Laura1108 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dlatego czasem warto przemyśleć imię dla psiaka :evil_lol: U nas na labkowym forum jest Wacek :eviltong: i ciekawie się czyta posty w stylu "No to gdzie te zdjęcia Wacka ... " Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Z ostatniej chwili: Niunia2 pojedzie do Reni w niedzielę, czyli całe 24 godziny później ale i tak w ekspresowym tempie :multi: Quote
Selenga Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Na moim osiedlu mieszkała kiedyś pani, która nazwała swojego ratlerka Arystoteles i tak na niego wołała na spacerach Mnie co prawda też nic pod tym względem nie brakuje - moja sunia, która odeszła rok temu (w avatarku), oficjalnie na imię miała Sagarmata i kolega zawsze przy przedstawianiu suni mówił że trzeba mieć nie po kolei w głowie żeby psa Chomolungma nazwać (Sagarmata=Chomolungma=Mt.Everest) No ale ja na nią wołałam Saga :evil_lol: Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Selenga napisał(a):Na moim osiedlu mieszkała kiedyś pani, która nazwała swojego ratlerka Arystoteles i tak na niego wołała na spacerach Mnie co prawda też nic pod tym względem nie brakuje - moja sunia, która odeszła rok temu (w avatarku), oficjalnie na imię miała Sagarmata i kolega zawsze przy przedstawianiu suni mówił że trzeba mieć nie po kolei w głowie żeby psa Chomolungma nazwać (Sagarmata=Chomolungma=Mt.Everest) No ale ja na nią wołałam Saga :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Znajoma ma foksa o imieniu Awans, kiedyś poszedł na wycieczkę po osiedlu, a ona ganiała i się darała "Awans, Awans!" - ludzie na nią patrzyli, a ich uśmieszki mówiły - "Desperatka, której w pracy nie wyszło":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ciotki, przestańcie, bo te historyjki doprowadzają mnie do ogólnego stanu wesołości :biggrina::biggrina::biggrina::megagrin::jumpie: bico, ta historyjka to już całkiem wymiata :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: myślę, że Renia wybierze całkiem "normalne" imię :watpliwy::shiny: Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ciotki Renatko cichutko pisnęła, że dla Niuni2 przydałoby się posłanko, taka materiałowa usztywniana budka :loveu: Niunia2 zasługuje na takie posłanko bez dwóch zdań. Tak sobie myślę, że mogłybyśmy zrobić jakąś maleńka zrzutkę, po parę grosików. Co myślicie? Ja jutro taką budkę kupię i w niedzielę Reni zawieziemy. :multi: Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ciotki Renatko cichutko pisnęła, że dla Niuni2 przydałoby się posłanko, taka materiałowa usztywniana budka :loveu: Niunia2 zasługuje na takie posłanko bez dwóch zdań. Tak sobie myślę, że mogłybyśmy zrobić jakąś maleńka zrzutkę, po parę grosików. Co myślicie? Ja jutro taką budkę kupię i w niedzielę Reni zawieziemy. :multi: Wspaniały pomysł! :loveu: Quote
Selenga Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Negri w Sochaczewie jest producent posłanek Robi takie cuda: SUPER LEGOWISKO BUDKA DLA PSA LUB KOTA PRODUCENT!! (729887591) - Aukcje internetowe Allegro LEGOWISKO - STANDARD DLA PSA LUB KOTA - PRODUCENT! (727501471) - Aukcje internetowe Allegro Jak nie znajdziesz nic sensownego, to może zamówimy przez internet a Renia odbierze na miejscu Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Selenga napisał(a):Negri w Sochaczewie jest producent posłanek Robi takie cuda: SUPER LEGOWISKO BUDKA DLA PSA LUB KOTA PRODUCENT!! (729887591) - Aukcje internetowe Allegro LEGOWISKO - STANDARD DLA PSA LUB KOTA - PRODUCENT! (727501471) - Aukcje internetowe Allegro Jak nie znajdziesz nic sensownego, to może zamówimy przez internet a Renia odbierze na miejscu Super :multi: Quote
bico Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ciotki Renatko cichutko pisnęła, że dla Niuni2 przydałoby się posłanko, taka materiałowa usztywniana budka :loveu: Niunia2 zasługuje na takie posłanko bez dwóch zdań. Tak sobie myślę, że mogłybyśmy zrobić jakąś maleńka zrzutkę, po parę grosików. Co myślicie? Ja jutro taką budkę kupię i w niedzielę Reni zawieziemy. :multi: jasne, że tak!:lol: Quote
Lionees Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Oczywiście też dołożę się do tej budki:-) Niunia2 znając życie w nocy będzie spała z nami w łóżku(o matko,5 pies:splat:!,bo dwa nie śpią z nami,uff:mdleje:) ale patrzę,żeby w dzień miała w czym spać,bo Niunia1 zakopuje się w kocyku,a jak Niunia2 zakopie się w innym miejscu,to będzie ciężko funkcjonować w domu i za każdym razem oglądać się gdzie dziewczyny się pozakopywały,żeby ich nie przygnieść przez przypadek.A tak,jak będzie posłanko,to mam nadzieję,że obydwie panienki sie tam ułożą i będzie git;) Quote
Negri_2008 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Selenga napisał(a):Negri w Sochaczewie jest producent posłanek Robi takie cuda: SUPER LEGOWISKO BUDKA DLA PSA LUB KOTA PRODUCENT!! (729887591) - Aukcje internetowe Allegro LEGOWISKO - STANDARD DLA PSA LUB KOTA - PRODUCENT! (727501471) - Aukcje internetowe Allegro Jak nie znajdziesz nic sensownego, to może zamówimy przez internet a Renia odbierze na miejscu Reniu, popatrz na te aukcje. Jaki kolorek posłanka pasuje do Twojego wnętrza? ;):loveu: Quote
Lionees Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Negri_2008 napisał(a):Reniu, popatrz na te aukcje. Jaki kolorek posłanka pasuje do Twojego wnętrza? ;):loveu: Właśnie na tych aukcjach wypatrzyłam to posłanko z budką:-).Jest takie zaciszne i przytulne.Myślę,że albo picasso,albo to w owieczki;) Już jutro babulinka i dziewczynki przyjeżdżają do mnie:multi::loveu: SUPER:loveu::loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 No to ja Wam powiem, że ostatecznie Renia wybrała w owieczki :evil_lol::loveu: Widziałam takie budki w sklepie zoo ale były droższe, więc nic nie nabyłam, bo po co przepłacać. Zamówimy Reni takie łózio na allegro, OK? Ciotki, ja nie mam konta na allegro więc nie zamówię posłanka:oops::shake: Quote
Lionees Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Negri_2008 napisał(a): Ciotki, ja nie mam konta na allegro więc nie zamówię posłanka:oops::shake: Ja mam konto,to zamówię i osobiście sobie odbiorę,bo to gdzieś u mnie w Socho jest;) Quote
Negri_2008 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Negri_2008 napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niunia1 wyliże Ci uszy z wdzięczności za berlinki:diabloti::diabloti::diabloti: Ona baaardzo je lubi:cool3: Quote
bico Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 dorzucę kilka grosików do posłanka, tylko proszę o konto na pw ;) EDIT - posłanko kosztuje 25 zł? Jeśli tak, to dam 10 zł. Quote
tanitka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 są jakieś wiadomościo Babulce:razz:? rozumiem że szeleczki malutkie nie sa potrzebne? Quote
Lionees Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 bico napisał(a):dorzucę kilka grosików do posłanka, tylko proszę o konto na pw ;) EDIT - posłanko kosztuje 25 zł? Jeśli tak, to dam 10 zł. Tak,posłanko kosztuje 25 zł Dziękuję Bicuś:loveu: tanitka napisał(a):są jakieś wiadomościo Babulce:razz:? rozumiem że szeleczki malutkie nie sa potrzebne? Szeleczki są potrzebne,bo te co Selenga miała są za duże.Babunia waży ze 2 kilo,albo i nie.Jest chudziutka:shake:.Ale odkarmimy;).Negri przywiozła nam 2,5kg berlinek:-o.Dziewczyny(Niunia1 i Niunia2)będą je miały na pół roku:cool3: Dziękuję Negri:loveu: A wieści o babuni są takie... Jest malutka(ciut ciut ciut większa od mojej Niuni),ale chudziutka i baaardzo zestresowana:shake:.W samochodzie tak pokochała Negri,że chciała mnie zjeść na dzień dobry:diabloti:Po domu biegała jak odrzutowiec,ale przypuszczam,że to na tle nerwowym,bo miejsce obce i psów od groma i wszystkie chciały sie przywitać.Poobsikiwała kąty,zjadła berlinkę i poszła spać.Niedawno wstała,znowu zjadła i znowu śpi.Jest taka kruchutka,że aż nie wiadomo jak ją brać,żeby nie połamać.Moja Niunia też była chudziutka jak do mnie przyjechała,ważyła około1,5kg.Teraz to fest kobita,waży 2,4kg:loveu:.Czyli w normie...znaczy się górna granica normy:roll: Negri porobiła milion fotek,jak odpocznie to powstawia.:buzi::Rose: Jestem pod ogromnym wrażeniem Negri i Selengi.To wspaniałe i ciepłe dziewczyny.I nie piszę tego dlatego,żeby napisały coś w podobie o mnie:diabloti:,tylko dlatego,że na prawdę są wspaniałe:loveu: No więc czekamy na zdjęcia Niuni2.Na razie wołam na nią Lalunia,Lalcia i nawet reagowała:razz:No bo to taka Laleczka malutka jest:iloveyou: A Negri nazwała ją w samochodzie Michael Jackson:happy1::laugh2_2::roflt:. A wiecie,że nawet podobna:cool3:.Nosek ma taki zadarty i oczka okrągłe, taka mała Jacksonówna z niej:mdrmed: Quote
Jagoda1 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Fajnie się czyta... Bo staruszki to mój ukochany temat.... Quote
Litterka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Czy brakuje jeszcze jakichś funduszy do posłanka? I gdzie przelać pieniądze? Quote
Lionees Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jagoda1 napisał(a): Bo staruszki to mój ukochany temat.... Mój też,moje (na dzień dzisiejszy) 6 psiaków to starowinki:loveu: Dopóki Negri nie pojawi się z fotkami,muszą Wam wystarczyć moje:p Quote
Recommended Posts