Negri_2008 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Tak, super ale nic nie jest jeszcze postanowione.:lol: Lauro, czy mogłabyś zmienić tytuł wątku, że zbieramy dla Rusti deklaracje na hotell? Wpisz mają dekalacje 50 zł ;) Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 No to się widzę porobiło... Laura - ale posta wysmażyłaś ;) Nie martw się, dla mnie to raczej dziwne, że osoba, która ponoć ma kontakt z psami w potrzebie nie wie, jak trudno znaleźć transport :shake: Ale cóż - nie ma co płakać. Mam nadzieję, że ten drugi DT wypali... Kciuki zaciśnięte. Quote
Negri_2008 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Moja córka wczoraj o Rusti napisała wiersz :shake: Zastanawiam się czasem, jak to jest że ktoś wyrzucił takiego psa na ulicę. To, że mieszkała przy rodzinie to pewne. Jest dobrze wykarmiona aż nadto... Myślę, że może miała być stróżem i się nie sprawdziła, bo jest nad wyraz spokojna i cicha. Jeszcze ani razu nie szczeknęła. No chyba że się rozkręci. Przyszły właściciel będzie musiał uważać, żeby jej nie przekarmić. Jest ogromnym łasuchem i nie ma takiej ilości jedzenia, której nie dałaby rady :evil_lol: Rusti asystuje mi w kuchni cały czas i przewyższa w tym Miśkę, która czasami się znudzi i uwali się na środku podłogi i zaśnie. A ona jest przy mnie cały czas i węszy i głowę zadziera do góry i czeka :evil_lol: Dingo do kuchni nie wchodzi, bo boi się skwierczącej patelni i bulgocących garnków. Żal mi tej psiny okrutnie. Dingo cały czas jazgocze, gdy ją widzi, nie pozwala jej wchodzić do naszego pokoju :shake:. A ona bidula kładzie się wtedy w progu i patrzy na nas żałośnie :-( A jak Dingo już się zmęczy tym swoim pilnowaniem Rusti wchodzi wtedy do pokoju i chodzi sobie cichutko, na paluszkach jakby :loveu: Bardzo prosimy o deklaracje dla Rusti na jej hotelik :-( Quote
Laura1108 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Negrii Ty chyba robiłąś już ogłoszenia dla Rusti - bardzo Cię proszę daj mi linka do jednego ogłoszenia bo chcę zrobić ASllegro . To chyba na juz trza zrobić . Quote
Laura1108 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=753053233]Rusti ocalona przed ręką kata . Kocha ludzi :) (753053233) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Proszę o weryfikacje bo już zasypiam i mogłam coś pokręcić . Quote
Negri_2008 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Laura1108']Rusti ocalona przed ręką kata . Kocha ludzi :) (753053233) - Aukcje internetowe Allegro Proszę o weryfikacje bo już zasypiam i mogłam coś pokręcić . Nic nie pokreciłaś. Dobrze że dałaś swoje gg Rusti ma ogłoszenia na: bono-polska przygarnij spacerek p[rzygarnij zwierzaka alegratka e-oferty giełdaogłoszeń kupsprzedaj kupiepsa linki jakoś powstawiam później Quote
Kinia1984 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 moze dajcie jeszcze na cafeanimal ja stamtad mialam najwiecej telefonow bo w metrze ukazalo sie ogloszenie... Quote
Negri_2008 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Kinia1984']moze dajcie jeszcze na cafeanimal ja stamtad mialam najwiecej telefonow bo w metrze ukazalo sie ogloszenie...[/quote] nie mogĘ siĘ tam zalogować. :angryy::diabloti: Zaraz otworze nowe konto i dam tam ogłoszeniE Quote
coronaaj Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='obraczus87']Moim zdaniem Rusti powinna trafic do megii1. Niedługo zacznie myslec, że u Negri ma dom..więc trzeba jak najszybciej ja zabrac... :shake: .. to gdzie Rusti pojedzie, do Megii1? U Negri:loveu: widac, ze ma doskonale warunki ale jak dlugo moze tam zostac?:roll::roll: :crazyeye:Jutro jade z transportem do Zamoscia, wioze Benkowa Emilke i dwa sliczne szczeniorki do Zalesia do Hoteliku...po drodze wstepujemy do Hoteliku Murki...gdzies kolo Zamoscia??? http://www.dogomania.pl/forum/f1157/2-lata-w-schronisku_bernardyn_uratujmy-zanim-bedzie-za-pozno_transport-pieniadze-147105/#post13036751 Quote
Negri_2008 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='coronaaj']to gdzie Rusti pojedzie, do Megii1? U Negri:loveu: widac, ze ma doskonale warunki ale jak dlugo moze tam zostac?:roll::roll: Rusti pojedzie do Megi1, gdy tam się przygotuje dla niej miejsce. U mnie jest jej jako tako. Mój Dingo staruszek nie może pogodzić się z jej obecnością; ujada, przegania ją ode mnie :shake: Na jej widok podrywa się na równe nogi i dziamie. Ma chore stawy i po takim zrywie łapiny mu drżą :-( Staram się jakoś ich izolować ale nie zawsze się udaje. A najgorsze jest to, że czasami Rusti i Miska anektują jego miejscówkę ( to zielone korytko na fotach) :evil_lol: A ja opanowałam wychodzenie na spacer z trzema psami jednocześnie ;) Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jesli-masz-pieska-suczke-na-tymczasie-zajrzyj-tutaj-143425/ Quote
Marinka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 cafeanimal.pl dla Rusti :loveu: : http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rusti-ocalona-przed-reka-kata-Kocha-ludzi-:%29-Szuka-DOMU!!,2050 Quote
obraczus87 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 My ja wszyscy kochamy :) ale kto pokocha i zaopiekuje się Nią?? :razz: Quote
gagata Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Szukamy osób, które w różnym okresie adoptowały psy z lecznicy dr Klamczyńskiego.Psy miały wygolony pas wokół szyi, oraz wygolone obie łapy! BYły osłabione! WAŻNE !! Przekażcie proszę tą informację dalej, Wy lepiej wiecie, jakimi drogami chadzały psy z tego miejsca... Quote
Isiak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='gagata']Szukamy osób, które w różnym okresie adoptowały psy z lecznicy dr Klamczyńskiego.Psy miały wygolony pas wokół szyi, oraz wygolone obie łapy! BYły osłabione! WAŻNE !! Przekażcie proszę tą informację dalej, Wy lepiej wiecie, jakimi drogami chadzały psy z tego miejsca... :-o Czyżby Dracula wypił ich krew? Quote
Ra_dunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ile jeszcze tych nieszczęść :shake: Quote
Negri_2008 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Niestety, Rusti jest jednym takim właśnie nieszczęściem :shake: Quote
Recommended Posts