Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Billa napisał(a):
A czy można zapytać o termin tej wystawy skoro taki temat jest poruszony?? i termin zgłoszeń

Wystawa jest 18-go września w Łodzi, ale na razie wiem tylko tyle :roll:
Nie udało mi się niestety znaleźć informacji odnośnie terminów, sędziów, cen itp. :-?

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
Może jutro zawitam do związku to wszystko postaram się zrelacjonować co się dowiem :)

czekamy, czekamy :wink: aha mam fotki Twojej ślicznej Landi z Opola :D :D
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

No niestety dzisiaj nie zdążyłam ale w poniedziałek się postaram. Savannah a możesz przesłać mi fotki Lavi z Opola? :D Ja też mam jakieś z tobą...

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
Narazie jeszcze nic nie wiedzą :-? , o sędziach zadecydują dopiero pod koniec miesiąca... Jak się dowiem coś więcej to dam znać :wink:

Malwino, gdybyś "coś" już "gdzieś" zasłyszała, to byłabym (a przypuszcam, że nie tylko ja :wink: ) wdzięczna za informacje dodatkowe. :modla:
Bedziem czekać :wink:

Posted

No słyszałam jeszcze, że w tym roku tak jak przed ostatnią klubówką szpiców w Łodzi ma być sympozjum także myślę, że warto przyjechać i zapraszam bo ostatnio mi się podobało :)

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
No słyszałam jeszcze, że w tym roku tak jak przed ostatnią klubówką szpiców w Łodzi ma być sympozjum także myślę, że warto przyjechać i zapraszam bo ostatnio mi się podobało :)

Byłaś na sympozjum w 2004 roku? :roll:
A... nie kojarzę :oops:
W każdym razie, tak kombinuję żeby być ten jeden dzień wcześniej i posłuchać referatów- może być ciekawie.

I jakby ktoś znał jakiś przyjemny hotel w Łodzi (najlepiej z tych większych- lubię się gubić w tłumie :wink: ), gdzie psy są mile widziane, to byłabym wdzięczna za wskazówki.
No i oczywiście sędzia :roll: Sędzia na Husky interesuje mnie nade wszystko :lol:

Posted

ale chodziło mi o to sympozjum w Łodzi :wink: Trochę spóźniona ale dotarłam :wink: jutro zadzwonię do związku i się zapytam czy już wybrali sędziego ale wcześniej powiedzieli, że będzie wiadomo pod koniec maja :-?

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
ale chodziło mi o to sympozjum w Łodzi :wink:

Aaaa... No chyba, ze tak :lol:
To było chyba w 2003 roku- wtedy z kolei mnie nie było :roll:
Ale tym razem szykuję się na poważnie :D

Gosia i kropki napisał(a):
A ja byłam w 2004 na sympozjum I było suuuuper!! Dzięki Tobie Kasiu

Ups! :oops:
Dzięki nie dzięki. :wink:
A.... powiedz.... no.... to znaczy.... która to Ty....?
Bo ja już mam taki mętlik w głowie od tych nicków, avatarków i tych twarzy w realu, że ja już zupełnie nic nie wiem :oops:

Posted

Bo ja mam troche mylący (nie mylący) nick ;)
Gosia---> Brunetka z reguły w czerwonym, która od czasa do czasa wystawia haszczaki :) Przykład...hmm... Arktogea TSUNAMI w Kielcach ;)
A jak byłam na tym sympozjum, to mnie jeszcze nikt nie znał, a ja też mało sie orientowałam :roll: Ale baaardzo mi sie podobało :)

Posted

Bo ja mam troche mylący (nie mylący) nick ;)
Gosia---> Brunetka z reguły w czerwonym, która od czasa do czasa wystawia haszczaki :)

To mi wystarczy! :D
No pewnie, że wiem o kogo chodzi :wallbash:

Przykład...hmm... Arktogea TSUNAMI w Kielcach ;)

No, to było pierwsze, co mi przed oczami przebiegło :wink:
Bosz.... Ja się normalnie ze wstydu spalę na kolejnej wystawie.... :help1:

Posted

Mam jeszcze pytanie do Malwiny.... :roll:
Pamiętasz może, gdzie odbywały się sympozja w 2003 roku?
W jakimś hotelu?
Może w tym roku nie zmieni się lokalizacja, a najchętniej nocowałabym gdzieś w pobliżu.... :roll: