Ataraxia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witam, moja 4 miesięczna sunia dostała dziś kostkę pedigree taka za ząbki chciałam spróbować jakiś dodatek. Cóż, paskudnie wyszło. Zjadła 1/5 kosteczki i siusia ciągle, co pół godzinki. Kiedyś gdy była mniejsza pomyliłam rosół i dałam jej ten dla nas a nie dla niej, wypiła pól miseczki i też siusiała ciągle przez pół dnia. Chciałam spytac czy to normlane czy mój piesek ma słabe nerki. W koncu te kostki były dla mniejszych psów. Quote
karjo2 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A po co plastikowe, naszpikowane chemia "dodatki"? Zafunduj szczeniakowi miesna kosc, smaczniejsze i zdrowsze. Quote
Koreksonowa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jak za słone to na mój gust powinna mniej sikać, bo sól powoduje zatrzymanie wody w organizmie, ale może coś innego podziałało.. Jest na to sposób - po prostu nie dawać kostek czyszczących:) Jak poczytasz tu i ówdzie dużo psów na nie reaguje sensacjami żołądkowymi. Moje psisko ma większa ucieche np. z kawałka marchewki niż z takiej kostki. Quote
Recommended Posts