gos Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Do góry, Rustii! A przy okazji, zajrzyjcie, proszę do biednego Boryska (przepraszam za OT): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171638 Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dorzucam do swojej deklaracji 10zł. Więcej nie mogę!!! :placz: Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Agata - jesteś przekochana :loveu: ale to już wiesz na pewno ;) Rusti bardzo prosi o dom! i wsparcie finansowe... Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Podniosę Piekna Rusti.... domku gdzie jesteś??????????????? Quote
Negri_2008 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 agata51 napisał(a):Dorzucam do swojej deklaracji 10zł. Więcej nie mogę!!! :placz: kochana jesteś :loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=793155495 Nowe allegro Rusti :lol: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jest przepiękna!!! Negri, wpłaty na twoje konto? Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Dzwoniła przemiła Pani w sprawie Rusti :multi::multi::multi::multi: Zobaczyła w jej oczyskach to "coś" i już na nią czeka. Rodzina z trojgiem dzieci, nauczyciele. Posiadają dom w górach, gdzie spędzają weekendy. Przyjaźnią się z posiadaczami labradorki więc Rusti miałaby kumpelę na spacery. Pani bardzo o wszystko wypytała i muszę Wam powiedzieć, że zapowiada się super. Rodzina przyjedzie po Rustii do Serocka swoim samochodem. Najlepszy byłby czwartek, ale to do potwierdzenia. Oczywiście robimy wizytę przedadopcyjną!!!! ZABRZANIE POMOCY ;) Quote
Kinia1984 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 z tego co dobrze pamietam z zabrza lub okolic jest Mysia i Bjuta...Dzieki nim przyjechal do nas Skarbus ze schroniska w zabrzu;) Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Kinia1984 napisał(a):z tego co dobrze pamietam z zabrza lub okolic jest Mysia i Bjuta...Dzieki nim przyjechal do nas Skarbus ze schroniska w zabrzu;) Już do nich piszę, dzięki Kiniu ;) Quote
Bjuta Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Hej! Ja jestem z Katowic i nigdy nie byłam na przedadopcyjnej wizycie. Ale zapytałam już na naszym schroniskowym wątku, czy ktoś nie poszedłby sam - no albo ze mną... Może znajdzie się ktoś w Zabrzu, kto zna miasto i w ogóle. Dam znać jutro, dobra? A w jakiej dzielnicy jest ta pani? :roll: Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Bjuta napisał(a):Hej! A w jakiej dzielnicy jest ta pani? :roll: uuups...dowiem sie :loveu::loveu::loveu: Quote
megii1 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bardzo się ciesze z domku dla Rusti:loveu: Chociaż Rusti czuje się u nas coraz lepiej:evil_lol:... jak widac na załączonych zdjęciach, szczególnie drugim;) Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 megii1 napisał(a):Bardzo się ciesze z domku dla Rusti:loveu: Chociaż Rusti czuje się u nas coraz lepiej:evil_lol:... jak widac na załączonych zdjęciach, szczególnie drugim;) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rusti, feeeee co ty wyprawiasz kobito :shake::shake::shake::evil_lol: A tak powaznie...Rusti miala i u mnie w domu takie zapedy. Wystarczyla mala nagana i Rusti juz lezala na pleckach;):loveu: sorry, wysiadly mi polskie znaki :oops: Quote
obraczus87 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Rusti a Ty podobno sterylizowana jestes :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Od Bjutki wiem, że szukacie kogoś do wizyty przedadopcyjnej :cool3: Prosze koniecznie się dowiedzcie gdzie Pani mieszka - dzielnica, ulica... wbrew pozorą Zabrze nie jest takie malutkie :evil_lol: Jak będzie gdzieś blisko mnie lub w miarę po drodze to nie ma sparawy, bo u mnie z czasem trochę kiepsko, zeby po całym Zabrzu jeździć, chyba, że jakiś to z Bjutką obmyślimy ;) Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Mysia_ napisał(a):Od Bjutki wiem, że szukacie kogoś do wizyty przedadopcyjnej :cool3: Prosze koniecznie się dowiedzcie gdzie Pani mieszka - dzielnica, ulica... wbrew pozorą Zabrze nie jest takie malutkie :evil_lol: Jak będzie gdzieś blisko mnie lub w miarę po drodze to nie ma sparawy, bo u mnie z czasem trochę kiepsko, zeby po całym Zabrzu jeździć, chyba, że jakiś to z Bjutką obmyślimy ;) Jutro dowiem sie o szczegoly.... Quote
coronaaj Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bjuta napisał(a):Hej! Ja jestem z Katowic i nigdy nie byłam na przedadopcyjnej wizycie. Ale zapytałam już na naszym schroniskowym wątku, czy ktoś nie poszedłby sam - no albo ze mną... Może znajdzie się ktoś w Zabrzu, kto zna miasto i w ogóle. Dam znać jutro, dobra? A w jakiej dzielnicy jest ta pani? :roll: :lol:Moja rada , najlepiej jak ida 2 ciotki, no my chodzimy we trzy..ale to wyjatek..:evil_lol::evil_lol: Ale Rusti zaborcza kobitka nawet nie wiedzialam... Quote
Recommended Posts