Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bobo (nazwany tak przeze mnie) zyje na ulicy w miejscowości Burzenin. Dowiedziałam się o nim od jednej pani z naszego Tozu - jednego psa przywiozła do kędzierzyna ale na drugiego nie znalazła chętnego :(( został tam na ulicy. Pies pojawił się pod koniec czerwca z obrożą i smyczą. Prawdopodobnie ofiara wakacji...Śpi pod płotem, w trawie, gdzie popadnie. Jest dokarmiany przez okolicznych mieszkańców ale żaden nie może mu zapewnić miejsca w swoim domu (jak to na wsiach bywa - każdy zapsiony). Prosziłabym dziewczyny działające w Wieluniu/Swarzędzu o sprawdzenie tego psa i pomoc w ogłoszeniach w okolicy. Jeśli znajdzie się dla niego dom - pani Lidia jest w stanie go tam zawieź - jeśli ktoś nie będzie miał jak. Piesek jest żywiołowy, rozbrykany, przynosi patyczki itp.
jeśli kogoś poruszy los Boba - podam nr do pani Lidii, ona poda więcej szczegółów...

Posted

lidia nie wie ;] nie zna się na psach:/ ona jest starą kociarą ;) ale napisze jej żeby dzowniła do wsi i żeby się ludzie dowiedzieli może u weta ... ta babka co go karmi ;) z tego co mówią to energia go rozpiera więc stary nie jest:cool3: (raczej ;) )

Posted

Państwo,którzy sa potencjalnymi chętnymi na Bobika, stracili niedawno psa-wpadł pod samochód. Czy jeśli się zdecydują, to robimy jakąś wizytę, czy od razu go zawozimy?

Posted

nati a ci państwo mieszkają może w Sławięcicach:cool3:? Lidia mi wczoraj dzwoniła, że ma również potencjalnych chętnych, którzy stracili psa. Pani bodajże przedszkolanka ;) ale negocjacje trwają i nie wiadomo czy się uda.

A może Mańke ktoś weźmie - prawie pointera ;) koleżanka Boba, która już jest w kk u naszego kolegi. Mańka to ciężki przypadek psa z lękiem separacyjnym...:/ nie wiemy ile kolega (kuzyn mal:evil_lol:) wytrzyma... ;)

Posted

no i niestety dom ze sławięcic odpadł :((( pani się rozmyśliła (uwielbiam to) no ale lepiej teraz niz potem i pies znowu wylądował by na ulicy...

dzisiaj starszyzna wsi :cool3: bedzie debatować nad wiekiem psa ;) do jutra powinien byc znany wiek szanownego Boba;)

Posted

pietrucha204 napisał(a):
patyczki i kamyczki :D:evil_lol:

I jeszcze kamyczki? No nie. To on jest superowy. Uwielbiam kudłaczki co przynoszą patyczki i kamyczki. Gdybym nie miała aż tylu swoich to bym go wzięła do siebie ale nic straconego bo ludzie uwielbiają wesołe i zabawowe kudłaczki.

Posted

Pani pisała do mnie,że chce go zobaczyć. Więc nie wiem co mogę jeszcze się dowiedzieć. Chcą zaadoptować psa, bo poprzedni zginał. I był bardzo podobny do Bobo,więc jest szansa....

Posted

bobo za niedługo wyjeżdża z burzenina na prezentację znajomej nati :)))trzymajmy kciuki żeby się spodobał:cool3: bobuś bobuś trenuj w aucie jakieś sztuczki oprócz kamyczków/patyczków:evil_lol: