Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na moim osiedlu (Ostrowiec Świętokrzyski)od paru dni, na przystanku śpi malutki, czarny kotek. Najwyraźniej ktoś go tutaj podrzucił...Obok jest las i ciągle ktos zostawia jakieś zwierzątka. Jest oswojony, ufny, łasi sie do ludzi czekających na autobus. Ma około 4 miesięcy, nie niemowle, ale takie kocie dziecko. Dzisiaj spał zwinięty pod krzaczkiem.

Błagam chociaż o tymczas! Ja nie mam gdzie go zabrać! Mam teraz w domu trzy psy (Perełka na tymczasie) i dwa koty)! Kto zna moje wątki na dogo wie, że w Ostrowcu jest tragedia! Zrobiłam mu zdjęcia telefonem i wrzuce dopiero po południu!

Posted

A do Mielca mogłabyś go dowieźć? Tzn. do Brzyścia koło Mielca - bo tam jest hotelik? Ja poprosiłabym Panią Asię, żeby do końca miesiąca go przetrzymała, a po pierwszym może dałabym coś na transport do tych Myślenic na Śląsku! To bezpłatny tymczas? Może uda się znaleźć coś na transportowym! Może za kasę zawiozą!

Posted

jej... kitek mógłby jechać na tymczas już w sobotę, ale ja w piątek mam kontrolę u chirurga (szwy mi się znów rozeszły), a w sobotę o 10 sterylkę Perełki). Zreszta małego zabralby do krakowa mój szwagier, a on będzie w Ostrowcu dopiero w przyszłym tygodniu :(
mam tylko nadzieję, że nie będę musiała znów połozyć się do kliniki, bo wtedy to tragedia. :(