Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wenus - Pitbull Red Nose około roczna sunia przywiązana do drzewa tak by mogła wyjść na ulicę :angryy: Bestialstwo ... Okrucieństwo ... Podłość... Takie cechy posiadał stwór co dopuścił się takiego czynu :mad:

O ślicznotce :
Urocza , kochana , mega przytulaśna . Tylko jej pozwolić a wepcha się na kolana . Gdy byłam u niej mogłam ja wyściskać tak , że ledwo dech łapała :lol: .

Jak zawsze powatarzam , że znawcą rasy nie jestem o bullowatych nie posiadam żadnej wiedzy po za tą , którą słyszę w mediach a która nie pomaga rasie :( Jednak Wenus to prawdziwa perła , jest bardzo łągodna , wręcz pożera człowieka z miłości , ogon jej sie urywa , morda uśmiechnięta od ucha do ucha . WSPANIAŁA lecz nieco niewychowana takie energiczne , rude futerko :loveu:

Sunia ma nieco ponad rok , jest po sterylce .

[SIZE=5]Ogłoszenia:

WENUS - Urocza Pitbull ka Red Nose ! Do adopcji. (74001599:cool: - Aukcje internetowe Allegro
www.ale.gratka.pl
www.eoferty.com.pl
www.hodowcy.com.pl
www.zwierzeta.pilne.net
www.nasipupile.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.warszawa.gumtree.pl
www.kokosy.pl __________________

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura1108 napisał(a):
Na całe szczęście jest po sterylce więc pseudo odpada :diabloti:

To pokombinuję nocą ogłoszenia tylko chyba nie można za bardzo przesłodzić co myślicie ??

trzeba pisać prawdę.
ja mogę jej zrobić allegro tylko napisz tekścik ;)

Posted

Jaka piekna!
Moge zrobic allegro ? Prosze prosze prosze!!!!
:diabloti:

Tylko czy ta niunia jest na pewno taka slodka jak piszecie?
Jak do kotow, psow ? dzieci ?

Posted

Cóż mogę powiedzieć :
koty - nie wiem i raczej nie ma szans na sprawdzenie :(

psy - jest w kojcu z towarzyszem ;)

dzieci - nie wiem i raczej się nie dowiem

Ja sugerowałabym raczej dom bez dzieci (malutkich dzieci) i kotów .

Może znawcy rasy się wypowiedzą co robić ? Nie mając psa na DT to cóż mogę powiedzieć ...

Posted

W stosunku do mnie zero agresji daje się mocno przytulać , zaczepiać . Naprawdę łagodna . W Azylu mieszkała z suką nie było nawet warknięcia obecnie mieszka z psem i też nie ma warknięcia - miodzio :loveu:

Posted

A czy w schronisku nie mozecie zaproponowac takiego ukladu ze kazdy potencjalny domek musi byc przez was sprawdzony ?

Wojewodztwo jest jak sie wuszykuje to wtedy wybiera sie ale faktycznie na aukcji nie ma napisane.

Posted

Tak jasne z tymi wizytami haha już o tym gadałam z Celiną ale Ona w życiu nie da znać odda psa i tyle podejrzewam , że to dlatego iż my nie oddamy psa każdemu a Celina tak i róznica jest taka , że my za bardzo prześwietlimy potencjalny domek i może okazać się , że akurat dany domek odpada i wtedy piesio pozostaje w Azylu a to juz nie jest wygodne .

Dziękujemy za Allegro :loveu: