Kana Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Drobiazg :) Niestety nie moglam sie o suni rozpisac poniewaz za duzo o niej nie wiemy. Chociazby tego jak sie zachowuje w domu... Quote
andzia69 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 kolejna piękna sunia:shake::-( ech... Quote
Negri_2008 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 andzia69 napisał(a):kolejna piękna sunia:shake::-( ech... jest nie tylko piękna ale mogłaby być modelem obalającym mit, że psy tej rasy to "mordercy" ;) Dostałyśmy od niej mnóstwo całusów i pięknych spojrzeń. Czekamy więc na telefony w jej sprawie, a na pewno jakieś będą bo sunia przyciąga uwagę. Będziemy potrzebować pomocy znawców rasy w wizytach przedadopcyjnych. Ciocie bullowe, czyj duch :evil_lol:;) Quote
Cudak Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1170/wyeksploatowana-suka-basseta-potrzebne-na-sterylke-karme-146654/ Przepraszam za OT Quote
Glorien Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ogłoszenia na: www.ale.gratka.pl www.eoferty.com.pl www.hodowcy.com.pl www.zwierzeta.pilne.net www.nasipupile.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.warszawa.gumtree.pl www.kokosy.pl Quote
Negri_2008 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Glorien']Ogłoszenia na: www.ale.gratka.pl www.eoferty.com.pl www.hodowcy.com.pl www.zwierzeta.pilne.net www.nasipupile.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.warszawa.gumtree.pl www.kokosy.pl hurrra :multi: Quote
Negri_2008 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jest domek zainteresowany sunią. Chyba fajny, ale do sprawdzenie. Domek jest w Warszawie. Dobrze byłoby aby wizyte zrobił ktoś, kto zna rasę. pliiiiiiiiiiiz :modla::modla::modla::modla: Quote
Kana Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Negri_2008 napisał(a):Jest domek zainteresowany sunią. Chyba fajny, ale do sprawdzenie. Jest juz w tym domciu samczyk w tej rasie Domek jest w Warszawie. Dobrze byłoby aby wizyte zrobił ktoś, kto zna rasę. pliiiiiiiiiiiz :modla::modla::modla::modla: Dziewczyny blagam was uważajcie! Jeżeli jest tam pies tej samej rasy to nie wydawajcie jej bez sterylki !!!! Ludzie potrafią nieźle ściemniać.... Poproś Doddy ;] Quote
Negri_2008 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kana napisał(a):Dziewczyny blagam was uważajcie! Jeżeli jest tam pies tej samej rasy to nie wydawajcie jej bez sterylki !!!! Ludzie potrafią nieźle ściemniać.... Poproś Doddy ;] Dzięki ;) Wenus jest ciachnięta więc pseudo odpada :diabloti: Mały błąd się wkradł. Piesek tej rasy jest w innym zainteresowanym domku na Śląsku. Ten domek w Warszawie nie ma psiaka, ale jest tam osoba niepełnosprawna A przed sekundą się dowiedziałam, że ten dom w Warszawie jeszcze się zastanawia. Młyn wielki :huh: Quote
Kana Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Sprawdzcie dokkladnie oba domki ;) Czekam na relacje.! Allegro ciągle wisi ;) Quote
Laura1108 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Ehhh domek sie zastanawia a ja już miałam nadzieję , że domek w stu procentach przekonany o adopcji Wenuski no nic czekamy dalej na domki :) Sunia superaśna i dogaduje się z towarzystwem psim więc fajosko ;) Quote
Kana Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A jak sunia czuje się w schronisku ? Moze jakies nowe foty w ladnym plenerze do ogloszen ? Ona jest wyprowadzana regularnie na spacery? Quote
agaga21 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 a jak by były dwa fajne domki chętne na wenus to pamiętajcie, że jest piękna samba, która czeka na dom a dziewczynki są do siebie bardzo podobne!:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzona-pitbullka-red-nose-ze-swierzbem-w-pabianicach-138389/?highlight=samba Quote
Negri_2008 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kana napisał(a): Ona jest wyprowadzana regularnie na spacery? Spacery to może nie, ale psinka kilka razy dziennie biega po wybiegu :razz: Quote
Kana Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 WENUS - Urocza Pitbull ka Red Nose ! Do adopcji. (750466395) - Aukcje internetowe Allegro Czy mozna prosic o nowe zdjecia?? Quote
Laura1108 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Nie ma nowych zdjęć niestetty nikt nie był w Azylu :( za dużo pracy w pseudoschronie w Wołominie :shake: Quote
Laura1108 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Taka piękna suka a nikt jej nie chce :-( Quote
Kana Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wybaczcie niunie! Dziewczyny wybaczcie! Proszę o pomoc dla gluchego Amstaffa ze schroniska!! Pomoc potrzebna na cito !! Biały amstaff oddany po kilku latach bo jest... GŁUCHY !!! POZNAŃ! PILNIE SZUKAMY DT! Zajrzyjcie chociaż! Quote
doddy Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Magda, co z chętnymi do adopcji Wenus z Warszawy? Quote
Laura1108 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Cisza z ogłoszeń cichutko aż się boję bo suczydła taka zaje.... , że zmarnieje w schronie myślę o niej i myślę ale rodzinka z Wawy na razie nie odzywa się , dzowniłą też dziewczyna ze śląska i pisała ktoś na email . W dniu wczorajszym miałam tez jakąs kobietę co to miaął dużo psów , rottk, amstaffy , pitbulle i poumierały ze staroiści albo na raka a rottka musili uspać bo rzucał się na dzieci :shake: no i Pani na tyle fajna , że sobie ze mna smsowała a później napisała , że odezwie sie wieczorem bo jej bateria pada i wieczorem napisałą " I co z psem?" z lekka to niepoważne i olałam tę Panią nie wiem czy zrobiłąm dobrze czy źle ale na razie Wenuska nie jest w niebezpiecześntwie , jest po steyrlce a Celina z Klembowa nie wyda jej byle komu bez przesady więc wole spokojnie znależć jakis bardziej odpowiedzialny domek niz taki w którym było dużo psów i dużo histroii odejścia tych psów . Quote
Kana Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Biedna niunia :( Trzymaj się kochana i hop po domek!:loveu: Quote
Recommended Posts