Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś odszedł Kornik, Korniszon, Korniczek po prostu Kora... :cry:
Była z nami kawał czasu i miała juz koło 18 ... :cry:
Strasznie boli jak trzeba uśpić psa ... okropieństwo ... chyba prościej by było jeśli by odeszła spokojnie w śnie ... chyba było by przynajmnej łatwiej ...:(
Smutno, pusto, ponuro ... :cry:

Posted

sylrwia to piękne, że mogłyście spędzić ze sobą tyle czasu... ja miałam Gomenia tylko 8 lat... to prawda, usypianie jest strasznym przeżyciem...
dla Koruni

Posted

Bardzo mi przykro... ale wielu z nas chciało by żeby nasze psiaki żyły chociaż 18 lat a niestety wiele z nich umiera dużo wcześniej... wiec trzeba sie cieszyć że Kora przeżyła tyle lat i teraz zapewne jest szcześliwa w miejscy gdzie nie ma bólu i wszystko jest cudowne. Bo w końcu "wszystkie psy idą do nieba".

• 3 years later...
Posted

rozumie twoja tesknote za kora, moj Puszek odszedl od nas w pazdierniku na raka ale ciagle nie moge sie z tym pogodzic.Zyl z nami tylko 8 lat i gdy widze na ulicy rotweilera to ciagle sie odwracam z mysla ze to moja psinka,wzielismy go z mezem jako doroslego psa ze schroniska i kazdym dniem nam sie miloscia odwdzieczal za to ze go wzielismy.Teraz powoli zaczynamy sie rozgladac za jakims nowym towarzyszem, wpadl nam w oko jeden maly rozrabiaka As z DTw okloicy w-wy i jak wszystko dobrze pojdzie to sierpniu bedzie z nami. MYSLE ze to bedzie kolejna milosc naszej rodziny oby na dlugie lata. Mam nadzieje ze z czasem twoj smutek przeminie i bedziesz pamietac tylko wspaniale chwile z twoja Kora .