obraczus87 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jestem ciekawa jak tam Rusti spedzila pierwsza nocke :) to chyba ogloszenia trzeab Jej porobic, wieksze ilosci. Quote
megii1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Rusti rzeczywiście jest bardzo grzeczna i jak na razie nie szczeka. Jak dla mnie to idealny psiak zarówno do mieszkania jak i do domu z ogrodem:multi: Właśnie miałyśmy iść na spacerek ale pada straszny deszcz takze kolejka spacerkowa stanęła. Quote
Negri_2008 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 megii1 napisał(a):Rusti rzeczywiście jest bardzo grzeczna i jak na razie nie szczeka. Jak dla mnie to idealny psiak zarówno do mieszkania jak i do domu z ogrodem:multi: Właśnie miałyśmy iść na spacerek ale pada straszny deszcz takze kolejka spacerkowa stanęła. Zewsząd płynął do mnie dobre wieści o Rusti. A nie mówiłam, Megi, że Rusti nie szczeka? ;) Może pozostałe psy ją tego nauczą :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Negri_2008 napisał(a):Zewsząd płynął do mnie dobre wieści o Rusti. A nie mówiłam, Megi, że Rusti nie szczeka? ;) Może pozostałe psy ją tego nauczą :evil_lol: Zewsząd płyną, bo wiemy Ci smutno z powodu oddania Rusti.. Quote
megii1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Rusti dziś:loveu: z kolegami i koleżankami:cool3: Quote
megii1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 I jeszcze trochę Rusti z towarzystwem:crazyeye: Quote
spajkus74 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jest sliczna i widac ze sie dobrze czuje w towarzystwie:loveu: Quote
agata51 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A Verterowi to ogonek prawie w pętelkę się zakręcił na widok takiej ślicznotki! Mnie do żółtych gładkich serce bije, odkąd w dzieciństwie (odległym jak Morze Żółte) "Żółte psisko" Disneya obejrzałam. Ale kto to pamięta! W końcu przyszło mi z trzema czarnymi szorściakami się użerać. W porywach z czterema, bo i syn czarną olbrzymkę na obiadki do mamusi przyprowadza. To niesprawiedliwe! Czy kasa bardzo potrzebna? Bo zaszalałam - tydzień wczasów sobie (a raczej psiakom) zafundowałam. Zaległości pilnie odrabiam, ale sporo tego. Jak sprawa pilna, mówcie. Quote
Negri_2008 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 agata51 napisał(a):A Verterowi to ogonek prawie w pętelkę się zakręcił na widok takiej ślicznotki! Mnie do żółtych gładkich serce bije, odkąd w dzieciństwie (odległym jak Morze Żółte) "Żółte psisko" Disneya obejrzałam. Ale kto to pamięta! W końcu przyszło mi z trzema czarnymi szorściakami się użerać. W porywach z czterema, bo i syn czarną olbrzymkę na obiadki do mamusi przyprowadza. To niesprawiedliwe! Czy kasa bardzo potrzebna? Bo zaszalałam - tydzień wczasów sobie (a raczej psiakom) zafundowałam. Zaległości pilnie odrabiam, ale sporo tego. Jak sprawa pilna, mówcie. Agata - wpisuję Twoją deklarację od listopada, OK? Quote
Negri_2008 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Prosimy o wsparcie finansowe. Brakuje nam 120 zł :sadCyber: Quote
Negri_2008 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Dla Rusti od mojej córki: "Są tylko jedne na świecie oczy takie, co nie potrafią kłamać. Tylko jedne oczy na świecie, co muszą dawać i dawać. Te oczy to czworonożne oczy z ogonem i uszami. Dbajmy o to kochani, aby właśnie tym oczom było dobrze między nami." Ola Woźniak Quote
spajkus74 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Negri_2008']Dla Rusti od mojej córki: "Są tylko jedne na świecie oczy takie, co nie potrafią kłamać. Tylko jedne oczy na świecie, co muszą dawać i dawać. Te oczy to czworonożne oczy z ogonem i uszami. Dbajmy o to kochani, aby właśnie tym oczom było dobrze między nami." Ola Woźniak super wierszyk !!!! Quote
obraczus87 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 i znowu sie poryczałam.. Negri co Ty ze mna wyprawiasz... Quote
jayo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Przepraszam wszystkich najmocniej, ale jestem bezradna, musze wrzucic offa dla tych, ktorzy z okolic Kabat, Ursynowa, Puławskiej, Józefosławia albo jeżdza tamtedy... Błagam, rozglądajcie się przy okazji : Kabaty-pomocy!- zaginął kremowo-rudy kot Antek! Quote
__Lara Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wszystkie Ole są takie zdolne :cool3::cool3: Quote
Laura1108 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Hoopaj nasza gwiazdeczko może i o tej porze ktoś szuka tutaj psiaka do kochania ...wiem wiem , że to marzenie ściętej głowy ale cóż pomarzyć wolno mi chyba . Quote
agata51 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Niech będzie od listopada. Może uda mi się wcześniej. A córka-poetka w jakim wieku? Quote
Laura1108 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No to ja odpowiem za Negrii za racji tego , że o tej porze pewnie śpi ;) Corcia ma 17 lat Quote
Recommended Posts