Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

waldi481 napisał(a):
Renata5-oglądam to zdjęcie.Taka mikropsinka i ją tez ktoś wywalił?Napisz coś o niej proszę...
waldi481

Ta ruda sunia ze zdjęcia jest juz moja:loveu:,adoptowałam ja z Katowic,ma ok.12-14 latek.Została wyrzucona razem ze swoim (prawdopodobnie ze swoim) 2-letnim synkiem.Synek znalazł dom migiem,a babuni nikt nie chciał:shake:.No to ja wzięłam.
Tu ich wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f85/ratlerkowata-rodzina-katowice-oba-pieski-maja-juz-domy-132894/index40.html

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to cudownie! wczoraj ta mała powaliła mnie z nóg.Ale u mnie tyle schodów, że mój ratlerek czasami ma opory i muszę go wnosić i znosić z pokoju do pokoju:shake: Na starość chyba się przeniosę do piwnicy.

Posted

Renata5 Ty chyba nie spałąś całą noc tylko po to by rano ogłosić nam taką dobrą wieść :lol::multi::loveu:

No to co teraz pewnie transport potrzebny trzeba by może coś w tytule napisać co ??

Posted

Laura1108 napisał(a):
Renata5 Ty chyba nie spałąś całą noc tylko po to by rano ogłosić nam taką dobrą wieść :lol::multi::loveu:

No to co teraz pewnie transport potrzebny trzeba by może coś w tytule napisać co ??

Ok, wywiem się tylko dokładnie gdzie ten nasz anioł :loveu: mieszka i napiszę coś w tytule.
Zadzwonię jeszcze do schronu i zapytam, czy sunia aby na pewno zgodzi się z innymi psiakami, żeby jakiejś niespodzianki nie było. ;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Zadzwonię jeszcze do schronu i zapytam, czy sunia aby na pewno zgodzi się z innymi psiakami, żeby jakiejś niespodzianki nie było. ;)

Przecież ta babunia krążyła po wybiegu kiedy inne psy też tam były :cool3:

Posted

Laura1108 napisał(a):

Kurcze w nocy nie spałam,bo intensywnie myślałam:roll:
No i wymyśliłam:-)

Negri_2008 napisał(a):
Ok, wywiem się tylko dokładnie gdzie ten nasz anioł :loveu: mieszka i napiszę coś w tytule.

Anioły to są w niebie Kochanie,a ja się tam póki co nie wybieram:cool3::diabloti:
Mieszkam w Sochaczewie,gdzieś 55km od Warszawy:-)
Czyli od jutra czekać na babulinkę?

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Seleniu, Kiedy mogłabyś pojechać do Renatki?

Jak rozumiem trzeba pojechać po małą do Klembowa? i nie wiadomo jak ona znosi podróż samochodem. Mnie w zasadzie jest wszystko jedno, jako kobieta pracująca na swoim czas sobie sama organizuję. Na jutro mam umówione spotkania, ale od soboty może być dowolnego dnia.

Posted

Selenga napisał(a):
Jak rozumiem trzeba pojechać po małą do Klembowa? i nie wiadomo jak ona znosi podróż samochodem. Mnie w zasadzie jest wszystko jedno, jako kobieta pracująca na swoim czas sobie sama organizuję. Na jutro mam umówione spotkania, ale od soboty może być dowolnego dnia.

Ja też sobie sama czas organizuję;),więc może być i w sobotę i każdego dnia jaki Tobie pasuje:loveu:

Będę musiała kupić większą torbę,bo do tej dziewczyny się we dwie nie zmieszczą:evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Tak, tak do Klembowa :lol: Czy mogłabym się zabrać? Tak do pomocy w razie pawików :oops:

Jasne :) Dla mnie to nawet lepiej bo ona chociaż mała to jednak musi być na smyczy a ja jak wiesz ze smyczami to nie bardzo :)
kiedy wolisz jechać? w sobotę czy w niedzielę? czy w tygodniu?

Posted

rita60 napisał(a):
Teraz dopiero znalazłam watek:roll:Renatko jestes wielka:multi:bede zagladała...

W pełni się zgadzam :loveu::loveu::loveu: To Renatka będzie mieć teraz dwie małe Niunie :cool3::cool3::loveu:

Posted

Selenga napisał(a):
Jasne :) Dla mnie to nawet lepiej bo ona chociaż mała to jednak musi być na smyczy a ja jak wiesz ze smyczami to nie bardzo :)
kiedy wolisz jechać? w sobotę czy w niedzielę? czy w tygodniu?

To może w sobotę? Tylko nie za rano bo do Klembowa się muszę dotelepać;)

Posted

tanitka napisał(a):
Renata jeśli potrzebujesz ratlerkowe szeleczki to mam śliczne "rogz", mów tylko i już wysyłam!:lol:

Jakbyś mogła,to chętnie bym wzięła,bo mam tylko jedne,dla tej cipuni co jest już u mnie.Dziękuję:loveu:
Negri_2008 napisał(a):
To może w sobotę? Tylko nie za rano bo do Klembowa się muszę dotelepać;)

Negri słońce,zobaczysz Antoniuszka:loveu:...bo oczywiście przyjedziesz :mad::loveu:z Selengą:loveu:do mnie

Posted

Selenga napisał(a):
Wezmę szeleczki dla małej - co prawda nie rogz ale przynajmniej na początek będzie miała :)

Dziękuję:loveu:
I przypilnuj Negri,żeby pojechała z Tobą do mnie;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziękuję:loveu:
I przypilnuj Negri,żeby pojechała z Tobą do mnie;)

Już się nie mogę doczekać, kiedy Was poznam osobiście :loveu:
I Antosia i te rudaskę staruszeczkę, siostrzyczkę naszej babuleńki i wszystkie inne psiaki :multi: