Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coronaaj napisał(a):
:lol:Moja rada , najlepiej jak ida 2 ciotki, no my chodzimy we trzy..ale to wyjatek..:evil_lol::evil_lol:

Ale Rusti zaborcza kobitka nawet nie wiedzialam...

Tak, najlepiej iść z kimś, choćby z TZ. Zawsze raźniej, a nie wiadomo, na kogo się trafi...

Posted

Sprawa wstrzymana do dzisiejszego telefonu od Państwa.

Pan/mąż wyraził nagle swoje wątpliwości co do rozmiarów Rusti.
Ma obawy, czy Rusti nie jest za duża :roll:

Posłałam Państwu kilka zdjęć demonstrujące wielkosc Rusti i czekam na odzew.

Nie ukrywam, że jestem zła a wręcz wściekła.
Od tego, czy Rusti znajdzie dom zależy los co najmniej trzech psiaków :shake:

A i ona sama już powinna grzać doopeczkę w chałupce.

Ech....ci ludzie :shake:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Przed chwilą dzwoniła Pani z Zabrza.

Nie wezmą Rusti bo......szkoda słów.

:-(:angryy::diabloti:

Negruś,nie denerwuj się,lepsze to,niżbyśmy za dwa dni musiały jechać po sunię z powrotem do Zabrza:shake:

Posted

Przez chwilę byłam strasznie, strasznie, strasznie zawiedziona.:shake:

Bardzo chcę, aby Rusti znalazła wspaniały dom, a taki właśnie ten dom się wydawał.

Państwo dwa lata temu pożegnali ukochaną sunię. Była mniej więcej rozmiarów Rusti.
Zachorowała na raka i w końcowym etapie życia nie mogła już sama chodzić. Trzeba było ją wynosić na rękach a dla jednej osoby to był zbyt duży ciężar.
Nie chca, aby powtórzyła sie taka sytuacja z Rusti.

Państwo mają dzieci, nie jakieś tam malutkie ( 4, 6 i 9 lat). Zdają sobie sprawę, że może zdarzyć, że dziecko może psa zaczepić, zachować się nie delikatnie.
Jeżeli nawet mały psiak ucapie to będzie to z mniejszą szkodą dla dziecka, niż ucapanie przez większego psa.

:-?:-?:-?:-?:-?

Na moje stwierdzenie, ze Rusti ma dopiero koło 1,5 roku i jest zdrowa jak rybka i nie ma chyba sensu myśleć o jej niesprawności, gdy będzie strasza - usłyszałam od Pani, że jej mąż wszystko bardzo dokładnie planuje i przemyśla. :razz:

Co do drugiego argumentu - no cóż widocznie mąż zaplanował ugryzienia mniejszego psa. Ugryzienia większego nie wchodzą w grę.....

Dodatkowo adopcja Rusti miała korzyści dla innych psiaków:

zwolniłoby się miejsce u Megii dla innej bidy

i byłoby to podziału parę groszy z posagu Rusti dla Nadziei i chorej Zory :shake:

Posted

[COLOR=black][B]Rusti prsi o domek i 160 zł miesięcznie[/B][/COLOR] :-(

Niestety, mam złą wiadomość.

Muszę wykreślić Spajkus74 z grona osób deklarujących miesięczne wpłaty za hotel.
Do dziś nie przesłała swojej deklaracji (100 zł) mimo, iż ją już dwa razy prosiłam.
Na pm nie odpowiada.

Jest mi przykro. Rozumiem, że stało sie coś nieprzewidzianego :-?

Posted

Byłam wczoraj z Leyla w Serocku. Poszłyśmy na krótki spacer z Zorką i Rusti. Rusti wąchała teren.. czuła zające :evil_lol: a tak poza tym to bardzo kochana i spokojna psina. Nie wiem czemu tego domu nie ma :roll: