Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margo05']Rusti ma allegro?[/QUOTE]

Ma :p;)

I właśnie dziś dzwoniła Pani i jedzie jutro do Rusti zabrać ją na spacer.

Z Panią będzie jej piesek i jeżeli oba psy się zaakceptują Rusti pojedzie do domu do Otwocka.

Rusti w tej chwili sypia z Brutusem w jednej budzie ( ma własna do dyspozycji ale woli towarzystwo) więc o relacje międzypsie jestem dziwnie spokojna :cool1:

To Pani musi zdać egzamin :evil_lol:

Margo - zapraszam na spacerekw sobotę o 14 :lol:

Posted

No to jak cos trzymam kciuki a jak się ten domek rozwieje to ja się chyba zastrzelę :flaming:

rusti taka zajefajna sunia i kłopot z domkiem :-(

Jeżeli Pani z Otwocka się zdecyduje to Agmarek pojedzie na wizytę :)

Posted

Ale tam dziewczyny wysłaja PW do tej osoby, jeśli w ciągu tygodnia nie dostaja odpowiedzi - zostaje ona umieszczona na liście.

Zmieniając temat - trzymam bardzo mocno kciuki. A skąd PAni się dowiedziała o Rusti?? :)

Posted

[quote name='Negri_2008']Właśnie Pani umawia się z Darkiem na wizytę w hoteliku.

Wykończę się dzisiaj, bo po Nadzieja tez dzisiaj ze schronu wyjeżdża
:shocked!:[/QUOTE]

jesli przy takiej okoliczności masz się wykonczyc to wiesz :eviltong:

Posted

[quote name='obraczus87']ufff dobrze :) Jak Rusti wywali się "kołami" do góry, to Pani się zakocha :loveu:[/QUOTE]

Tu problemem jest pies tej Pani. :shake:

Darek ocenił go jako dominanta. Spacer niewiele dał, bo psy wcale się sobą nie zainteresowały.
Osoba Pani też Darka do końca nie przekonała.

W takiej sytuacji Rusti na razie zostaje a ja postaram, się umówić z nią na wizytę, jeżeli jeszcze oczywiście będzie zainteresowana.

Posted

Negri, ale to lepiej, że znasz opinię Darka. Lepiej poczekać z DS dla Rusti jeśli istnieje jakieś "ale"... Ja wierzę, że Rusti znajdzie ten wymarzony domek :)
zobaczysz, święta spędzi w Nowym domeczku :)

Posted

Jestem już po szczegółowej rozmowei z Darkiem.

Rusti zostaje.

Pani nie przekonała Darka do siebie. Sprawiała takie wrażenie, ze jakby były jakieś problemy z psiakami nie podjęłaby się tego aby przeczekać, popracować z pasami.
Oddałaby Rusti bardzo szybko.

Pies tej Pani to dominant. Od razy najeżył się i warczał na widok naszej suni. :shake:

Ten pies jest bardzo chudy. Na pytania czym Pani karmi psiaka wyszło na to, ze wszystkim czyli niczym.

Po sprawie.

Rusti szuka domu i pieniędzy :cool3:

Posted

Stan finansów Rusti podany jest w pierwszym poście.
Sprawdźcie proszę czy nikogo nie ominęłam.

Wszystkim bardzo dziękuje w jej imieniu :loveu:

Bardzo proszę o wsparcie finansowe dla Rusti.
Jakoś nie sprzyja jej szczęście :shake:

Brakuje nam deklaracji na kwotę 160 zł