Lionees Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='__Lara']Niunia to prawdziwa Dama :loveu: Majusia też będzie Damą.Mam nadzieję,że uda mi się kupić Majce (za rozsądną cenę;)) taką bluzę:loveu:Majeczka troszku przytyje i suknia będzie super :loveu: **LOVE** JOGGER/BLUZA dla psa Rozm.S AUKCJA (745829910) - Aukcje internetowe Allegro Licytujący bluzę,to ja(męża konto);) Wczorajsza Śpiąca Królewna:loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Jaki to maluszek drobniutki :placz::loveu: Quote
NusiaiJa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 zeczywiście kruszynka, jak ktoś mógł pozbyć się takiego maleństwa?:mad::mad::angryy::angryy: A czy teraz Majka jest u Ciebie u Was na tymczasku czy na na stałe:p Quote
Negri_2008 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Reniu, koniecznie napisz jutro, czy Maja przypadkiem nie obsikała tej ślicznej podusi :diabloti::evil_lol: Quote
Lionees Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Negri_2008 napisał(a):Reniu, koniecznie napisz jutro, czy Maja przypadkiem nie obsikała tej ślicznej podusi :diabloti::evil_lol: A Ty jakiś jasnowidz,czy co?:-o Jasne,że obsikała:mad::diabloti: Quote
bico Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ciotki kochane, dziadeczko-ślepaczkowe, kolejna bida Iwonki, zajrzyjcie do niego:modla::modla::modla: kto tam zajrzy, jeśli nie my?:oops: Bambaryłek jest cudny...i samotny strasznie:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-slepota-musi-oznaczac-dozywocie-w-schronisku-143076/ Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Renata5 napisał(a):A Ty jakiś jasnowidz,czy co?:-o Jasne,że obsikała:mad::diabloti: :mad::mad::mad: nieładnie :shake: Quote
Negri_2008 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Kurcze, słyszałam, że zapach domestosa skutecznie zniechęca psy do sikania w miejsce, gdzi capi ten domestos. Tylko chyba w takim przypadku, jak majka lej na tkaniny będzie trudno Majka, kobito weź Ty się w garść maleńka nasza prześliczna kruszynko :diabloti::loveu: Quote
ALMA2 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jaka maleńka sunia, wczoraj poczytałam sobie troszke o pierwszych dniach suni w twoim domku - słodkie maleństwo. Kochany piesku nie siusiaj na posłanka - bo ci Pańcia pampersa wsadzi;) - i jak będziesz chodziała z taką wypchaną:evil_lol: pupką. Quote
Lionees Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Negri_2008 napisał(a):Kurcze, słyszałam, że zapach domestosa skutecznie zniechęca psy do sikania w miejsce, gdzi capi ten domestos. Tylko chyba w takim przypadku, jak majka lej na tkaniny będzie trudno Majka, kobito weź Ty się w garść maleńka nasza prześliczna kruszynko :diabloti::loveu: Majka powoli uczy się,że nie sika się "pod siebie".Uczy się od Niuni,że trzeba zejść na podłogę i zrobić siusiu,a nie lać tam gdzie popadnie,czyli na swoje posłanko/podusię/kocyk/ręcznik:cool1: To pojętna dziewczynka:loveu:Ale wydaje mi się,że nie była rozpieszczonym psiakiem.Jak machałam jej palcem przed noskiem,że nie wolno sikać,to cała się kuliła i uciekała wzrokiem tak,jakby bała sie bardzo podniesionej ręki:-o:shake:.Ale już jest dobrze,robi się coraz weselsza,tańczy na podłodze,gania ogonek(którego nie ma:diabloti:),ma apetyt i wsio jest git:loveu: Ale też dużo śpi.Niech śpi,biedactwo...kochana to jest sunia:loveu: Quote
Lionees Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ALMA2 napisał(a):Jaka maleńka sunia, wczoraj poczytałam sobie troszke o pierwszych dniach suni w twoim domku - słodkie maleństwo. Kochany piesku nie siusiaj na posłanka - bo ci Pańcia pampersa wsadzi;) - i jak będziesz chodziała z taką wypchaną:evil_lol: pupką. Mam już dwa psiaki w pampersach:p Majeczka to pojętna sunia,tylko czasu jej było troszkę potrzeba na poznanie panujących w tym domu zasad;),także zapieluchowanie jej nie grozi:-) Quote
Negri_2008 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Renata5 napisał(a):Majka powoli uczy się,że nie sika się "pod siebie".Uczy się od Niuni,że trzeba zejść na podłogę i zrobić siusiu,a nie lać tam gdzie popadnie,czyli na swoje posłanko/podusię/kocyk/ręcznik:cool1: To pojętna dziewczynka:loveu:Ale wydaje mi się,że nie była rozpieszczonym psiakiem.Jak machałam jej palcem przed noskiem,że nie wolno sikać,to cała się kuliła i uciekała wzrokiem tak,jakby bała sie bardzo podniesionej ręki:-o:shake:.Ale już jest dobrze,robi się coraz weselsza,tańczy na podłodze,gania ogonek(którego nie ma:diabloti:),ma apetyt i wsio jest git:loveu: Ale też dużo śpi.Niech śpi,biedactwo...kochana to jest sunia:loveu: \ O zgrozo :diabloti::diabloti: Jak można na taki okruszek podnosić rękę :shake: Gdy opowiadam córce, jak udało mi się choć ociupinkę pomóc jakiemuś psu zawsze mówi "...pójdziesz do nieba przed wszystkimi..." Reniu, Ciebie też to czeka :loveu: Quote
Lionees Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Negri_2008 napisał(a):\ ...pójdziesz do nieba przed wszystkimi..." Reniu, Ciebie też to czeka :loveu: Oby nie za wcześnie,mam tu na ziemi jeszcze trochę do załatwienia:diabloti: Quote
malagos Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Moja teściowa dodawała, że nas wszystkich Św. Franciszek żywcem do nieba weźmie, o ile pałką nie dobije przed samą bramą Niebios :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/1897/obrazzeskanowany699.jpg Babulkowy duecik...:lol::lol::loveu::loveu: Quote
ALMA2 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No pewnie, że się przyzwyczai i nauczy, ze sika się tam gdzie wolno. Ja tylko tak napisałam o pampersach Czy ona sama już kładzie się obok was, czy trzeba ją jeszcze zapraszać i woli być sama? Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 PROSZĘ O POMOC! Znacie kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjej w Międzylesiu/Wawa?:roll: Dla tego "maluszka":evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/blyskawiczna-akcja-milordzik-juz-w-hoteliku-astaroth-potrzebne-wsparcie-finansowe-146592/index17.html proszę o kontakt w tej sprawie do zuzlikowej. Quote
Lionees Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='ALMA2'][FONT=Arial]No pewnie, że się przyzwyczai i nauczy, ze sika się tam gdzie wolno.[/FONT] Jednak Majeczka nadal sika sobie na posłanie,albo na to na czym akurat leży:shake: [FONT=Arial]Ja tylko tak napisałam o pampersach[/FONT]Oj Ciociu Almusiu,żebyś nie wykrakała:cool1: [FONT=Arial]Czy ona sama już kładzie się obok was, czy trzeba ją jeszcze zapraszać i woli być sama?[/FONT]Z tym to jest różnie.Nieraz przyleci i chce na łóżeczko,a nieraz chce pobyć sama i śpi sobie na swoim posłanku Padł mi aparat:watpliwy:,więc nie wiem,kiedy będą świeże fotki:roll::sad: [quote name='bico']PROSZĘ O POMOC! Znacie kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjej w Konstancinie?:roll: Dla tego "maluszka":evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/blyskawiczna-akcja-milordzik-juz-w-hoteliku-astaroth-potrzebne-wsparcie-finansowe-146592/index17.html proszę o kontakt w tej sprawie do zuzlikowej. Kurcze nie znam nikogo:niewiem: Quote
Lionees Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czekam na budkę,co zamówiłam dla Majusi na allegro.Niestety facet prowadzi tylko sklep wysyłkowy i nie można odebrać posłanka osobiście. Quote
rita60 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Pozdrawiam niedzielnie:lol:buziaki dla całej gromadki. Quote
Lionees Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='rita60']Pozdrawiam niedzielnie:lol:buziaki dla całej gromadki.[/quote] Dziękujemy za buziaczki i oddajemy buziaczki:loveu: Quote
Litterka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Litterka i Mikrusia pozdrawiają Babulinki i ich Właścicielkę :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zaglądam, by się "podreperować" psychicznie... Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Renata5']Czekam na budkę,co zamówiłam dla Majusi na allegro.Niestety facet prowadzi tylko sklep wysyłkowy i nie można odebrać posłanka osobiście.[/quote] Ciekawe jak będzie wyglądać Królewna na nowym posłanku :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts