PATIszon Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Magda Mialas mi przeslac namiary na ten hotel, w ktorym sie zatrzymujecie? Ja sie ciagle waham czy dam sobie rade? Bierzesz kogos do dziecka? Quote
Mokka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Pati, ja też nie wiem, czy damy sobie radę (wszak w pierwszych oficjalnych zawodach zaliczyłiśmy DISx2), ale jadem :D Do odważnych świat należy. My nocujemy w hotelu Białym. Tam można z psami. Quote
Elka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja też jadę! Tylko, że będę z Happy próbować sił w obedience bo na agility to jej jeszcze 6 miesięcy brakuje! Ale za to będę Mokkę wspierać ducherm ciałem i dobrą radą! ;) Quote
Lotos Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja się wybieram jako widz :D W jakich godzinach będą rozgrywać się te zawody? Będe trzymać za was kciuki :bigcool: Quote
martynkao Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja bede:)Z Obydwoma niedorozwojami:) Ale niestety tylko na niedziele...ale lepsze to niz nic:)Do zobaczonka:) Quote
zakla Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja bym byla, ale to dla nas za wysokie loty:P Bo my tam mamy cala rofdzine, wiec nie byloby problemy z noclegiem:P Quote
Magda i Saga Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 My też w Białym będziemy, to może jakąś imprezkę integracyjną zrobimy. Namiary na priwa wysłałam komu obiecałam :D To do zobaczenia Quote
saJo Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 My tez bedziemy :) A wie ktos, czy jest niedaleko jakies pole namiotowe?Albo czy bedzie mozna rozbic namiot na stadionie? Imprezka :) <pifko> Quote
Matagi Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 A ja Was bedę uwieczniać na fotkach :D :D :D :D Stadion,na którym będą zawody,jest miejski i niestety właściciel nie wyraził zgody na rozstawienie namiotów :( Ale jest inna możliwość :wink: .Jeżeli ktoś chce przyjechać z namiotem niech pisze na maila do Aliny /to ona najwięcej "miesza" w całej imprezie/; alpi@piasta.pl Mam nadzieję,że miejsce zawodów przypadnie Wam do gustu :D WSZYSTKIM ŻYCZĘ SUKCESÓW!!!!! Jeżeli macie jakieś pytania,to pytajcie,coś tam zawsze wiem :wink: :lol: Quote
Matagi Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 PUCHAR POLSKI AGILITY Rozpoczęcie zawodów godz. 9.00 Lista zawodników znajduje się u pani Agaty Kordos /spóźnialscy proszeni są o nadsyłanie zgłoszeń / IV PODLASKIE ZAWODY PSÓW TOWARZYSZĄCYCH Sędzia Katarzyna Drobik Polska Rozpoczęcie zawodów godz 10.00 Lista zawodników 1. Urszula Charytonik 2. Anna Sarzyński 3. Zbigniew Waszczeniuk 4. Agnieszka Kalisz 5. Anna Kuchlewska 6. Andrzej Szwarc 7. Ewa Andrzejewska 8. Grażyna Ostrowska 9. Julia Kalicka 10. Janusz Tworek 11. Krzysztof Lewonowski 12. Maria Jastrzębska Spotkanie z sędzią Jean-Pierre Carriere –francja Wykład na temat : CAMPAGNE,RINGU,MONDIORINGU Rozpoczęcie godz. 15.00 Sala konferencyjna hotel Turystyczny ul: Transportowa 4 Białystok Uczestnicy wykładu : 1. Maria Haduch 2. Paulina Panuś 3. Bartosz Przykuta 4. Ewa Kiziukiewicz 5. Marcin Adamkiewicz 6. Kamil Kędziorek Osoby zainteresowane proszę zgłosić swój udział alpi@piasta.pl Quote
Mokka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Matagi, widzę, że jesteś "w temacie", więc może możesz pomóc. Czy lista uczestników obedience, to są wszyscy? Zgłosiłam przez interent Elę Urbańską w klasie "0" w dniu 10 maja, niestety w żaden sposób nie mogłam potwierdzić, czy zgłoszenie zostało przyjęte, bo w białostockim oddziale nikt nie odbiera telefonów :( . Startowe opłacone, a teraz nie widzę jej na liście. Quote
dorotak Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='Mokka']Czy lista uczestników obedience, to są wszyscy? Jeśli masz na myśli powyższą listę, to to jest lista zawodników na PT w sobotę. Natomiast lista zawodników na Obedience jest do ściągnięcia z oddziałowej strony http://zkwp.bialystok.tiu.pl/zawodnicy.doc i Ela jak najbardziej na niej figuruje ;) Quote
Mokka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='dorotak'][quote name='Mokka']Czy lista uczestników obedience, to są wszyscy? Jeśli masz na myśli powyższą listę, to to jest lista zawodników na PT w sobotę. Natomiast lista zawodników na Obedience jest do ściągnięcia z oddziałowej strony http://zkwp.bialystok.tiu.pl/zawodnicy.doc i Ela jak najbardziej na niej figuruje ;) Oj, gooopia jezdem :wallbash: , zakręcona z samego rana :oops: Jak to mówią - co ślepemu po oczach :roll: Dzięki Dorota, ulżyło mi, bo do związku w Białymstoku naprawdę nie da się dodzwonić. A teraz pytanie za wiele punktów - czy ktoś znajdzie miejsce w autku z Warszawy w sobotę rano (aby zdążyć na agility) dla grubej baby z małym pieskiem? Pociągi z Warszawy do Białegostoku nie jeżdżą na tyle wcześnie, aby być raniutko, no chyba, że się wyjedzie w piątek wieczorem :-? Quote
dorotak Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Mokka napisał(a):A teraz pytanie za wiele punktów - czy ktoś znajdzie miejsce w autku z Warszawy w sobotę rano (aby zdążyć na agility) dla grubej baby z małym pieskiem? Hmmm, kogo masz na myśli? :roll: Ja jadę sama z moim potworem, ale generalnie chciałabym się wybrać już w piątek. Tak więc liczę na dwie noce, chociaż dopiero zabieram się za załatwienie noclegu... :cunao: W każdym razie chętnie kogoś wezmę, ale w piątek przed południem. Quote
Mokka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 W piątek jestem w pracy do późnych godzin popołudniowych :evil: , hotel już zarezerwowany na 1 noc, więc szukam kogoś, kto jedzie w sobotę rano. Quote
Mokka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 ZAWODY ODWOŁANE!!! :evilbat: Czy ktoś wie, co się dzieje? Quote
Mokka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Sędzia nie może przyjechać, zawodów nie będzie. :cry: Quote
Mokka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Niestety, informacja jest pewna. Zawodów nie będzie. Jest to już nawet umieszczone na stronie oddziału białostockiego. Niestety, nie udało się znaleźć nikogo na zastępstwo i doooopa blada :( Quote
tamer Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Faktycznie, ale jaja... :evil: To nawet by się zgadzało z tym, co mówił Robull-że pan Algirdas jest nieco pechowy ;-) Quote
Davie Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Boże, pewnie znów go pogryzł pies, albo nadział sie na kładkę... :-? Za każdym razem na obozie w Czechach coś pechowego mu się przydarzało. :( Quote
saJo Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ja to mam pecha. Zglaszalam moja suke dwa razy na zawody i dwa razy nie wypalilo.Raz suczysko sie rozchorowalo a teraz zawody odwolane :( Chociaz i tak pewnie bysmy nie przyjechali, bo Bugi dostala cieczke. Trudno,za dwa tygodnie zawody w Plocku.Mam nadzieje,ze te sie odbeda,bo juz nie moge sie doczekac pierwszego startu Bugi. Quote
orsini Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 no to wszystko jasne:))juz wiadomo kto Wam pecha przynosi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts