Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Berni - ofiara tegorocznych wakacji....
Tego pięknego psa właściciel przywiązał do ulicznej latarni i porzucił.

Berni ma około 1,5 roku. Jest przemiłym łagodnym psem.
W schronisku jest całkowicie zagubiony. Bardzo lgnie do ludzi i prosi o opiekę i zainteresowanie. Najchętniej przywarłby całym sobą do człowieka i już tak pozostał.

Mimo swoich rozmiarów zachowuje się jak malutki piesek.

Szukamy pilnie domu dla tej mordeczki :-(

Posted

Kochana jak najwięcej informacji o stosunku do zwierząt,dzieci...na temat zdrowia,szczepień,kastracji!...będziemy szukać szybko domu!!!
Jeśli można to jak najwięcej fotek...takich w różnych ujęciach i sytuacjach!!!Zrobię mu allegro!

Jeśli bedzie potrzebna wizyta...na mur znajdziemy kogoś!!!

Posted

Ra_dunia, dziekuję Ci ;)

Wszystkie możliwe informacje o Bernim zbiorę. Z kotami może być problem bo w Klembowie nie ma za bardzo skąd ich wziąć.

Foty - jeszcze mam kilka, oczywiście dostarczę.
Lekki kłopot jest z fotami, bo Berni zaraz się kładzie i poddaje pod głaskanie. Ale zawalczę ;)

Posted

Laura1108 napisał(a):
Zdjęcia na stojąco to chyba raczej nierealne bo to wileeeeelka maskotka domagająca się miziania leży i masz go głaskać . Do psów jest OK mieszka z jakimś małym rudzielcem :)

A niech będą nawet leżące,duuużo...nigdy nie wiadomo,która fotka złapie człowieka za serducho!:lol::cool3:...fajnie,że do psiaków w porządku...przyda sie ta informacja!

Posted

Laura1108 napisał(a):
zuzlikowa tylko jak ja widzę te cztery benusie w Twoim podpisie to strach mnie ogarnia i przestaje myśleć optymistycznie :(

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie przestawaj...nie przestawaj,bo jest ich tylko trzy:lol:(Stivik podwójnie,bo banerki mi się podobały!!!),a do tego jeden jedzie do domciu już niedługo-właśnie Stivik:loveu:...niedawno musiałam zmieniać,bo Nadinka do domciu pojechała...a za moment wyciągniemy następne beniki ze schronu i bedę miała nowe benie w podpisie...nie przestawaj myśleć optymistycznie!!!...w moich podpisach duża rotacja!:lol:

Posted

Miałam telefon w sprawie Berniego ale to nie ten dom::razz:

Państwo mają dziecko w wieku 3,5 roku a my nie wiemy jaki Berni jest w stosunku do dzieci właśnie.:shake:

Ale mam kontakt do Pana.
Pan mieszka na Mazurach. Zakończył budowę domu. Szuka młodego benka od szczeniaka do 1,5 roku. Żona zakochana w bernardynach:loveu:

Ciocie beniowe na pewno macie coś pod ręką i to od reki.;)

Mam telefon Pana i jego mail. Czeka na oferty.
Obiecałam, że ktoś się odezwie powołując się na mnie (dobrze nam się gadało :evil_lol:)

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Trzymam kciuki za jego dalsze szczęśliwe życie.

Niech nigdy nie spotka go nic złego.

Postaramy się wyłuskać adres lub nr telefonu
Może wpadniemy kiedyś z wizytą lub chociaż pogadamy :-?