Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rusti rzeczywiście jest bardzo grzeczna i jak na razie nie szczeka. Jak dla mnie to idealny psiak zarówno do mieszkania jak i do domu z ogrodem:multi: Właśnie miałyśmy iść na spacerek ale pada straszny deszcz takze kolejka spacerkowa stanęła.

Posted

megii1 napisał(a):
Rusti rzeczywiście jest bardzo grzeczna i jak na razie nie szczeka. Jak dla mnie to idealny psiak zarówno do mieszkania jak i do domu z ogrodem:multi: Właśnie miałyśmy iść na spacerek ale pada straszny deszcz takze kolejka spacerkowa stanęła.

Zewsząd płynął do mnie dobre wieści o Rusti.

A nie mówiłam, Megi, że Rusti nie szczeka? ;) Może pozostałe psy ją tego nauczą :evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Zewsząd płynął do mnie dobre wieści o Rusti.

A nie mówiłam, Megi, że Rusti nie szczeka? ;) Może pozostałe psy ją tego nauczą :evil_lol:

Zewsząd płyną, bo wiemy Ci smutno z powodu oddania Rusti..

Posted

A Verterowi to ogonek prawie w pętelkę się zakręcił na widok takiej ślicznotki!

Mnie do żółtych gładkich serce bije, odkąd w dzieciństwie (odległym jak Morze Żółte) "Żółte psisko" Disneya obejrzałam. Ale kto to pamięta! W końcu przyszło mi z trzema czarnymi szorściakami się użerać. W porywach z czterema, bo i syn czarną olbrzymkę na obiadki do mamusi przyprowadza. To niesprawiedliwe!

Czy kasa bardzo potrzebna? Bo zaszalałam - tydzień wczasów sobie (a raczej psiakom) zafundowałam. Zaległości pilnie odrabiam, ale sporo tego. Jak sprawa pilna, mówcie.

Posted

agata51 napisał(a):
A Verterowi to ogonek prawie w pętelkę się zakręcił na widok takiej ślicznotki!

Mnie do żółtych gładkich serce bije, odkąd w dzieciństwie (odległym jak Morze Żółte) "Żółte psisko" Disneya obejrzałam. Ale kto to pamięta! W końcu przyszło mi z trzema czarnymi szorściakami się użerać. W porywach z czterema, bo i syn czarną olbrzymkę na obiadki do mamusi przyprowadza. To niesprawiedliwe!

Czy kasa bardzo potrzebna? Bo zaszalałam - tydzień wczasów sobie (a raczej psiakom) zafundowałam. Zaległości pilnie odrabiam, ale sporo tego. Jak sprawa pilna, mówcie.

Agata - wpisuję Twoją deklarację od listopada, OK?

Posted

Dla Rusti od mojej córki:

"Są tylko jedne na świecie oczy takie,
co nie potrafią kłamać.
Tylko jedne oczy na świecie, co muszą dawać i dawać.

Te oczy to czworonożne oczy z ogonem i uszami.
Dbajmy o to kochani, aby właśnie tym oczom
było dobrze między nami."

Ola Woźniak

Posted

[quote name='Negri_2008']Dla Rusti od mojej córki:

"Są tylko jedne na świecie oczy takie,
co nie potrafią kłamać.
Tylko jedne oczy na świecie, co muszą dawać i dawać.

Te oczy to czworonożne oczy z ogonem i uszami.
Dbajmy o to kochani, aby właśnie tym oczom
było dobrze między nami."

Ola Woźniak

super wierszyk !!!!