Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
uszanowanie, Spajkus

dziekuję serdecznie, już ślę nr konta

:Rose:

potrzebuje nr konta do przelewow z zagranicy bo utrzymuje juz inne psiny i ten podany wydaje mi sie krutki i potrzebowalabym tez SWIFT:razz:

Posted

Deklaracje stałe:

Negri_2008 - 50 zł
Kinia1984 - 20 zł
emilak - 30 zł
Spajkus - 100 zł

Wpłaty jednorazowe:
gos - 150 zł
rozliczenie wątku Elzy z Klembowa - 138 zł

Wszystkim wielkie dzięki
:lol!:

Posted

spajkus74 napisał(a):
Nie znam sie na tym , ale chyba musialabym zalozyc konto
w tym Pay...... , pewnie wplacic kaske a wole dolaczyc ten przelew do tych co juz wysylam co miesiac i po sprawie.
ale dzieki bardzo Martinka :razz:

Założenie konta, to drobnostka, a zamiast ogromnych opłat dla banków lepiej aby te pieniądze wpływały na potrzebujące psiaki :evil_lol:

Posted

Wiadomość specjalna dla Negri - Rusti śpi grzecznie w swojej budzie i naprawdę nie przezywała bardzo, ze się w niej znalazła - zniosła to po męsku. I chyba Verter też jej pasuje:loveu:

Posted

[quote name='agata51']W ciemno 20zł/mies. No co ja zrobię, że kocham takie żółte. Poproszę o nr konta. W wolnej chwili przeczytam wątek.

Negri :)

witamy na wątku agata51 :) i dziekujemy :)

Posted

megii1 napisał(a):
Wiadomość specjalna dla Negri - Rusti śpi grzecznie w swojej budzie i naprawdę nie przezywała bardzo, ze się w niej znalazła - zniosła to po męsku. I chyba Verter też jej pasuje:loveu:

Rusti to taki kochany, skromny piesek jest.
Dziękuje za te wiadomości. ;)

Agata - dziękuje Ci bardzo, że jesteś. Widzisz, wszystko co żółte/rude i ciut większe niż do kolana i u mnie powoduje szybsze bicie serca.
A to za sprawą mojego Dinga, który wyrobił we mnie taki wzorzec psa do kochania.

Drugim wzorcem jest małe, ruchliwe stworzonko z długim ryjkiem i sterczącymi uszkami. :evil_lol:

Konto już ślę