Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to się widzę porobiło...

Laura - ale posta wysmażyłaś ;) Nie martw się, dla mnie to raczej dziwne, że osoba, która ponoć ma kontakt z psami w potrzebie nie wie, jak trudno znaleźć transport :shake: Ale cóż - nie ma co płakać.

Mam nadzieję, że ten drugi DT wypali... Kciuki zaciśnięte.

Posted

Moja córka wczoraj o Rusti napisała wiersz :shake:

Zastanawiam się czasem, jak to jest że ktoś wyrzucił takiego psa na ulicę. To, że mieszkała przy rodzinie to pewne. Jest dobrze wykarmiona aż nadto...
Myślę, że może miała być stróżem i się nie sprawdziła, bo jest nad wyraz spokojna i cicha. Jeszcze ani razu nie szczeknęła.
No chyba że się rozkręci.

Przyszły właściciel będzie musiał uważać, żeby jej nie przekarmić. Jest ogromnym łasuchem i nie ma takiej ilości jedzenia, której nie dałaby rady :evil_lol:
Rusti asystuje mi w kuchni cały czas i przewyższa w tym Miśkę, która czasami się znudzi i uwali się na środku podłogi i zaśnie.
A ona jest przy mnie cały czas i węszy i głowę zadziera do góry i czeka :evil_lol:

Dingo do kuchni nie wchodzi, bo boi się skwierczącej patelni i bulgocących garnków.

Żal mi tej psiny okrutnie. Dingo cały czas jazgocze, gdy ją widzi, nie pozwala jej wchodzić do naszego pokoju :shake:.
A ona bidula kładzie się wtedy w progu i patrzy na nas żałośnie :-(
A jak Dingo już się zmęczy tym swoim pilnowaniem Rusti wchodzi wtedy do pokoju i chodzi sobie cichutko, na paluszkach jakby :loveu:

Bardzo prosimy o deklaracje dla Rusti na jej hotelik :-(

Posted

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=753053233]Rusti ocalona przed ręką kata . Kocha ludzi :) (753053233) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Proszę o weryfikacje bo już zasypiam i mogłam coś pokręcić .

Posted

[quote name='Laura1108']Rusti ocalona przed ręką kata . Kocha ludzi :) (753053233) - Aukcje internetowe Allegro

Proszę o weryfikacje bo już zasypiam i mogłam coś pokręcić .

Nic nie pokreciłaś. Dobrze że dałaś swoje gg

Rusti ma ogłoszenia na:

bono-polska
przygarnij
spacerek
p[rzygarnij zwierzaka
alegratka
e-oferty
giełdaogłoszeń
kupsprzedaj
kupiepsa

linki jakoś powstawiam później

Posted

[quote name='Kinia1984']moze dajcie jeszcze na cafeanimal ja stamtad mialam najwiecej telefonow bo w metrze ukazalo sie ogloszenie...[/quote]

nie mogĘ siĘ tam zalogować. :angryy::diabloti:
Zaraz otworze nowe konto i dam tam ogłoszeniE

Posted

[quote name='obraczus87']Moim zdaniem Rusti powinna trafic do megii1.
Niedługo zacznie myslec, że u Negri ma dom..więc trzeba jak najszybciej ja zabrac... :shake:

..

to gdzie Rusti pojedzie, do Megii1? U Negri:loveu: widac, ze ma doskonale warunki ale jak dlugo moze tam zostac?:roll::roll:

:crazyeye:Jutro jade z transportem do Zamoscia, wioze Benkowa Emilke i dwa sliczne szczeniorki do Zalesia do Hoteliku...po drodze wstepujemy do Hoteliku Murki...gdzies kolo Zamoscia???

http://www.dogomania.pl/forum/f1157/2-lata-w-schronisku_bernardyn_uratujmy-zanim-bedzie-za-pozno_transport-pieniadze-147105/#post13036751

Posted

[quote name='coronaaj']to gdzie Rusti pojedzie, do Megii1? U Negri:loveu: widac, ze ma doskonale warunki ale jak dlugo moze tam zostac?:roll::roll:

Rusti pojedzie do Megi1, gdy tam się przygotuje dla niej miejsce.

U mnie jest jej jako tako.
Mój Dingo staruszek nie może pogodzić się z jej obecnością; ujada, przegania ją ode mnie :shake: Na jej widok podrywa się na równe nogi i dziamie. Ma chore stawy i po takim zrywie łapiny mu drżą :-(

Staram się jakoś ich izolować ale nie zawsze się udaje.
A najgorsze jest to, że czasami Rusti i Miska anektują jego miejscówkę ( to zielone korytko na fotach) :evil_lol:
A ja opanowałam wychodzenie na spacer z trzema psami jednocześnie ;)

Posted

Szukamy osób, które w różnym okresie adoptowały psy z lecznicy dr Klamczyńskiego.Psy miały wygolony pas wokół szyi, oraz wygolone obie łapy! BYły osłabione!
WAŻNE !!

Przekażcie proszę tą informację dalej, Wy lepiej wiecie, jakimi drogami chadzały psy z tego miejsca...

Posted

[quote name='gagata']Szukamy osób, które w różnym okresie adoptowały psy z lecznicy dr Klamczyńskiego.Psy miały wygolony pas wokół szyi, oraz wygolone obie łapy! BYły osłabione!
WAŻNE !!

Przekażcie proszę tą informację dalej, Wy lepiej wiecie, jakimi drogami chadzały psy z tego miejsca...

:-o Czyżby Dracula wypił ich krew?