agacia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Jak na razie mam to w planach,ale do wrzesnia jeszcze daleko,wiec wszystko moze sie wydarzyc.Jak bede to z suczka w weteranach 8) Quote
Matagi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Akita na pewno Włoch :D Samoyedy chyba też,może też macie kogoś nie od nas.... :o Quote
NigdyNigdy Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Wybiera się ktoś na klubową wystawę z huskim? No BA! Choćbyśmy mieli włos na butapren doklejać :wink: Quote
Billa Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A czy można zapytać o termin tej wystawy skoro taki temat jest poruszony?? i termin zgłoszeń Quote
NigdyNigdy Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Billa napisał(a):A czy można zapytać o termin tej wystawy skoro taki temat jest poruszony?? i termin zgłoszeń Wystawa jest 18-go września w Łodzi, ale na razie wiem tylko tyle :roll: Nie udało mi się niestety znaleźć informacji odnośnie terminów, sędziów, cen itp. :-? Quote
flashka-g Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 ja wtedy tesh mam klubówke Ponów..ale na nia takze nie ma zadnych info;/ Quote
Savannah Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Wybiera się ktoś na klubową wystawę z huskim? Malwina a moze ty masz jakieś info na temat ceny, sedziów itp? Pzdr! Villarica Siberians Quote
Janosik Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 My też jedziemy,czy łysi to nie wiem-jak co spróbujemy na "kropelke" :D Quote
Malvina Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Może jutro zawitam do związku to wszystko postaram się zrelacjonować co się dowiem :) Quote
Savannah Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Może jutro zawitam do związku to wszystko postaram się zrelacjonować co się dowiem :) czekamy, czekamy :wink: aha mam fotki Twojej ślicznej Landi z Opola :D :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Malvina Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 No niestety dzisiaj nie zdążyłam ale w poniedziałek się postaram. Savannah a możesz przesłać mi fotki Lavi z Opola? :D Ja też mam jakieś z tobą... Quote
Malvina Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Narazie jeszcze nic nie wiedzą :-? , o sędziach zadecydują dopiero pod koniec miesiąca... Jak się dowiem coś więcej to dam znać :wink: Quote
Paulina87 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Jeśli już się wybierzemy to będziemy w klasie otwartej. Quote
NigdyNigdy Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Narazie jeszcze nic nie wiedzą :-? , o sędziach zadecydują dopiero pod koniec miesiąca... Jak się dowiem coś więcej to dam znać :wink: Malwino, gdybyś "coś" już "gdzieś" zasłyszała, to byłabym (a przypuszcam, że nie tylko ja :wink: ) wdzięczna za informacje dodatkowe. :modla: Bedziem czekać :wink: Quote
Malvina Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 No słyszałam jeszcze, że w tym roku tak jak przed ostatnią klubówką szpiców w Łodzi ma być sympozjum także myślę, że warto przyjechać i zapraszam bo ostatnio mi się podobało :) Quote
NigdyNigdy Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Malwa&Landi napisał(a):No słyszałam jeszcze, że w tym roku tak jak przed ostatnią klubówką szpiców w Łodzi ma być sympozjum także myślę, że warto przyjechać i zapraszam bo ostatnio mi się podobało :) Byłaś na sympozjum w 2004 roku? :roll: A... nie kojarzę :oops: W każdym razie, tak kombinuję żeby być ten jeden dzień wcześniej i posłuchać referatów- może być ciekawie. I jakby ktoś znał jakiś przyjemny hotel w Łodzi (najlepiej z tych większych- lubię się gubić w tłumie :wink: ), gdzie psy są mile widziane, to byłabym wdzięczna za wskazówki. No i oczywiście sędzia :roll: Sędzia na Husky interesuje mnie nade wszystko :lol: Quote
Malvina Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 ale chodziło mi o to sympozjum w Łodzi :wink: Trochę spóźniona ale dotarłam :wink: jutro zadzwonię do związku i się zapytam czy już wybrali sędziego ale wcześniej powiedzieli, że będzie wiadomo pod koniec maja :-? Quote
Gosia & c.o. Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A ja byłam w 2004 na sympozjum :) I było suuuuper!! Dzięki Tobie Kasiu ;) Quote
NigdyNigdy Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Malwa&Landi napisał(a):ale chodziło mi o to sympozjum w Łodzi :wink: Aaaa... No chyba, ze tak :lol: To było chyba w 2003 roku- wtedy z kolei mnie nie było :roll: Ale tym razem szykuję się na poważnie :D Gosia i kropki napisał(a): A ja byłam w 2004 na sympozjum I było suuuuper!! Dzięki Tobie Kasiu Ups! :oops: Dzięki nie dzięki. :wink: A.... powiedz.... no.... to znaczy.... która to Ty....? Bo ja już mam taki mętlik w głowie od tych nicków, avatarków i tych twarzy w realu, że ja już zupełnie nic nie wiem :oops: Quote
Gosia & c.o. Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Bo ja mam troche mylący (nie mylący) nick ;) Gosia---> Brunetka z reguły w czerwonym, która od czasa do czasa wystawia haszczaki :) Przykład...hmm... Arktogea TSUNAMI w Kielcach ;) A jak byłam na tym sympozjum, to mnie jeszcze nikt nie znał, a ja też mało sie orientowałam :roll: Ale baaardzo mi sie podobało :) Quote
NigdyNigdy Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Gosia i kropki napisał(a):Bo ja mam troche mylący (nie mylący) nick ;) Gosia---> Brunetka z reguły w czerwonym, która od czasa do czasa wystawia haszczaki :) To mi wystarczy! :D No pewnie, że wiem o kogo chodzi :wallbash: Gosia i kropki napisał(a):Przykład...hmm... Arktogea TSUNAMI w Kielcach ;) No, to było pierwsze, co mi przed oczami przebiegło :wink: Bosz.... Ja się normalnie ze wstydu spalę na kolejnej wystawie.... :help1: Quote
NigdyNigdy Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Mam jeszcze pytanie do Malwiny.... :roll: Pamiętasz może, gdzie odbywały się sympozja w 2003 roku? W jakimś hotelu? Może w tym roku nie zmieni się lokalizacja, a najchętniej nocowałabym gdzieś w pobliżu.... :roll: Quote
Recommended Posts