urlop i siedział z nimi i z dzieciakami w domu(a dobrze mu tak,zobaczył ile pracy wymaga opieka nad tym zwierzyńcem i dziećmi,nawet nie miał czasu się po du**e podrapać:diabloti:).Psy ucieszyły się najbardziej z mojego powrotu(chociaż mąż mówił,że to on naj,naj tęsknił:cool3:),a dzieci tak średnio:roll:,bo z ojcem miały większe luzy:mad:.Najważniejsze,że chałupa cała,dzieci oprane i nakarmione,a psy to chyba przekarmione,bo mąż nie chciał,żeby zmizerniały podczas mojej nieobecności:razz:.Nawet porządek w domu był względny,ale i tak muszę posprzątać po swojemu:rolleyes: A nowy wygląd dogomanii nie koniecznie mi sie podoba,banerki z podpisu mi się nie otwierają i linki do wątków co miałam w zakładkach tez nie działają,a miałam ich mnóstwo i teraz muszę je poznajdować ręcznie:mad: Quote
rita60 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witaj Renatko,miło cie znowu widziec:razz: Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 O Renia też już dostrzegła minusy nowej dogomanii :diabloti::cool1: Quote
Lionees Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Negri,potrzebny mi Twój numer telefonu!!!.Puść sygnałka,albo smska,czekam.Mój numer 793-505-810.Na razie nie ma mnie na dogo Quote
__Lara Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Renata5']Negri,potrzebny mi Twój numer telefonu!!!.Puść sygnałka,albo smska,czekam.Mój numer 793-505-810.Na razie nie ma mnie na dogo Podesłałam Ci numer Negri smsem ;) Quote
Lionees Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Laruś dzięki,odesłałam Ci smska:cool3: Quote
__Lara Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Renata5 napisał(a):Laruś dzięki,odesłałam Ci smska:cool3: To mam wkleić Niunię i ratlerka, Majusi nie ma na zdjęciu ;) Quote
Lionees Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 __Lara napisał(a):To mam wkleić Niunię i ratlerka, Majusi nie ma na zdjęciu ;) Prześlę też Majusię:-) Postanowiłam wyadoptować Majeczkę,jeżeli znajdę odpowiedno dobry domek. Majeczka nie jest u mnie szczęśliwa:-(.Nie przyzwyczaiła sie do obecności psiaków,na widok któregoś z nich ogromnie krzyczy,psy nawet do niej nie podchodzą,a ona już wrzeszczy w niebogłosy.Siedzi w tym swoim domku i świata nie widzi.Bardzo pragnie człowieka i jak jest u mnie na rekach a zobaczy innego psa nawet kątem oka to już chce zejść i ucieka do swojej samotni.Bardzo mi jest jej szkoda.bo to na prawde kochana,grzeczna psinka:-(.W domu zachowuje się ,jakby jej wcale nie było i to mnie martwi.Ewidentnie musiała byc kiedyś pogryziona przez jakiegos psa,bo ma ogromne blizny na karku i byc może stąd ten strach przed psami. mam nadzieję,że nie będziecie mnie potepiały za taka decyzję,ale robię to tylko dla dobra Majeczki.Wydaje mi się,że w domu u jakiejś starszej ,bez zwierzęcej osoby miałaby najlepiej.Tylko ona i jej pani.To jest to,o czym marzę dla Majki. Quote
ALMA2 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Wydaje mi się, że dobrze myslisz. Jest teraz bezpieczna, to mozna spokojnie pomysleć żeby ona kogoś pokochała - nie to że ciebie nie kocha czy że jest coś nie tak, tylko tak jak napisałaś człowiek - Pańcia - tylko dla niej. Czemu ja nie mam tych tych emi.. (nie wim jak to się pisze) - w opcjach zaaawansowanych nie mam nic - tyklko pusta stronę. Quote
Lionees Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='ALMA2']Wydaje mi się, że dobrze myslisz. Jest teraz bezpieczna, to mozna spokojnie pomysleć żeby ona kogoś pokochała - nie to że ciebie nie kocha czy że jest coś nie tak, tylko tak jak napisałaś człowiek - Pańcia - tylko dla niej. Czemu ja nie mam tych tych emi.. (nie wim jak to się pisze) - w opcjach zaaawansowanych nie mam nic - tyklko pusta stronę. Może to właśnie uroki jeszcze nie do końca zrobionego dogo?Niektórzy nie maja różnych funkcji,ale myślę,że to przejściowe Odnośnie Majusi,to właśnie tak myślę-jest bezpieczna,ale jest niespokojna.Cały czas wypatruje i nasłuchuje,czy przypadkiem jakiś pies się nie napatoczy w obręb jej wzroku:shake: Edit:na którymś z wątków znalazłam taki wpis dogomaniaczki " No co ja poradzę, że opcje zaawansowane ani edytuj post nie działa? A emotki mam tylko na PW." Pewnie Alma masz to samo Quote
ALMA2 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Rzeczywiście opcja edytuj post też nie działa. może to się zmieni. Quote
Lionees Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Taaa daaaam:loveu::loveu::loveu: Tu na karku widać kawałeczek blizny,pod futerkiem kryje się duża szrama:-( Quote
Lionees Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Mam swój kubraczek:-) Taka jestem piękna z tyłu:loveu: A taka jestem piękna z przodu:loveu: Quote
Lionees Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 rita60 napisał(a):W rozowym ci do twarzy malenka:lol: Prawda,że ślicznie wygląda?:lol: Wszystkie psy już śpią,więc Majeczka spokojnie usnęła na moich kolanach:loveu: Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 O ludzie!!!! Renato, Ty rozpieszczasz pieski bardziej niż dzieci :D oczywiście żartuję :D widzę, że Majeczka wyszła ze swojej zaczarowanej budki :D Quote
Lionees Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 __Lara napisał(a):O ludzie!!!! Renato, Ty rozpieszczasz pieski bardziej niż dzieci :D oczywiście żartuję :D widzę, że Majeczka wyszła ze swojej zaczarowanej budki :D Wcale,nie żartujesz...moje dzieci już dawno stwierdziły,że psy bardziej rozpieszczam niż ich:roll: A Majkę musiałam wytrząsnąć z budki,bo sama z niej rzadko wychodzi...tylko na siku i już ucieka:sad: Quote
Negri_2008 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Majka w różowym szlafroczku wygląda prześlicznie :-) :-) A guz jakby mniejszy się wydaje. Biedna Maja, ona ma na bank uraz do psów, skoro kiedyś ją jakiś pogryzł. Rozglądajmy się więc za domkiem dla niej. Pytanie tylko, czy znajdzie się druga taka złota osoba jak Renia, u której Maja byłaby tak bezpieczna :-( Quote
Lionees Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Negruś,to nie szlafroczek,tylko wyjściowe ubranko:cool3: A guz nie jest mniejszy,tylko Majeczka jest troszku przytyta i dlatego wydaje się jakby guz zmalał. A odnośnie nowego domku to sprawa pilna i nie pilna.Nie pilna,bo Majka bezpieczna,pilna,bo każdy dzień,to dzień ze stresem dla niej.Ona sporo je,nawet 4-5 razy dziennie i zawsze podaję jej pełna miseczkę i zawsze z miseczki wsio zjada,ale jak na tyle jedzenia,to nie jest za mocno upasiona.Wydaje mi się,że ona tak szybko trawi i spala jedzonko ze stresu.Jej ciałko jest na pełnych obrotach,ciągle czegoś wypatruje,nasłuchuje,obserwuje i chyba dlatego zamiast przybierać na wadze,to ona to wszystko spala.Jedynie w nocy jak siedzimy sobie we dwie,to się odpręża,wycisza i uspokaja.W dzień natomiast jest cała spięta.Nawet ja teraz siedzę z nią sama w pokoju(psy śpią w innym pokoju)-drzwi mamy zamknięte,to ona nasłuchuje,a jak Antoś drepcząc sobie puknie w drzwi,to Majka już krzyczy,mimo że go nie widzi:shake: Taka sierotka to jest,eh... Quote
Recommended Posts