Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniła przemiła Pani w sprawie Rusti :multi::multi::multi::multi:

Zobaczyła w jej oczyskach to "coś" i już na nią czeka.

Rodzina z trojgiem dzieci, nauczyciele. Posiadają dom w górach, gdzie spędzają weekendy.
Przyjaźnią się z posiadaczami labradorki więc Rusti miałaby kumpelę na spacery.

Pani bardzo o wszystko wypytała i muszę Wam powiedzieć, że zapowiada się super.
Rodzina przyjedzie po Rustii do Serocka swoim samochodem. Najlepszy byłby czwartek, ale to do potwierdzenia.

Oczywiście robimy wizytę przedadopcyjną!!!!

ZABRZANIE POMOCY ;)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
z tego co dobrze pamietam z zabrza lub okolic jest Mysia i Bjuta...Dzieki nim przyjechal do nas Skarbus ze schroniska w zabrzu;)

Już do nich piszę, dzięki Kiniu ;)

Posted

Hej!
Ja jestem z Katowic i nigdy nie byłam na przedadopcyjnej wizycie. Ale zapytałam już na naszym schroniskowym wątku, czy ktoś nie poszedłby sam - no albo ze mną... Może znajdzie się ktoś w Zabrzu, kto zna miasto i w ogóle. Dam znać jutro, dobra? A w jakiej dzielnicy jest ta pani? :roll:

Posted

Bardzo się ciesze z domku dla Rusti:loveu: Chociaż Rusti czuje się u nas coraz lepiej:evil_lol:... jak widac na załączonych zdjęciach, szczególnie drugim;)

Posted

megii1 napisał(a):
Bardzo się ciesze z domku dla Rusti:loveu: Chociaż Rusti czuje się u nas coraz lepiej:evil_lol:... jak widac na załączonych zdjęciach, szczególnie drugim;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Rusti, feeeee co ty wyprawiasz kobito :shake::shake::shake::evil_lol:

A tak powaznie...Rusti miala i u mnie w domu takie zapedy. Wystarczyla mala nagana i Rusti juz lezala na pleckach;):loveu:

sorry, wysiadly mi polskie znaki :oops:

Posted

Od Bjutki wiem, że szukacie kogoś do wizyty przedadopcyjnej :cool3: Prosze koniecznie się dowiedzcie gdzie Pani mieszka - dzielnica, ulica... wbrew pozorą Zabrze nie jest takie malutkie :evil_lol: Jak będzie gdzieś blisko mnie lub w miarę po drodze to nie ma sparawy, bo u mnie z czasem trochę kiepsko, zeby po całym Zabrzu jeździć, chyba, że jakiś to z Bjutką obmyślimy ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Od Bjutki wiem, że szukacie kogoś do wizyty przedadopcyjnej :cool3: Prosze koniecznie się dowiedzcie gdzie Pani mieszka - dzielnica, ulica... wbrew pozorą Zabrze nie jest takie malutkie :evil_lol: Jak będzie gdzieś blisko mnie lub w miarę po drodze to nie ma sparawy, bo u mnie z czasem trochę kiepsko, zeby po całym Zabrzu jeździć, chyba, że jakiś to z Bjutką obmyślimy ;)

Jutro dowiem sie o szczegoly....

Posted

Bjuta napisał(a):
Hej!
Ja jestem z Katowic i nigdy nie byłam na przedadopcyjnej wizycie. Ale zapytałam już na naszym schroniskowym wątku, czy ktoś nie poszedłby sam - no albo ze mną... Może znajdzie się ktoś w Zabrzu, kto zna miasto i w ogóle. Dam znać jutro, dobra? A w jakiej dzielnicy jest ta pani? :roll:

:lol:Moja rada , najlepiej jak ida 2 ciotki, no my chodzimy we trzy..ale to wyjatek..:evil_lol::evil_lol:

Ale Rusti zaborcza kobitka nawet nie wiedzialam...