Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Negri_2008 napisał(a):Już się nie mogę doczekać, kiedy Was poznam osobiście :loveu: I Antosia i te rudaskę staruszeczkę, siostrzyczkę naszej babuleńki i wszystkie inne psiaki :multi: Lecę na wątek Antoniuszka,żeby przekazać dziewczynom super wieści,że odwiedzisz Antonia:loveu: Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Negri_2008 napisał(a):Już się nie mogę doczekać, kiedy Was poznam osobiście :loveu: I Antosia i te rudaskę staruszeczkę, siostrzyczkę naszej babuleńki i wszystkie inne psiaki :multi: O, to ciotko Negri, wyściskaj ode mnie drugą babuleńkę, Niunię :loveu::loveu::loveu: i Antonia :D Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witam cioteczki:lol: Dziękuję Negri za zaproszenie:lol: Ale co ja widzę - na początku sytuacja była krytyczna, a teraz już się wszystko szczęśliwie poukładało:multi::multi::multi: Mikrosunia jedzie do Renatki:loveu::loveu::loveu: Nie mogła lepiej trafić - dziękujemy Renatko:Rose::Rose::Rose: Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 bico napisał(a): Nie mogła lepiej trafić - dziękujemy Renatko:Rose::Rose::Rose: Oj tam,dziewczyny:oops: Zobaczcie ile jeszcze mam miejsca na łóżku...nowa sunia też się zmieści:cool3: Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Renata5 napisał(a): Zobaczcie ile jeszcze mam miejsca na łóżku...nowa sunia też się zmieści:cool3: a może i jeszcze parę takich suń/piesków by się tam zmieściło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Renatko:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :cool3::cool3: takie dwie kruszynki na kanapie to jeszcze z 10 by się zmieściło :diabloti::diabloti: Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 bico napisał(a):a może i jeszcze parę takich suń/piesków by się tam zmieściło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Renatko:loveu::loveu::loveu: __Lara napisał(a)::cool3::cool3: takie dwie kruszynki na kanapie to jeszcze z 10 by się zmieściło :diabloti::diabloti: Chciałam zaznaczyć,że jeszcze były 2 psiaki chętne,żeby się położyć obok,(nie liczę Antoniuszka,bo On nie wchodzi na łóżko),ale zrezygnowały,bo stwierdziły,że nie ma miejsca:p Także limit miejsc zakończony:diabloti: Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Renata5 napisał(a):Chciałam zaznaczyć,że jeszcze były 2 psiaki chętne,żeby się położyć obok,(nie liczę Antoniuszka,bo On nie wchodzi na łóżko),ale zrezygnowały,bo stwierdziły,że nie ma miejsca:p Także limit miejsc zakończony:diabloti: Renatko, bo to były większe pieski, ale takie jak babuleńka Niunia to napewno by się gromadnie zmieściły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 __Lara napisał(a):Renatko, bo to były większe pieski, ale takie jak babuleńka Niunia to napewno by się gromadnie zmieściły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Taa....:siara: Wypluj Laruś te słowa:-x,obyśmy więcej nie widziały takich maciupkich sierotek tutaj:shake: :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Renata5 napisał(a):Taa....:siara: Wypluj Laruś te słowa:-x,obyśmy więcej nie widziały takich maciupkich sierotek tutaj:shake: :loveu::loveu::loveu: Wiem wiem... ja też bym wolała żeby wszystkie miały domek, żadne z nich nie musiało siedzieć w schroniskowych boksach... Renatko, Ty to masz złote serce! :loveu: Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 __Lara napisał(a):Renatko, Ty to masz złote serce! :loveu: Kochanie my wszystkie mamy złote serca,inaczej by nas nie było na tym forum;):loveu: Jednak nie wszystkie możemy pomóc w ten sam sposób jakiemuś psiakowi.ja na przykład w transporcie nie pomagam,ani nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie,bo nie mam ich za dużo,ale domek jakiejś istotce mogę dać:-) Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Renata5 napisał(a):Kochanie my wszystkie mamy złote serca,inaczej by nas nie było na tym forum;):loveu: Jednak nie wszystkie możemy pomóc w ten sam sposób jakiemuś psiakowi.ja na przykład w transporcie nie pomagam,ani nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie,bo nie mam ich za dużo,ale domek jakiejś istotce mogę dać:-) Aleś to napisała Renatko: "Nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie" :loveu: oj to tak jak ja... dlatego dobrze też, że jest taka Renia, bo możemy do niej wyekspediować właśnie takie babuleńki :loveu: swoją drogą ciekawe jak Niunia przyjmie nową lokatorkę :lol: Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 __Lara napisał(a):Aleś to napisała Renatko: "Nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie" :loveu: oj to tak jak ja... dlatego dobrze też, że jest taka Renia, bo możemy do niej wyekspediować właśnie takie babuleńki :loveu: swoją drogą ciekawe jak Niunia przyjmie nową lokatorkę :lol: Wyliże jej uszy:evil_lol:.Każdemu psiakowi wylizuje:diabloti:,jakieś dziwne hobby ma:roll: Quote
Madallena Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Renata! Jestem pełna podziwu dla samej Ciebie i dla tego co robisz dla psiaków. Lada moment a będziesz miała niezłą kolekcję ratlerków :cool3: jak już nie masz :loveu: Wielki szacun i oby więcej takich jak Ty! Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Renata5 napisał(a):Wyliże jej uszy:evil_lol:.Każdemu psiakowi wylizuje:diabloti:,jakieś dziwne hobby ma:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to Ci Niunia :p Quote
Lionees Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Madallena napisał(a):Renata! Jestem pełna podziwu dla samej Ciebie i dla tego co robisz dla psiaków. Lada moment a będziesz miała niezłą kolekcję ratlerków :cool3: jak już nie masz :loveu: Wielki szacun i oby więcej takich jak Ty! Dziewczyny,no co Wy!:p Jak byście w domu siedziały i miały miejsce to byście nie wzięły takiej cipuni maleńkiej?Wzięłybyście na bank:-) Quote
Madallena Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Renata5 napisał(a):Dziewczyny,no co Wy!:p Jak byście w domu siedziały i miały miejsce to byście nie wzięły takiej cipuni maleńkiej?Wzięłybyście na bank:-) Jakbyśmy ... to byśmy wzięły :) Racja! Moze bernardyna jakiegoś chcesz co by Ci tych maleństw pilnował :lol::lol: Quote
Lionees Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Madallena napisał(a): Moze bernardyna jakiegoś chcesz co by Ci tych maleństw pilnował :lol::lol: Bernardyn to pewnie by je zjadł i jeszcze by się oblizał:roll: A poza tym to ja aż tak wielkiej chałupy nie mam,żeby bernardyna przygarnąć:diabloti: Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Czy ja dobrze zrozumiałam, że babulinka otrzymała imię Niunia? Od razu zaznaczam, że pierwszeństwo w wyborze imienia ma Renatka :eviltong:;) Quote
Lionees Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):Czy ja dobrze zrozumiałam, że babulinka otrzymała imię Niunia? Nie,Niunia,Cipunia,to jest ta ruda dziewczynka co ją mam od Lary z Katowic:loveu: Od razu zaznaczam, że pierwszeństwo w wyborze imienia ma Renatka :eviltong:;)A dziękuję,dziękuję:loveu: Ale imię dla tej babuni to wyjdzie "w praniu";) Znając życie,to będzie Niuńka:roll:,bo moje wszystkie psiaki to Niunie...i patrzcie,One zawsze wiedzą do kogo w danym momencie mówię mimo,że na każdego wołam Niunia/Niuniek.Inwencje twórczą w wybieraniu imion mam powalającą :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 "Niunia" to takie ciepłe i uniwersalne imię:lol:. Quote
rita60 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Renatko,a moze Niusia,takie samo,ale ciut inne:razz: Quote
Ra_dunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 jak ja lubię te "nasze" wątki :) bez kłótni, przepychanek, oskarżeń :) balsam na duszę po prostu :loveu: Ale jak tu same anioły siedzą, to jak ma niby być jak nie jak w niebie ;) to Niuńka nr 2 już niedługo dołączy do stadka :loveu: Renatko - napisz czy Ci czegoś nie potrzeba... tych biedactw już tyle u Ciebie... Ode mnie też proszę wygłaskać cały zwierzyniec :loveu: Quote
Laura1108 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Renata5 napisał(a):Nie,Niunia,Cipunia,.........Inwencje twórczą w wybieraniu imion mam powalającą :diabloti: Zaplułam siebie i monitor i o mało nie obudziłam córci jak ryknęłam śmiechem :megagrin::D Czy na ulicy też używasz tych imionek :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 :megagrin::megagrin::megagrin: Przypomniała mi się sytuacja jak uciekł pies mojej koleżanki. Chodziłyśmy po osiedlu i przywoływałyśmy go po imieniu. Nazywał się FACET!!!! Domyślacie się reszty??:diabloti: Quote
Recommended Posts