Lionees Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agata51 napisał(a):Jestem, ale co z tego? Ściska mnie w gardle, sercu, wszędzie, wzięłabym i ukochała, ale odkąd mam w domu jagdterierkę nie mogę nic. Co mogę? Agatko na razie trzymamy kciuki,bo jest zainteresowana osoba adopcją psinki:multi: Ma imię? . Jasne,że ma;).To Mikuś:loveu: Quote
siekowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pani z naszej klasy, która chce adoptować Flapiego/Mikiego nie może się dodzwonić. Proszę odezwijcie się do niej jak najszybciej by psiak nie stracił szansy na dom. Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
rita60 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Iwonka pewnie jest w schronisku i nie odbiera:shake: Quote
rita60 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Tak jak myslałam Iwonka byla w schronie,własnie wyszła:p Quote
anovip1 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 W sprawie Mikusia/Flapiego miałam 2 telefony. Pierwszy od pani z Poznania,dla której sprawdzałam reakcję psiaka na koty. Pani jest zainteresowana adopcją Mikusia w przyszły weekend. Dzwonił tez pan z Olsztyna,który dzięki allegro Jagódki ( której składam ogromne podziękowania :Rose: ) zauważył Mikunia z zapragnął mu pomóc. W tym przypadku dochodziłaby sprawa transportu. A nasz bohater wraz ze swoim kolegą dziś na spacerku całkiem pięknie dawali sobie radę. Niestety powrót do schroniskowego boksu jest dla nich ogromnym problemem. Tam zachowują się zupełnie inaczej.Siedzą smutni, ogarnia ich ogromna depresja. Cudownie,gdyby obu biedaczkom udało się znaleźć domki. Quote
ciapuś Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pomóżmy w spłacie długu :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-ponad-400zl-dlugu-chorej-na-bialaczke-sarenki-na-psy-fpr-zwp-do-20-09-a-146283/#post12953070 Quote
siekowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Czyli wygląda na to, że są 3 domki chętne by go adoptować. :) Ta pani z naszej klasy, która się dziś nie mogła dodzwonić ma próbować jeszcze raz jutro rano. Ona jest z Wałbrzycha. Chyba żaden z domków nie może sam przyjechać po Mikusia. Pani z Poznania właśnie mi napisała, że niestety nie będzie mieć wolnego następnego weekendu. Więc co robimy? Macie zdjęcie tego drugiego psiaka? Quote
Cajus JB Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witam To super, ze Flapi / Mikuś ma tyle możliwości adopcji.Faktycznie gorzej z dojazdem, ale mam nadzieję, że to jakoś się rozwiąże. Pozdrawiam serdecznie Quote
anovip1 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Miejmy nadzieję,że się uda i piesio trafi do domku. W to wierzę i tego mu życzę. Niestety musiałam zmienić przeglądarkę ,nie wiem jak wstawiać zdjęcia ,by były widoczne. To Mikuś na spacerku: http://img225.imageshack.us/img225/6711/dsc09423b.jpg Kolega Mikusia: http://img199.imageshack.us/img199/9025/dsc09320.jpg http://img3.imageshack.us/img3/8420/dsc09334y.jpg[http://img199.imageshack.us/img199/9025/dsc09320.jpg http://img3.imageshack.us/img3/8420/dsc09334y.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
ciapuś Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 To Mikuś na spacerku: Kolega Mikusia: Quote
nika28 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ten kolega Mikusia też śliczny :loveu: Za domki trzymam kciuki ! :kciuki: Quote
siekowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kolega Mikusia cudowny. :loveu: Jeśli macie jakiś jego opis to dam go na NK seniorów. Może, któryś domek weźmie jego? Czy już coś zadecydowałyście? Szukamy kogoś do wizyt przedadopcyjnych? Boje się, że jeśli będziemy czekać to nie zostanie nam już żaden domek dla Mikusia. Przypominam, że obie Panie są na naszej klasie i pewnie zaglądają do tego wątku Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
rita60 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Mysle,ze anovip napisze wieczorkiem jaki jest efekt rozmow w sprawie adopcji... Quote
marysia55 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 rita60 napisał(a):Mysle,ze anovip napisze wieczorkiem jaki jest efekt rozmow w sprawie adopcji... mam taka nadzieję, bo inaczej będę musiała sie wziąć za tekścik dla nieboraka :loveu: Quote
anovip1 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jeśli nadal domki sa zainteresowane-to dwa: Poznań i Olsztyn. Dziś w schronisku telefon miałam przez cały dzień przy sobie pani z Wałbrzycha nie zadzwoniła. Jutro będę przez cały dzień w schronisku i nie obiecuję ,że telefon będę miała przy sobie. Dzwonił pan z Olsztyna prosił o zdjęcia Mikusia ,jest zainteresowany jego adopcją . Nie wiem czy pani z Poznania nadal pragnie by Mikuś był jej. Z tego co mi wiadomo ma ona kontakt z osobą zalogowaną na dogo więc dobrze byłoby gdybyśmy się dowiedzieli co dalej robić. Quote
siekowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pani z Poznania jest nadal zainteresowana. Jeśli ten domek z Olsztyna jest fajny to myślę, że ona by mogła adoptować kolegę Mikiego (pokazywałam jego zdjęcie) ale tak jak pisałam wcześniej nie może sama po niego przyjechać. On akceptuje koty? Gdzieś chyba czytałam, że tak ale nie jestem pewna. Quote
Cajus JB Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam Na nk jest wiadomość, ze Flapi jedzie do Wałbrzycha.To potwierdzone? Pozdrawiam serdecznie Quote
Cajus JB Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam Przed chwilą rozmawiałem ze znajomą.I ktoś się miał do niej odezwać w sprawie Flapiego i cisza. Nawet ktoś jej powiedział, ze jest pierwsza w kolejce.Agnieszka już trzeci czy czwarty raz podchodzi do pieska i za kazdym razem ten piesek idzie gdzieś indziej. Niech może ktoś postanowi się odezwać bo dziewczyna się zrazi i powie jak sprawa stoi. Jesli nie ma już szans na Flapiego to na pewno zainteresuje się innym psiakiem. Ale to według mnie tak być nie może.Telefon i cisza. Pytanie: Czy Agnieszka ma czekać za Flapim czy ma szukać innego psiaka? Pozdrawiam serdecznie Quote
marysia55 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cajus JB, dziekujemy za wiadomości, ale dzisiaj juz późno tych ciotek prowadzących wątek może już nie być na Dogo. Proszę uzbroj się w cierpliwośc i poczekaj do jutra. Na pewno wszystko sie wyjaśni :cool3: Quote
Cajus JB Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam Dzięki marysia55 Wiem o tym. Ja tylko w nocy jestem na necie. Martwię się o Agnieszkę aby się nie zniechęciła. Też Jej napisałem, że mam nadzieje, ze jutro się wszystko wyjaśni. Dobrze by było. Pozdrawiam serdecznie Kolega Flapiego też jest super Quote
anovip1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wyjaśniam ,że w sprawie Mikusia jak wcześmniej pisałam miałam 2 telefony. Nikt z Wałbrzycha do mnie nie dzwonił :roll: Jeśli chodzi o domki w Poznaniu i Olsztynie uważam iż potrzebna jest wizyta przedadopcyjna . Dochodzi również sprawa transportu psa, co sprawia że do koszty adopcji psa ze schroniska mogą się zwiększyć o koszty transportu. Rozmawiałam telefonicznie z panią z Poznania i twierdziła ,że w ten weekend przyjedzie po psa ,później się z tego wycofała. Nie wiem dlaczego. Jeśli ktoś wie więcej na ten temat wdzięczna będę za informację. Mikuś i jego kolega cały czas czekają :-( Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Panstwo z Olsztyna zatelefonowali do mnie z prośba o wizytę przedadopcyjną. Jestem umówiona na jutro. Quote
rita60 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Jagoda1 napisał(a):Panstwo z Olsztyna zatelefonowali do mnie z prośba o wizytę przedadopcyjną. Jestem umówiona na jutro. Dzieki Jagodko,miałysmy o to prosic:razz: Quote
ewatonieja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 on mi przypomina troszke pewnego psa ze stacji w Koluszkach:cool3: na pewno jego losy potoczą sie tak samo czyli domek murowany :razz: Quote
Recommended Posts