Kinia1984 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ja na przedadopcyjna pojechalam z TZem , siostra, mama i malym benkiem:evil_lol: taka mialam ekipe:evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dokladnie tak jak pisala Mysia zalezy gdzie to w zabrzu jest to mozna sprawdzic:razz::razz: Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 coronaaj napisał(a)::lol:Moja rada , najlepiej jak ida 2 ciotki, no my chodzimy we trzy..ale to wyjatek..:evil_lol::evil_lol: Ale Rusti zaborcza kobitka nawet nie wiedzialam... Tak, najlepiej iść z kimś, choćby z TZ. Zawsze raźniej, a nie wiadomo, na kogo się trafi... Quote
Negri_2008 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Sprawa wstrzymana do dzisiejszego telefonu od Państwa. Pan/mąż wyraził nagle swoje wątpliwości co do rozmiarów Rusti. Ma obawy, czy Rusti nie jest za duża :roll: Posłałam Państwu kilka zdjęć demonstrujące wielkosc Rusti i czekam na odzew. Nie ukrywam, że jestem zła a wręcz wściekła. Od tego, czy Rusti znajdzie dom zależy los co najmniej trzech psiaków :shake: A i ona sama już powinna grzać doopeczkę w chałupce. Ech....ci ludzie :shake: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Negri, spokojnie. Lepiej, że teraz ma wątpliwości niż tak jak w przypadku Lady :angryy: Quote
Ra_dunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Matko - co z Lady?? A jeśli chodzi o rusti, to rzeczywiście lepiej, że teraz się zastanawiają. Mam nadzieję, ze jednak się nie rozmyślą. Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ra_dunia napisał(a):Matko - co z Lady?? A jeśli chodzi o rusti, to rzeczywiście lepiej, że teraz się zastanawiają. Mam nadzieję, ze jednak się nie rozmyślą. Ra_dunia zobacz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146880&page=25 :roll: Quote
Negri_2008 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Przed chwilą dzwoniła Pani z Zabrza. Nie wezmą Rusti bo......szkoda słów. :-(:angryy::diabloti: Quote
Lionees Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Negri_2008 napisał(a):Przed chwilą dzwoniła Pani z Zabrza. Nie wezmą Rusti bo......szkoda słów. :-(:angryy::diabloti: Negruś,nie denerwuj się,lepsze to,niżbyśmy za dwa dni musiały jechać po sunię z powrotem do Zabrza:shake: Quote
Ra_dunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Pewnie nagle za duża... Lepiej wiedzieć to teraz. Szukamy domku! Quote
Negri_2008 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Przez chwilę byłam strasznie, strasznie, strasznie zawiedziona.:shake: Bardzo chcę, aby Rusti znalazła wspaniały dom, a taki właśnie ten dom się wydawał. Państwo dwa lata temu pożegnali ukochaną sunię. Była mniej więcej rozmiarów Rusti. Zachorowała na raka i w końcowym etapie życia nie mogła już sama chodzić. Trzeba było ją wynosić na rękach a dla jednej osoby to był zbyt duży ciężar. Nie chca, aby powtórzyła sie taka sytuacja z Rusti. Państwo mają dzieci, nie jakieś tam malutkie ( 4, 6 i 9 lat). Zdają sobie sprawę, że może zdarzyć, że dziecko może psa zaczepić, zachować się nie delikatnie. Jeżeli nawet mały psiak ucapie to będzie to z mniejszą szkodą dla dziecka, niż ucapanie przez większego psa. :-?:-?:-?:-?:-? Na moje stwierdzenie, ze Rusti ma dopiero koło 1,5 roku i jest zdrowa jak rybka i nie ma chyba sensu myśleć o jej niesprawności, gdy będzie strasza - usłyszałam od Pani, że jej mąż wszystko bardzo dokładnie planuje i przemyśla. :razz: Co do drugiego argumentu - no cóż widocznie mąż zaplanował ugryzienia mniejszego psa. Ugryzienia większego nie wchodzą w grę..... Dodatkowo adopcja Rusti miała korzyści dla innych psiaków: zwolniłoby się miejsce u Megii dla innej bidy i byłoby to podziału parę groszy z posagu Rusti dla Nadziei i chorej Zory :shake: Quote
Laura1108 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wybaczcie ale muszę siedem nieszczęść Proszę zerknijcie sunia wraz z sześciorhiem dzieci mieszka pod chmurką niedaleko torów : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13374796#post13374796 Quote
Ra_dunia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 tak, to nie był ten... to teraz czekamy na TEN WŁAŚCIWY :cool3: Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Rusti cały czas czeka na domeczek oraz na deklaracje... :roll: Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ra_duniu :loveu: Właśnie Cię miałam poprosić Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [COLOR=black][B]Rusti prsi o domek i 160 zł miesięcznie[/B][/COLOR] :-( Niestety, mam złą wiadomość. Muszę wykreślić Spajkus74 z grona osób deklarujących miesięczne wpłaty za hotel. Do dziś nie przesłała swojej deklaracji (100 zł) mimo, iż ją już dwa razy prosiłam. Na pm nie odpowiada. Jest mi przykro. Rozumiem, że stało sie coś nieprzewidzianego :-? Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 O kurcze ...... :( sprawa zaczyna się komplikować w takim razie. Ale Negri głowa do góry, coś sie wymysli. Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Byłam wczoraj z Leyla w Serocku. Poszłyśmy na krótki spacer z Zorką i Rusti. Rusti wąchała teren.. czuła zające :evil_lol: a tak poza tym to bardzo kochana i spokojna psina. Nie wiem czemu tego domu nie ma :roll: Quote
Negri_2008 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Rusti prosi o dekalaracje i o domek :-( Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Czyli znowu kupa kasy potrzebna... Bardzo prosimy o pomoc! Quote
Recommended Posts