Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
W W-wie we wrzesniu sa n/wystawy organizowane przez O/Warszawa:
3.9. - klubowa welsh corgi
11.09. - klubowa molosów i szwajcarskich psów pasterskich (bez bokserów, dogów niemieckich i rottweilerów)
I to wszystko.

10 września jest krajowa w Warszawie. Tak przynajmniej wynika ze strony ZK ;) . V grupe mają sędziować Barbara Larska i Ewa Szeliga-Szeremeta.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Too na której miałam być we wrześniu?
Krajowa Wystawa Psów Rasowych
Warszawa, 10 . 09 . 2005
Ośrodek Szkoleniowo-Sportowy Wojskowej Akademii Technicznej, Warszawa, ul. Kartezjusza 1
Asiaczku Czy nie na tą się umawiałyśmy?
Daj znać co do przyszłego tygodnia jak się umawiamy, aby obgadać wszystko
:wink:

Posted

[quote name='Asiaczek']Fakt. Zapomniałam o tej wystawie. Może się wyrobię?
Agabass - zadzwonię w poniedziałek, jak wrócę z Kosic/Słowacja (tzn. 18.7.2005 r.). Może tak być?
Pzdr.
może może byk

Posted

[quote name='agabass'][quote name='Asiaczek']Fakt. Zapomniałam o tej wystawie. Może się wyrobię?
Agabass - zadzwonię w poniedziałek, jak wrócę z Kosic/Słowacja (tzn. 18.7.2005 r.). Może tak być?
Pzdr.
może może byk

BYK?? :roll:
zdrówko

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='agabass'][quote name='Asiaczek']Fakt. Zapomniałam o tej wystawie. Może się wyrobię?
Pzdr.
może może byk

BYK?? :roll:
zdrówko
Tak, tak "Może byk". To gwara młodzieżowa. Ja ją znam, tę gwarę, a więc i Ty też powinieneś.
Pzdr.

Posted

Basenji napisał(a):
Ta gwara to chyba warszawska, u nas na prowincji takie zdobycze cywilizacji nie dotarly.
Zdrowko

poprzebywasz trochę z nami to cię z gwarą zapoznamy hihihihi

Posted

Basenji, jak sam widzisz, kupa pracy przed Tobą. Wrócisz z kursów angielskich, zapiszesz się na kursy warszawskie. Po angielskim piwie nauka będzie Ci szybciutko wchodziła do głowy. Sam się przekonasz, że to nic trudnego (hi, hi, hi!).
Pzdr.

Posted

Pewnie tak. Ale zaproszenie jest cały czas aktualne. A w menażki potrawy raczej nie wezmę, bo... nie mam menażek!
A to spotkanie, to najprędzej jesienią. Niech no tylko suczki Natalii interesująco zapachną ...
Pzdr.

Posted

[quote name='agabass']Asiaczku powiedz czy wybierasz się na wystawę w Wawie czy zrezygnowałaś, bo my pewnie będziemy trochę sie pokręcimy chodzi mi o wrzesień?
Na razie przymierzam się.
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji']A ja tam startuję w Poznaniu! Puchar śwoata dla piesiaka.
Zdrówko :lol:
O, Basenji, nie czujesz, jak rymujesz!!! Witaj w Klubie Rymujących Właścicieli Basenji!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='agabass']Asiaczku powiedz czy wybierasz się na wystawę w Wawie czy zrezygnowałaś, bo my pewnie będziemy trochę sie pokręcimy chodzi mi o wrzesień?
Na razie przymierzam się.
Pzdr.
przymierzaj przymierzaj