Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co ?? Sedalin ?? Tylko po to by przewieżć normalne ,nieagresywne psy z Wolomina do Celestynowa ???:crazyeye::angryy:
I wlekli te psy za ogony ??? To jakiś horror !!!! :angryy:

Jakim prawem od podał psom SEDALIN ...?? Tylko po to chyba ,że uniemożliwić dziewczynom ich wydanie dziś -z zemsty pewnie .
Wlec normalne ,zdrowe psy za ogony po ziemi -jak worki kartofli ??- To jest niewiarygodne ,co tam się wyprawia .:mad::mad:

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Pogubilam sie juz troche...
W kazdym razie jesli dzis lub jutro jest potrzebny ten transport do serocka to moge sie tego podjac po godzinie 16:30.
Do tego jesli ktos wystawi bazarek to mam kilka fajnych niezniszczonych zabawek po moich dzieciakach i z checia to komus podrzuce, podesle zdjecia. Mialy byc dla malego bernardynka ale z tego co widze on juz znalazl dom wiec tym psiakom bardziej sie to przyda.

Na dzisiaj chyba nie będzie potrzebny ale poczekajmy na Laure.
Ja dzisiaj byłam w stanie gotowości..ale jutro juz mnie w wawie niestety nie ma... przez cały weekend ... :placz::placz:

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Pogubilam sie juz troche...
W kazdym razie jesli dzis lub jutro jest potrzebny ten transport do serocka to moge sie tego podjac po godzinie 16:30.
Do tego jesli ktos wystawi bazarek to mam kilka fajnych niezniszczonych zabawek po moich dzieciakach i z checia to komus podrzuce, podesle zdjecia. Mialy byc dla malego bernardynka ale z tego co widze on juz znalazl dom wiec tym psiakom bardziej sie to przyda.

tRZYMAJ SIĘ NA BACZNOŚCI. mOŻE NA DZISIAJ BĘDZIE POTRZEBNY TRANSPORT.

Posted

Może nie uwierzycie ala ja teraz jestem wpracy na spotkaniu :diabloti:
Mam laptopa i zamiast słuchać cos tu skrobię.
Będę dzwonic do Celestynowa koło południa.

Jeżeli sunie będzie można zabrać dziś - to zrobimy to dziś.

Co do fiannasów - coś dam niewiele ale troszkę.

Kto nam pomoże???:cool3:

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Trzymam sie :lol:
Tylko tak jak pisalam jestem wolna od 16:30 najwczesniej.

Dobra dobra :lol: spokojnie, podaj może mnie, Negri i Laurze swój numer kom na PW, bo wiesz, żeby nagle nie wyszło, że wszystkim nam prąd odetną...

Dziewczyny, jesli możecie cos się dorzucic to prosze o deklaracje ile, każda złotóweczka jest na wage złota...

Posted

Hmm, sytuacja patowa- dziewczyny poszukaly platnych dt, ale jak przeczytalam wátek, nie ma ani jednej stalej deklaracji.

Wyciágajác jakiegokolwiek psa, musicie sié liczyc z tym, ze moze on byc w dt/hoteliku kilka miesiécy, rok, dwa, wiécej.

Jesli nie macie zaplecza finansowego, deklaracji-stalych przede wszystkim, to nie wiem co zrobicie- zostaniecie same-Laura i Obarczus- do placenia miesiécznie za kazdego psa którego teraz wyciágniecie.

Oprócz ratowania przypadków umierajácych, wyciáganie zdrowych psów z miejsc jak to (nie jedno niestety) mija sié z celem- Wy sié potniecie zeby zebrac kasé co miesiác, a pan mengele ma wolne boksy na kolejne psy- tylko brac- on tego kwiecia z ulicy ma ponad swoje "mozliwosci przerobowe"...

Mówcie co chcecie, ale polityka Arki- zmuszanie gmin do wykonywania swojego obowiázku: opieki nad bezdomnymi zwierzétami- oraz kontrola tego, to jedyne dlugoplanowe wyjscie w obecnym stanie. Przyláczcie sié do wátku Margo i zmasowanej akcji na tego gnoja- tak pomozecie nie 4 psom a wielu wiécej.

Posted

[- Wy sié potniecie zeby zebrac kasé co miesiác, a pan mengele ma wolne boksy na kolejne psy- tylko brac- on tego kwiecia z ulicy ma ponad swoje "mozliwosci przerobowe"...

Masz rację...myslałam na poczatku, że problemem jest znalezienie DT, ale sie myliłam :roll: jak zwykle kasa kaska kasa....

Bez deklaracji nic nie możemy, bo masz rację - musimy się liczyć z tym, że psina będzie w DT dłużej..

Posted

psia.mama007 napisał(a):
Schronisko w Celestynowie jest zamknięte na przyjmowanie zwierząt decyzja powiatowego lekarza weterynarii, zresztą od dawna, więc gdzie te psy naprawde wywozi???

O nie :placz::placz:

Telefon podany na str.int. do Celestynowa nie odpowiada - maja zepsuty albo nieaktualny :placz:

Posted

Rusti jedzie na DT w sobotę a dziś zawożę ją do Negrii by bezpiecznie kochana czekała na transport do Chodzieży .

Potrzebne deklaracje na wszytsko ;
transport
DT
Mamy Dt dla Lady ale płatne 10 zł doba plus nasza karma .

Posted

psia.mama007 napisał(a):
Schronisko w Celestynowie jest zamknięte na przyjmowanie zwierząt decyzja powiatowego lekarza weterynarii, zresztą od dawna, więc gdzie te psy naprawde wywozi???

o rany :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='psia.mama007']Schronisko w Celestynowie jest zamknięte na przyjmowanie zwierząt decyzja powiatowego lekarza weterynarii, zresztą od dawna, więc gdzie te psy naprawde wywozi???[/quote]

ha!!!! to gdzie te pieski MUSZÁ byc odstawiane? ze wydac nie chcial bo MUSI je do Celestynowa ponoc odstawic w okreslonej ilosci. :cool1:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzowniłam na każdy numer jaki znalazłam w necie, albo abonent czasowo niedostępny albo włącza się poczta głosowa...

Gdzie je wywozi... boję się, że juz ich nigdy nie zobaczymy... :placz:

Trzeba jechać do Celestynowa
:diabloti: