Juustii Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Właśnie przyjechaliśmy od weta :roll: dał nam jakiś proszek z witaminami który mamy mu dawać do jedzenia, niby ma to pomóc na tą nóżkę :roll: stwierdził, że tak się dzieje jak pieski rosną :eviltong: zrobil mu też ostatnią szczepionkę :roll: pierwszy raz piesek mi tak zapiszczał, aż żal mi się go zrobiło :roll: od tej pory jest strasznie smutny i przybity :placz: nic nie je i ciągle śpi :roll: poprzednie szczepionki znosił dużo lepiej, bez żadnych objawów :roll: tak mi żal tego małego urwiska :roll::roll::roll: no i nawet nie wysiusiał się na mate tylko na jego posłanie :roll: ajj jakoś musimy przetrzymać ten dzień :eviltong: Quote
eve86 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Juustii napisał(a):Właśnie przyjechaliśmy od weta :roll: dał nam jakiś proszek z witaminami który mamy mu dawać do jedzenia, niby ma to pomóc na tą nóżkę :roll: stwierdził, że tak się dzieje jak pieski rosną :eviltong: zrobil mu też ostatnią szczepionkę :roll: pierwszy raz piesek mi tak zapiszczał, aż żal mi się go zrobiło :roll: od tej pory jest strasznie smutny i przybity :placz: nic nie je i ciągle śpi :roll: poprzednie szczepionki znosił dużo lepiej, bez żadnych objawów :roll: tak mi żal tego małego urwiska :roll::roll::roll: no i nawet nie wysiusiał się na mate tylko na jego posłanie :roll: ajj jakoś musimy przetrzymać ten dzień :eviltong: Czesć! A to biedaczek :placz: Riki też tak miał po ostatnim szczepieniu a na dodatek piszczał przez sen :shake: Wszytko będzie dobrze! Najważniejsze że nic poważnego mu nie dolega :lol: Pozdrawiamy i życzymy miłego wieczorku no i czekamy na nowe foteczki :multi: Quote
JOYka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Cześć, żal patrzeć jak psiaczki tak się męczą:-( Mój Kenzo też był taki po szczepieniach:-(Wymiziaj maluszka od nas jak już mu przejdze:loveu: Quote
Nati28 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy sie wieczorkiem i przesylamy mizianko dla Toficzka :loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 bidulek, tola też to ostatnie szczepienie najgorzej zniosła :( Quote
Juustii Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Informuję wszem i wobec, że Tofik już jest w dobrej kondycji :loveu: łobuziak zaraz się ożywił jak przyszli do nas goście :lol: Tofuś dostał szczotkę do czesania :lol: baardzo szczęśliwy jest :lol: szczególnie, że nienawidzi się czesać :lol::lol::lol: pozdrawiamy i dziękujemy za mizianko :lol::loveu: Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy w pochmurną niedzielę :loveu: Quote
Nati28 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy :lol: Cieszymy sie ze Tofik juz dobrze sie czuje :loveu: Quote
Juustii Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Aj u nas niestety także pochmurno :roll: ale i tak mam zamiar iść z Tofikiem dziś na spacer :eviltong: Quote
Nati28 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Juustii napisał(a):Aj u nas niestety także pochmurno :roll: ale i tak mam zamiar iść z Tofikiem dziś na spacer :eviltong: Pogoda wam nie straszna :razz: Quote
Juustii Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 A oto obiecane dzisiejsze fotki Tofulka :loveu::loveu::loveu: Teraz to mu ładnie uszka stoją :lol: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Śliczny ten kawaler:loveu::loveu::loveu: Quote
eve86 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 O jaki on sliczniutki :crazyeye: Kochan maleństwo. Pozdrowionka ślemy :lol: Quote
iwa63 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam wieczornie Cieszę się że z Toficzkiem jest wszystko ok:multi: buziole dla tofisia:buzi: Quote
Juustii Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ajj coś pogoda znowu nie dopisuje :roll: Tofiś cały czas ziewa :lol: taki urwisek kochany :loveu: a jak tam samopoczucie Waszych yoreczków? :cool3: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://img30.imageshack.us/img30/2764/beztytuuym.jpg :loveu: :loveu: Tofiś jest przesłodki! I tylko dwa dni młodszy od mojej Phoebe :lol: Nawet ważą tyle samo :lol: Tylko mojemu krasnalowi uszy tak ładnie nie stoją (tak naprawdę to w ogóle nie stoją xD).. Pozdrawiamy i prosimy o nowe fotki! :) Quote
Juustii Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Arabeska^^ napisał(a):http://img30.imageshack.us/img30/2764/beztytuuym.jpg :loveu: :loveu: Tofiś jest przesłodki! I tylko dwa dni młodszy od mojej Phoebe :lol: Nawet ważą tyle samo :lol: Tylko mojemu krasnalowi uszy tak ładnie nie stoją (tak naprawdę to w ogóle nie stoją xD).. Pozdrawiamy i prosimy o nowe fotki! :) Nie przejmuj się pewnie jak dorośnie to i uszka staną :cool3: a ma wygolone? bo to bardzo ważne, Tofikowi też nie stały dopóki fryzjerka z maszynką się do niego nie dopadła :cool3: życzymy wszystkiego dobrego dla Phoebe :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Juustii napisał(a):Nie przejmuj się pewnie jak dorośnie to i uszka staną :cool3: a ma wygolone? bo to bardzo ważne, Tofikowi też nie stały dopóki fryzjerka z maszynką się do niego nie dopadła :cool3: życzymy wszystkiego dobrego dla Phoebe :loveu: Golone co prawda, ale tak na prawdę to prowizorycznie, bo nie goliłam całych tylko jakąś połowę. Chyba też się z Fibs udam do fryzjera żeby zrobił to profesjonalnie i.. no cóż, trzeba mieć nadzieję, że uszy staną :) Dziękujemy i nawzajem! :) :loveu: Quote
pycia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy i zapraszamy do nas na nowe fotki;) Quote
Juustii Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Witamy wieczorową porą :cool3::cool3::cool3: Quote
karkakarka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/6765/beztytuu2un.jpg jej jaki słodziak ":D Quote
iwa63 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Juustii napisał(a):A no tak ja już kąpałam Tofika :lol: tak mi zalecił wet ;) mówił, aby przyzwyczajać psa do kąpieli i zalecił krótkie 5 min kąpiele tak co tydzień, dwa :evil_lol: ja już mojego diabełka z 4 razy kąpałam :lol: na początku troszkę uciekał ale teraz już coraz grzeczniej stoi w umywalce :lol: dziś znowu będzie kąpany bo po szczepieniu nie powinno się kąpać psa przez ok 5 dni (tak wet zalecił) więc wole zrobić to przed szczepieniem :lol: jak narazie to Tofikowi nic się nie dzieje po kąpielach, a włos ma cudowny lśniący i gładki ;) Witamy wieczorowo To już sama nie wiem każdy mówi co innego ,a w jakim szamponie kąpiesz Toficzka i jakiej odżywki używasz że ma takie piękne włoski mały słodziak ;) Quote
Arabeska^^ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dzień dobry! :loveu: Co słychać u krasnalka? :loveu: Quote
Juustii Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='iwa63']Witamy wieczorowo To już sama nie wiem każdy mówi co innego ,a w jakim szamponie kąpiesz Toficzka i jakiej odżywki używasz że ma takie piękne włoski mały słodziak ;) Szamponu takiego: IV SAN BERNARD - linia Vanesia- SZAMPON MINK OIL z olejkiem norkowym 200ml I dodatkowo używam: IV SAN BERNARD - linia Vanesia- CREM RESTORER - krem regenerujący 500ml, 1000m Quote
Recommended Posts