Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej Rusti czeka na domek bardzo długo!
Ty, do Ciebie własnie mówię - na co jeszcze czekasz?? Adoptuj tego ślicznego pycholka :shiny:

Przypominam, że Rusti czeka na domek oraz na pieniążki.... :cool3:

Posted

[quote name='emilak']przelałam 30 zł tak jak deklarowałam:)[/QUOTE]

Dziekuję :loveu:

Podjęłam kolejną - ostatnią próbę nawiązania kontaktu ze Spajkus74 w sprawie jej deklaracji.

Jeżeli nie bedzie z jej strony odzewu - postąpie zgodnie z instrukcją na wątku "niespełnionych obietnic"
:diabloti:

Posted

[quote name='Negri_2008']Dziekuję :loveu:

Podjęłam kolejną - ostatnią próbę nawiązania kontaktu ze Spajkus74 w sprawie jej deklaracji.

Jeżeli nie bedzie z jej strony odzewu - postąpie zgodnie z instrukcją na wątku "niespełnionych obietnic"
:diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='Laura1108']Wpłąciłam na Słoneczko 20 zł więcej ni mam tyle tych bied :(

kolejne wpłaty:

Laura - 20 zł
emilak - 30 zł
Kinia- 20 zł
Negri - 50 zł

Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='tripti']też swoją dziś wpłaciłam:)[/QUOTE]

super, dziękujemy :multi:

Cioteczki, poszukajcie w szafach może macie jakieś ciuchy lub inne gadżety na bazarek. Ja wystawię bazarek oby tylko zdjęcia fantów były

Posted

[quote name='obraczus87']Rusti do góry Kochana :)

Negri, stałej na razie dac nie mogę :( ale dzisiaj wpłacę 20zł dla Rusti... niewiele, ale każdy grosik się liczy :)[/QUOTE]

dzięki - :kiss_2:

Posted

A też właśnie pomyślała, żeby na wątek "zawiedzionych nadziei" tę osobę wstawić, ale najpierw chcę się dowiedzieć, jak przesyłać informację ;)

Jaka Rusti jest w stosunku do innych suczek? Czy mogłaby jakąś ośmielić? Zachęcić do zabawy? Przekonać do ludzi? Czy mogłaby zamieszkać w garażu przy domu (takim specjalnie urządzonym dla psiaka, z ciepłą budką w środku, legowiskiem, kocykami, dywanem na podłodze...)?

Posted

[quote name='agata51']Wczoraj wysłałam (pocztą) 70zł dla Rusti, Nadine i Kodinki. Jutro powinny być. Nie chcę trafić na wątek "zawiedzionych nadziei"

Agata - spełnione nadzieje - taki powinnaś mieć nick cioteczko ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']A też właśnie pomyślała, żeby na wątek "zawiedzionych nadziei" tę osobę wstawić, ale najpierw chcę się dowiedzieć, jak przesyłać informację ;)

Jaka Rusti jest w stosunku do innych suczek? Czy mogłaby jakąś ośmielić? Zachęcić do zabawy? Przekonać do ludzi? Czy mogłaby zamieszkać w garażu przy domu (takim specjalnie urządzonym dla psiaka, z ciepłą budką w środku, legowiskiem, kocykami, dywanem na podłodze...)?[/QUOTE]

Ra_duniu :loveu:
Rusti akceptuje inne psy w pełni: i samiczki i samczyki.
Byłaby doskonałym dogoterapeutą dla jakiejś zalęknionej psiny.

Przyznam szczerze, że chyba nie chciałabym aby Rusti zamieszkała w garażu.
i zawsze mam jakiś wewnętrzny sprzeciw, że to nie jest najlepsze rozwiązanie dla żadnego psa.
To jakoś nie mieści się w moim pojęciu "posiadania psa".
Pies powinien być przy rodzinie, w domu w mieszkaniu.

Wiem, wiem.....ciężko o dobry dom :-(

Widziałam jak Rusti fajnie kradnie masło ze stołu, jak lubi przebywać w kuchni, jak lubi włazić do łazienki.:loveu:

Czy masz coś konkretnego na oku? ;)

Posted

Konkretnego jak konkretnego... też wolałabym , żeby Rusti zamieszkała w domu przy rodzinie, więc chyba nie ma co drążyć :)
Ale dobrze wiedzieć jaka z niej psina ;) tak na przyszłość.