Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

megii1 napisał(a):
U mnie miejsce dla suczki będzie od niedzieli:) Ale czekam jeszcze na odpowiedz Basia i Barni bo sa pierwsi w kolejce - jak nie będą mieli żadnej suczki w potrzebie - zapraszam:)

boszsze, dziekuję będziemy w kontakcie :loveu:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Do doktora K. pauje ksywa Mengele brrr...

Niestety jest tam wiecej psiakow, ktore potrzebuja pomocy :-(
m i n malenka sunia z dziura/rana na boku :-(
Aktualne zdjecia wszystkich psiakow robione dzisiaj, bardzo prosze o pomoc w wstawieniu na watek, do wysylki mailem.

Posted

Idę schronu zapytać czy wydadzą cztery suki :
dwie suki jadą do Zalesia na już jak mi dziś wyda to dziś a jak potrzyma do jutra to jutro
jedna do chodziezy kolo piły
jedna do sercoka

za pol godziny napisze czy dzis moge zabrac suki a jak nie to pewnie jutro przed 8 rano

moj tel 502 403 926 wychodze nie ma mnie

nie wiem ale chyba tyle suk na razie nie zbaziore pogryza sie nawet jak mi wyda to nie mam chyba jak wieżć

Posted

:shake: załamałam normalnie... ile jeszcze jest takich miejsc... finansowo już nie wydolę w tej chwili, ale postaram się pomóc bazarkowo... chyba już ogólnie dla psów z wołomina... już w końcu nie wiadomo, który bardziej potrzebujący... :-(

Posted

Dziewczyny,

sprawa wygląda tak, że mam jedno miejsce zaklepane u megii1, ale płatne, więc trzeba szykowac kase. Ja niestety jestem spłukana kompletnie, ale napiszę jutro do kilku osób, może pomogą.
Ja jutro jednak w nocy wyjeżdzam, więc może znajdzie sie osoba chętna do transportu Suni (tej co miała w pon sterylkę). A jesli nie to ja zawiozę Ja do Serocka, ale z kimś chetnym, bo nigdy nie transportowałam żadnego psiak, oprocz swojego :loveu:
Ale tak czy siak transport na w razie czegoś można poszukac.

Nie ma na ta chwile osoby ktora pomoze w transporcie...jakby cos to na mnie mozna liczyc.

A teraz wybaczcie dziewczyny, ale ja po 14 h w robocie padam. :(

Czekam Laura1108 rano na info, bo musze skontaktowac sie wtedy z megii1.

Dobranoc!

Posted

Potrzebne wszystko mam plan nie wiem czy dobry zapewne za kilka dni wyjdzie , że się topię w długach ale ch.... raz się żyje jak sie nie zaryzykuje to sie nic nie dowiem .

Obecnie jest chyba 5 suniek w sumie mamy kilka DT :

wszystkie płatne kasa potrzebna , ogłoszenia niemal od zaraz , dużo ogłoszen , bazarki , stałe dekalracje potrzebne wszystko bo we dwie czy trzy nie udźwigniemy wszystkich suniek .

Posted

Prosimy o bazarki i stałe deklaracje .... Bardzo prosimy ....

O 8 mam być u tego rzeźnika i mówię Wam cioteczki pierwszy raz w życiu denerwuję się tak okropnie , nie widziałąm faceta około 10 - 11 lat nie widziałąm bo zbyt wielki żal i złość we mnie siedzi teraz muszę iść i spojrzeć mu w oczy to chyba najstraszniejsze co można zrobić zwłaszcza , że muszę iść się przed nim płaszczyć nie mogę nic zrobić tylko błagać by sie jakoś ugadał ze mną straszne .

Egzamin na prawko i matura nie była tak straszna jak to to wyjście do tego potwora ...

Posted

Prawdopodobnie on sam czyta ten wątek a także ten Margo05- albo "życzliwi" go na bieżąco informują o tym ,że jest" szkalowany" na dogo -i jest to jego zemsta na tych,którzy go krytykują . Jaki wniosek ? Nie pisać zbyt dużo na wątku ,a więcej na pw czy gg -do siebie . Na jakiej podstawie ten wet-kat odmawia wydania tych psów ? Niech poda powody na piśmie może ?
Może trzeba bylo wstrzymać się z zalozeniem tego drugiego wątku o nim-tego imiennego ,zanim tych psów by nie zabrano ? Teraz już po fakcie .

Posted

Laura nie dostała suczek bo o ile zrozumiałam przez telefon podali im juz sedalin.

Ma tylko tę jedną po sterylce... Uffffff.

Laura widziała, jak wlekli je za ogony :placz::placz::placz::diabloti:

Nie wiem, jak ona przeżyła ten widok. To dzielna dziewczyna, ale taki widok powała nawet twardzieli :placz:
Jedna z suczek ma ranę na boku fack i w takim stanie pojedzie do Celestynowa. Nie da sobie tam rady.:shake::angryy:

Będę dzwonić do Celestynowa, aby ją dla nas zatrzymali a jutro po nią pojedziemy.
Zgarniemy stamtąd też tę owaczarkowatą sunię ze zdjęć w pierwszym poście.

TYLKO CO DALEJ :shake:

Posted

[quote name='Negri_2008']Laura nie dostała suczek bo o ile zrozumiałam przez telefon podali im juz sedalin.

Ma tylko tę jedną po sterylce... Uffffff.

Laura widziała, jak wlekli je za ogony :placz::placz::placz::diabloti:

Nie wiem, jak ona przeżyła ten widok. To dzielna dziewczyna, ale taki widok powała nawet twardzieli :placz:
Jedna z suczek ma ranę na boku fack i w takim stanie pojedzie do Celestynowa. Nie da sobie tam rady.:shake::angryy:

Będę dzwonić do Celestynowa, aby ją dla nas zatrzymali a jutro po nią pojedziemy.
Zgarniemy stamtąd też tę owaczarkowatą sunię ze zdjęć w pierwszym poście.

TYLKO CO DALEJ :shake:

hmmm mozna by przy najbliższej rozsprawie opowiedziec i zeznać co Laura widziała..

Posted

megii1 napisał(a):
U mnie miejsce dla suczki będzie od niedzieli:) Ale czekam jeszcze na odpowiedz Basia i Barni bo sa pierwsi w kolejce - jak nie będą mieli żadnej suczki w potrzebie - zapraszam:)

Zaznaczam watek...kiedy potrzebny transport do Megii1?

Posted

Pogubilam sie juz troche...
W kazdym razie jesli dzis lub jutro jest potrzebny ten transport do serocka to moge sie tego podjac po godzinie 16:30.
Do tego jesli ktos wystawi bazarek to mam kilka fajnych niezniszczonych zabawek po moich dzieciakach i z checia to komus podrzuce, podesle zdjecia. Mialy byc dla malego bernardynka ale z tego co widze on juz znalazl dom wiec tym psiakom bardziej sie to przyda.