Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Reniu, koniecznie napisz jutro, czy Maja przypadkiem nie obsikała tej ślicznej podusi :diabloti::evil_lol:

A Ty jakiś jasnowidz,czy co?:-o
Jasne,że obsikała:mad::diabloti:

Posted

Kurcze, słyszałam, że zapach domestosa skutecznie zniechęca psy do sikania w miejsce, gdzi capi ten domestos.

Tylko chyba w takim przypadku, jak majka lej na tkaniny będzie trudno

Majka, kobito weź Ty się w garść maleńka nasza prześliczna kruszynko :diabloti::loveu:

Posted

Jaka maleńka sunia, wczoraj poczytałam sobie troszke o pierwszych dniach suni w twoim domku - słodkie maleństwo.

Kochany piesku nie siusiaj na posłanka - bo ci Pańcia pampersa wsadzi;) - i jak będziesz chodziała z taką wypchaną:evil_lol: pupką.

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Kurcze, słyszałam, że zapach domestosa skutecznie zniechęca psy do sikania w miejsce, gdzi capi ten domestos.

Tylko chyba w takim przypadku, jak majka lej na tkaniny będzie trudno

Majka, kobito weź Ty się w garść maleńka nasza prześliczna kruszynko :diabloti::loveu:

Majka powoli uczy się,że nie sika się "pod siebie".Uczy się od Niuni,że trzeba zejść na podłogę i zrobić siusiu,a nie lać tam gdzie popadnie,czyli na swoje posłanko/podusię/kocyk/ręcznik:cool1:
To pojętna dziewczynka:loveu:Ale wydaje mi się,że nie była rozpieszczonym psiakiem.Jak machałam jej palcem przed noskiem,że nie wolno sikać,to cała się kuliła i uciekała wzrokiem tak,jakby bała sie bardzo podniesionej ręki:-o:shake:.Ale już jest dobrze,robi się coraz weselsza,tańczy na podłodze,gania ogonek(którego nie ma:diabloti:),ma apetyt i wsio jest git:loveu:
Ale też dużo śpi.Niech śpi,biedactwo...kochana to jest sunia:loveu:

Posted

ALMA2 napisał(a):
Jaka maleńka sunia, wczoraj poczytałam sobie troszke o pierwszych dniach suni w twoim domku - słodkie maleństwo.

Kochany piesku nie siusiaj na posłanka - bo ci Pańcia pampersa wsadzi;) - i jak będziesz chodziała z taką wypchaną:evil_lol: pupką.

Mam już dwa psiaki w pampersach:p
Majeczka to pojętna sunia,tylko czasu jej było troszkę potrzeba na poznanie panujących w tym domu zasad;),także zapieluchowanie jej nie grozi:-)

Posted

Renata5 napisał(a):
Majka powoli uczy się,że nie sika się "pod siebie".Uczy się od Niuni,że trzeba zejść na podłogę i zrobić siusiu,a nie lać tam gdzie popadnie,czyli na swoje posłanko/podusię/kocyk/ręcznik:cool1:
To pojętna dziewczynka:loveu:Ale wydaje mi się,że nie była rozpieszczonym psiakiem.Jak machałam jej palcem przed noskiem,że nie wolno sikać,to cała się kuliła i uciekała wzrokiem tak,jakby bała sie bardzo podniesionej ręki:-o:shake:.Ale już jest dobrze,robi się coraz weselsza,tańczy na podłodze,gania ogonek(którego nie ma:diabloti:),ma apetyt i wsio jest git:loveu:
Ale też dużo śpi.Niech śpi,biedactwo...kochana to jest sunia:loveu:
\

O zgrozo :diabloti::diabloti:
Jak można na taki okruszek podnosić rękę :shake:

Gdy opowiadam córce, jak udało mi się choć ociupinkę pomóc jakiemuś psu zawsze mówi "...pójdziesz do nieba przed wszystkimi..."

Reniu, Ciebie też to czeka :loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
\
...pójdziesz do nieba przed wszystkimi..."

Reniu, Ciebie też to czeka :loveu:

Oby nie za wcześnie,mam tu na ziemi jeszcze trochę do załatwienia:diabloti:

Posted

No pewnie, że się przyzwyczai i nauczy, ze sika się tam gdzie wolno.
Ja tylko tak napisałam o pampersach

Czy ona sama już kładzie się obok was, czy trzeba ją jeszcze zapraszać i woli być sama?

Posted

[quote name='ALMA2'][FONT=Arial]No pewnie, że się przyzwyczai i nauczy, ze sika się tam gdzie wolno.[/FONT]
Jednak Majeczka nadal sika sobie na posłanie,albo na to na czym akurat leży:shake:
[FONT=Arial]

Ja tylko tak napisałam o pampersach
[/FONT]Oj Ciociu Almusiu,żebyś nie wykrakała:cool1:

[FONT=Arial]
Czy ona sama już kładzie się obok was, czy trzeba ją jeszcze zapraszać i woli być sama?
[/FONT]Z tym to jest różnie.Nieraz przyleci i chce na łóżeczko,a nieraz chce pobyć sama i śpi sobie na swoim posłanku

Padł mi aparat:watpliwy:,więc nie wiem,kiedy będą świeże fotki:roll::sad:

[quote name='bico']PROSZĘ O POMOC!
Znacie kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjej w Konstancinie?:roll:
Dla tego "maluszka":evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/blyskawiczna-akcja-milordzik-juz-w-hoteliku-astaroth-potrzebne-wsparcie-finansowe-146592/index17.html

proszę o kontakt w tej sprawie do zuzlikowej.

Kurcze nie znam nikogo:niewiem:

Posted

[quote name='Renata5']Czekam na budkę,co zamówiłam dla Majusi na allegro.Niestety facet prowadzi tylko sklep wysyłkowy i nie można odebrać posłanka osobiście.[/quote]

Ciekawe jak będzie wyglądać Królewna na nowym posłanku :loveu::loveu::loveu: