Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny ja tu też czegoś nierozumiem.. czy trzeba zapłacic te 400 złotych Klamce za tę sterylkę suni czy oni to robia za darmo jako że suka jest w ich "punkcie przetrzymania zwierzat" .niesądzę żeby oni mieli obowiązek sterylizowania zwierzat bo to nie jest schronisko.

tak czy siak z ich przekrętami i podejściem do sprawy ja bym im chyba żadnego psa ciachnąć nie dała.. nawet za darmo.

pamiętajcie żeby pan tę sunie potrzymał w domu przez pierwszych parę dni po zabiegu, to ważne żeby ją dopilnowac ,żeby się nierozpruła....poza tym chyba trzeba będzie z nią na zastrzyki podjechac przez kolejne 2-do 4 dni po sterylce. To bedzie spory stres dla psicy..tyle zmian w jej zyciu naraz..ale trzyma kciukasy aby sie wszystko dobrze skonczyło:loveu:

Posted

Laura1108 napisał(a):
Niestety domek , który jutro miał obejrzeć sunie znalazł juz inną bidulkę .

Potrzebna pomoc w ogłoszeniach PROSZĘ !!

choroba no to dooopa:angryy: tak to często bywa jak pies nie jest do oddania od ręki..

Posted

Gadałam dziś z wetem ale przez telefon jakoś nie mam odwagi tam iść ja z Klamczyńskim nie mam dorbych stosunków tak czy inaczej wybrać się muszę i polezę jutro gorzej jak mnie skojarzy a mam z nim na pieńku bo przyczynił się do śmierci mojego psa i staral się naciągnąć mnie na ksozta leczenia kota którego zaniosłam z maksymalnie przetrącanym kręgosłupem i miednića a on mi bajki zaczął opowiadać więc miałam z nim kilka awantur dlatego może mnie pamiętać aczkolwiek nie musi w każdym razie im więcej zrobię dopóki nie dowie się kto tam się kręci tym lepiej . Jednak jutro juz nie mam wyjścia muszę iść ale ... jest źle suki trzeba zabierać szybko bo w czwartek jadą do ćelstynowa .

Posted

żabusia napisał(a):
Sądzę, że chodzi o diametralnie różne podejścia do zwierząt i kasy.

Wiadomo czy ją chociaż wysterylizowali?

Tak, w poniedziałek.
Kurcze, i pojedzie taka biedna, osłabiona? Tu w Wołominie ma przynajmniej boks dla siebie. A w Celestynowie jak wszyscy piszą przepełnienie jak diabli. :shake:

Szlag mnie trafia. Wszystko wymyka nam się z rąk :angryy:

Posted

W Celestynowie jest strasznie dużo psów, jestem tam raz na miesiąc na sterylkach. Jak pojechałam pierwszy raz to byłam zszokowana - było gorąco, niedojedzone jedzenie wydzielało przykry "zapach", mnóstwo psów biegających luzem bo już nie ma dla nich kojców. Potem się przyzwyczaiłam.

Posted

[quote name='megii1']Negri masz ode mnie info na pw:roll:

tak

sytuacja jest alarmująca

jedna z tych suń wysterylizowałysmy bo miał byc dla niej dom

dom się zmył a sunia tam jest po zabiegu.

Właśnie trwa akcja ratowania bernardyna który został tam wykastrowany jak knur
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-umiera-pomocy-drastyczne-146603/

jeżeli sunia tam zostanie :shake: jest zagrożenie ogromne

Czy mogłybysmy przywieźć ją do Ciebie?
:-?

Posted

U mnie miejsce dla suczki będzie od niedzieli:) Ale czekam jeszcze na odpowiedz Basia i Barni bo sa pierwsi w kolejce - jak nie będą mieli żadnej suczki w potrzebie - zapraszam:)