Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze raz na górę :-(

Brakuje jej nam, na spacerach i wieczorami.
Gdy wracałam z pracy Rusti zawsze trzymała się z boczku, czekając aż Dingo już się mną nacieszy.
Gdy już sobie poszedł Rusti wskakiwała na mnie i wyciągała pyszczek w moją stronę. Gdy się pochylałam dostawałam cudowne mięciutkie buziaki.

Ktoś będzie miał z niej nie lada pociechę. :loveu:

Posted

A tu Rusti ze swoim nowym kolegą z kojca - Brutuskiem;) Nastapiła mała zmiana miejsc ale korzystna dla Rusti bo jest ze spokojniejszym towarzystwem;) a Kluska też zadowolona bo jest w końcu ze swoim najlepszym kolega Verterem:lol:

Posted

Ta jej mordka z bliska wygląda tak, jakby Rusti ją w sadzę wsadziła :loveu::evil_lol:
I jest niesamowicie mięciutka. Rusti bardzo delikatnie tą mordką się posługuje: czy to rozdając buziaki czy biorąc z ręki smakołyk :loveu:

Posted

Tak tak psia piękność , której nikt nie chce :shake::-( . Kurcze prawda jest taka , że Rusti jest takim typowym kundelkiem jakich dużo i pewnie dlatego tak ciężko o domek . Lady taka piękna i nieco w typie rasy i bez domku więc cóż chcieć dla Rustusi ehhh .... tylko wzdycham tak mi ciężko na sercu .

Posted

Agata - nie kłam, że kochasz tylko takie rude i większe ;) a taki jeden Skrytuś Netoperek to co?? :evil_lol:

Negri - czy ja coś przeoczyłam, czy Rusti rzeczywiście nie ma banerka? Jak nie ma, to się za karę postawię w kącie za to karygodne zaniedbanie :mad:

Posted

[quote name='Ra_dunia']
Negri - czy ja coś przeoczyłam, czy Rusti rzeczywiście nie ma banerka? Jak nie ma, to się za karę postawię w kącie za to karygodne zaniedbanie :mad:

Rusti nie ma banerka ale......ale.......może jakiś inny psiak bardziej go potrzebuje.

Jutro się okaże ;)