Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Już się nie mogę doczekać, kiedy Was poznam osobiście :loveu:
I Antosia i te rudaskę staruszeczkę, siostrzyczkę naszej babuleńki i wszystkie inne psiaki :multi:

Lecę na wątek Antoniuszka,żeby przekazać dziewczynom super wieści,że odwiedzisz Antonia:loveu:

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Już się nie mogę doczekać, kiedy Was poznam osobiście :loveu:
I Antosia i te rudaskę staruszeczkę, siostrzyczkę naszej babuleńki i wszystkie inne psiaki :multi:

O, to ciotko Negri, wyściskaj ode mnie drugą babuleńkę, Niunię :loveu::loveu::loveu: i Antonia :D

Posted

Witam cioteczki:lol: Dziękuję Negri za zaproszenie:lol:

Ale co ja widzę - na początku sytuacja była krytyczna, a teraz już się wszystko szczęśliwie poukładało:multi::multi::multi:

Mikrosunia jedzie do Renatki:loveu::loveu::loveu: Nie mogła lepiej trafić - dziękujemy Renatko:Rose::Rose::Rose:

Posted

bico napisał(a):
Nie mogła lepiej trafić - dziękujemy Renatko:Rose::Rose::Rose:

Oj tam,dziewczyny:oops:
Zobaczcie ile jeszcze mam miejsca na łóżku...nowa sunia też się zmieści:cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):

Zobaczcie ile jeszcze mam miejsca na łóżku...nowa sunia też się zmieści:cool3:

a może i jeszcze parę takich suń/piesków by się tam zmieściło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Renatko:loveu::loveu::loveu:

Posted

bico napisał(a):
a może i jeszcze parę takich suń/piesków by się tam zmieściło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Renatko:loveu::loveu::loveu:

__Lara napisał(a):
:cool3::cool3: takie dwie kruszynki na kanapie to jeszcze z 10 by się zmieściło :diabloti::diabloti:

Chciałam zaznaczyć,że jeszcze były 2 psiaki chętne,żeby się położyć obok,(nie liczę Antoniuszka,bo On nie wchodzi na łóżko),ale zrezygnowały,bo stwierdziły,że nie ma miejsca:p

Także limit miejsc zakończony:diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
Chciałam zaznaczyć,że jeszcze były 2 psiaki chętne,żeby się położyć obok,(nie liczę Antoniuszka,bo On nie wchodzi na łóżko),ale zrezygnowały,bo stwierdziły,że nie ma miejsca:p

Także limit miejsc zakończony:diabloti:

Renatko, bo to były większe pieski, ale takie jak babuleńka Niunia to napewno by się gromadnie zmieściły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Renatko, bo to były większe pieski, ale takie jak babuleńka Niunia to napewno by się gromadnie zmieściły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Taa....:siara:
Wypluj Laruś te słowa:-x,obyśmy więcej nie widziały takich maciupkich sierotek tutaj:shake:
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Taa....:siara:
Wypluj Laruś te słowa:-x,obyśmy więcej nie widziały takich maciupkich sierotek tutaj:shake:
:loveu::loveu::loveu:

Wiem wiem... ja też bym wolała żeby wszystkie miały domek, żadne z nich nie musiało siedzieć w schroniskowych boksach... Renatko, Ty to masz złote serce! :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Renatko, Ty to masz złote serce! :loveu:

Kochanie my wszystkie mamy złote serca,inaczej by nas nie było na tym forum;):loveu:
Jednak nie wszystkie możemy pomóc w ten sam sposób jakiemuś psiakowi.ja na przykład w transporcie nie pomagam,ani nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie,bo nie mam ich za dużo,ale domek jakiejś istotce mogę dać:-)

Posted

Renata5 napisał(a):
Kochanie my wszystkie mamy złote serca,inaczej by nas nie było na tym forum;):loveu:
Jednak nie wszystkie możemy pomóc w ten sam sposób jakiemuś psiakowi.ja na przykład w transporcie nie pomagam,ani nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie,bo nie mam ich za dużo,ale domek jakiejś istotce mogę dać:-)

Aleś to napisała Renatko: "Nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie" :loveu: oj to tak jak ja... dlatego dobrze też, że jest taka Renia, bo możemy do niej wyekspediować właśnie takie babuleńki :loveu: swoją drogą ciekawe jak Niunia przyjmie nową lokatorkę :lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Aleś to napisała Renatko: "Nie nawalę pieniędzy jakiejś bidzie" :loveu: oj to tak jak ja... dlatego dobrze też, że jest taka Renia, bo możemy do niej wyekspediować właśnie takie babuleńki :loveu: swoją drogą ciekawe jak Niunia przyjmie nową lokatorkę :lol:

Wyliże jej uszy:evil_lol:.Każdemu psiakowi wylizuje:diabloti:,jakieś dziwne hobby ma:roll:

Posted

Renata! Jestem pełna podziwu dla samej Ciebie i dla tego co robisz dla psiaków. Lada moment a będziesz miała niezłą kolekcję ratlerków :cool3: jak już nie masz :loveu:
Wielki szacun i oby więcej takich jak Ty!

Posted

Renata5 napisał(a):
Wyliże jej uszy:evil_lol:.Każdemu psiakowi wylizuje:diabloti:,jakieś dziwne hobby ma:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to Ci Niunia :p

Posted

Madallena napisał(a):
Renata! Jestem pełna podziwu dla samej Ciebie i dla tego co robisz dla psiaków. Lada moment a będziesz miała niezłą kolekcję ratlerków :cool3: jak już nie masz :loveu:
Wielki szacun i oby więcej takich jak Ty!

Dziewczyny,no co Wy!:p Jak byście w domu siedziały i miały miejsce to byście nie wzięły takiej cipuni maleńkiej?Wzięłybyście na bank:-)

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczyny,no co Wy!:p Jak byście w domu siedziały i miały miejsce to byście nie wzięły takiej cipuni maleńkiej?Wzięłybyście na bank:-)

Jakbyśmy ... to byśmy wzięły :) Racja! Moze bernardyna jakiegoś chcesz co by Ci tych maleństw pilnował :lol::lol:

Posted

Madallena napisał(a):
Moze bernardyna jakiegoś chcesz co by Ci tych maleństw pilnował :lol::lol:

Bernardyn to pewnie by je zjadł i jeszcze by się oblizał:roll:
A poza tym to ja aż tak wielkiej chałupy nie mam,żeby bernardyna przygarnąć:diabloti:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Czy ja dobrze zrozumiałam, że babulinka otrzymała imię Niunia?

Nie,Niunia,Cipunia,to jest ta ruda dziewczynka co ją mam od Lary z Katowic:loveu:
Od razu zaznaczam, że pierwszeństwo w wyborze imienia ma Renatka :eviltong:;)
A dziękuję,dziękuję:loveu:
Ale imię dla tej babuni to wyjdzie "w praniu";)
Znając życie,to będzie Niuńka:roll:,bo moje wszystkie psiaki to Niunie...i patrzcie,One zawsze wiedzą do kogo w danym momencie mówię mimo,że na każdego wołam Niunia/Niuniek.Inwencje twórczą w wybieraniu imion mam powalającą :diabloti:

Posted

jak ja lubię te "nasze" wątki :)
bez kłótni, przepychanek, oskarżeń :) balsam na duszę po prostu :loveu:
Ale jak tu same anioły siedzą, to jak ma niby być jak nie jak w niebie ;)

to Niuńka nr 2 już niedługo dołączy do stadka :loveu:

Renatko - napisz czy Ci czegoś nie potrzeba... tych biedactw już tyle u Ciebie...

Ode mnie też proszę wygłaskać cały zwierzyniec :loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Nie,Niunia,Cipunia,.........Inwencje twórczą w wybieraniu imion mam powalającą :diabloti:

Zaplułam siebie i monitor i o mało nie obudziłam córci jak ryknęłam śmiechem :megagrin::D Czy na ulicy też używasz tych imionek :evil_lol:

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin:

Przypomniała mi się sytuacja jak uciekł pies mojej koleżanki. Chodziłyśmy po osiedlu i przywoływałyśmy go po imieniu.
Nazywał się FACET!!!!

Domyślacie się reszty??:diabloti: