obraczus87 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 czyzbys miała kogos chetnego na Rusti?? :razz: Quote
Negri_2008 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='obraczus87']czyzbys miała kogos chetnego na Rusti?? :razz: No niestety. Słonko pokazało się tylko na chwilkę i zaszło.;) Ale powróci.:p Rusti bardzo prosi o deklaracje na swój hotelik. Brakuje tylko 70 zł Quote
Ra_dunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 hmmm... jasne, że słonko powróci :) Czyli nie muszę batożyć się za brak banerka u Rustinki? ;) Jakby co - proszę krzyczeć :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Rusti boska jest :) a i w tle widziałam równiez moją Zorke :) Quote
Negri_2008 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Pokaż Rusti wszystkim swój pychol ;) Quote
agata51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Ra_dunia']Agata - nie kłam, że kochasz tylko takie rude i większe ;) a taki jeden Skrytuś Netoperek to co?? :evil_lol: Jeśli powiedziałam, że TYLKO, to faktycznie skłamałam. :oops: Czasami mi odbija i zakochuję się w małych, czarnych, łysych pokrakach :eviltong: Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Rusti, jadę dziś do Ciebie kochanie, z Obraczusiem i Leylą :-( A ciocia Laura przysłała 30 zł. Dzięki :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Negri a czemu ta smutna buźka?? Powinnaś sie cieszyć, że zobaczysz slicznego pycholka :loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Zabrałam wczoraj Rusti na spacer. Grzeczna z niej psina. Kilka razy zostałyśmy z tyłu peletonu, bo Rusti musiała TU i TERAZ położyć się na polnej drodze kołami do góry i wywalić brzuchol do pomiziania. Ktos bedzie miał pociechę tylko gdzie ten KTOŚ jest? :razz: Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Negri widzę odwiedziła wczoraj wszystkie psinki u megii1 :loveu: Quote
Margo05 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Negri, znajdzie się ten KTOŚ. Mógłby tylko szybciej skojarzyć, że to on właśnie... Quote
Negri_2008 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Rusti prosi o pieniążek :oops::placz: Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Halo!!!! Pomocy!!!! Potrzebne deklaracje!!!! Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Byłam dzisiaj u Megi. Poszłam z Rusti na długi spacer. Bardzo grzeczna i piękna sunia. Nie wiem gdzie ten domek się podziewa :mad: Quote
Negri_2008 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Negri_2008'][FONT=Arial]Bezdomne psy na ogół przebywają w schroniskach, azylach lub przytuliskach. Ale są również tak zwane miejsca przerzutu, w których umieszczane są psy porzucone, niechciane schwytane na ulicy i w lasach.[/FONT] [FONT=Arial]Tam, całkowicie pozbawione opieki oczekują na rozstrzygnięcie ich losu. Te, które mają więcej szczęścia zostaną umieszczone w schronisku, gdzie znajdą choć miskę jedzenia.[/FONT] [FONT=Arial]Ale wiele z tych psów zostaje odwiezionych w nieznane, gdzie ginie po nich wszelki ślad.[/FONT] [FONT=Arial]Transport do miejsca przeznaczenia jest przerażający. Psy pod wpływem środków usypiających, nieprzytomne, wleczone po ziemi za ogony, wrzucane są jak worki jedne na drugie do furgonetki. I w taki sposób wyruszają w drogę, być może ostatnią.[/FONT] [FONT=Arial]Rusti przebywała właśnie w takim miejscu przerzutu. Tam wypatrzyła ją wspaniała osoba, która spojrzała w jej oczy i obiecała ratunek.[/FONT] [FONT=Arial]Sunia została zabrana z tego strasznego miejsca w ostatniej chwili. Zamieszkała „kątem” u pewnej rodziny czyli w domu tymczasowym, gdzie odzyskała spokój i znalazła opiekę.[/FONT] [FONT=Arial]Rusti jest młodziutka. Ma około półtora roku.[/FONT] [FONT=Arial]Jest przymilnym pieskiem i bardzo posłusznym. Uwielbia być głaskana i bardzo wdzięcznie prosi o zainteresowanie. Kładzie się na stopach człowieka, zadziera głowę do góry by po chwili położyć się na plecach i poddać brzuszek pod głaskanie.[/FONT] [FONT=Arial]Akceptuje inne psy, potrafi się z nimi bawić i nie wszczyna awantur. Kotów nie lubi.[/FONT] [FONT=Arial]W obecności małych dzieci zachowuje się spokojnie. Pozostawiona sama w domu nie demoluje mieszkania, śpi i spokojnie czeka na powrót opiekunów.[/FONT] [FONT=Arial]Ładnie chodzi na smyczy i umie zachować czystość w mieszkaniu.[/FONT] [FONT=Arial]Nie jest hałaśliwa, nie szczeka bez powodu. Doskonale znosi ruch uliczny i jazdę samochodem.[/FONT] [FONT=Arial]Może zamieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem.[/FONT] [FONT=Arial]Stan zdrowia Rusti jest bardzo dobry. Została wysterylizowana i odrobaczona.[/FONT] [FONT=Arial]Prosimy o dom dla tej sierotki. [/FONT] [FONT=Arial]Niech po czasie tułaczki nastaną dla niej już tylko pogodne dni u boku kochającego człowieka[/FONT][FONT=Times New Roman].[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Times New Roman]0-500-119-660[/FONT] [FONT=Times New Roman]mail [/FONT][FONT=Times New Roman]dw_dorota@yahoo.pl[/FONT] To jest tekst do ogłoszeń a Rusti ma ich za mało :-( Poza tym zakończyło jej się allegro Lauro, możesz wznowić??? Przeleje Ci kaskę na wyróżnienie:placz: Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Rusti prosi o 70 zł miesiecznie :roll: Quote
Marinka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Odnowiony cafeanimal.pl dla ślicznej Rusti :loveu: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rusti-ocalona-przed-reka-kata-Kocha-ludzi-:%29-Szuka-DOMU!!,3049 Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam Was, ale proszę wejdźcie na watek tej cudownej suni... ona tez zasługuje na pomoc z naszej strony: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149057&page=2 Quote
Negri_2008 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Rusti hoop na noc do góry :multi: Quote
Recommended Posts