dorotak Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A czy ktoś może wie, czy ktokolwiek w Polsce szkoli się w kierunku zdobycia uprawnień sędziego agility? Jakie są wymagania do zostania takim sędzią? Bo coś poza Tondą to chyba mało który sędzia dojeżdża na zawody... :-( Quote
saJo Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 orsini napisał(a):no to wszystko jasne:))juz wiadomo kto Wam pecha przynosi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oczywiscie,znamy ta osobe doskonale...dobrze,ze zaszyla sie w jakims lesie, bo olsztyna juz by nie bylo na mapie polski... :evilbat: Quote
niuka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 jak pech to pech... srednia jest coraz ciekawsza - drugie zawody, ktore mialy odbyc sie w tym roku pod rzad zostaly odwolane... dalej jest plock... mam nadzieje, ze Dorota wszystkiego dopilnuje... a co do sedziego - Leszek Kalisz stara sie z tego co pamietam zdobyc takie uprawnienia, ale nie wiem dokladnie na czym to polega, z kim sie w tej sprawie umawial i kto go 'egzaminuje' pozdrawiam Quote
Mokka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 niuka napisał(a):jak pech to pech... srednia jest coraz ciekawsza - drugie zawody, ktore mialy odbyc sie w tym roku pod rzad zostaly odwolane... 100% skuteczności :( Quote
belgunia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='niuka'].. dalej jest plock... mam nadzieje, ze Dorota wszystkiego dopilnuje... STARAMY SIĘ Z CAŁYCH SIŁ :)!!!!! Myślę, ze na 1000% będą zawody w Płocku! Nic nie wskazuje na to, by mogło być inaczej! :) I nareszcie średnia trochę się poprawi :) Będzie też seminarium z sędzią, na które wszystkich bardzo gorąco zapraszam! info: http://republika.pl/agility_plock Dorota Quote
niuka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 zeby to byl mi ostatni raz, bo sie na obedience przeniose, albo do czech przeprowadze ;) Quote
Anulka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Belgunia liczymy na was :D Mam nadzieję że będzie tak samo sympatycznie jak było w zeszłym roku :D Quote
belgunia Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ja mam też nadzieję, ze wszyscy będą się fajnie bawić na zawodach. Najfajniejsza atmosfera jest wtedy, gdy jesteśmy wszyscy razem wokół ringu:) Oby pogoda nam wszystkim dopisała :fadein: Dorota Quote
Recommended Posts