Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie przyjechaliśmy od weta :roll: dał nam jakiś proszek z witaminami który mamy mu dawać do jedzenia, niby ma to pomóc na tą nóżkę :roll: stwierdził, że tak się dzieje jak pieski rosną :eviltong: zrobil mu też ostatnią szczepionkę :roll: pierwszy raz piesek mi tak zapiszczał, aż żal mi się go zrobiło :roll: od tej pory jest strasznie smutny i przybity :placz: nic nie je i ciągle śpi :roll: poprzednie szczepionki znosił dużo lepiej, bez żadnych objawów :roll: tak mi żal tego małego urwiska :roll::roll::roll: no i nawet nie wysiusiał się na mate tylko na jego posłanie :roll: ajj jakoś musimy przetrzymać ten dzień :eviltong:

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juustii napisał(a):
Właśnie przyjechaliśmy od weta :roll: dał nam jakiś proszek z witaminami który mamy mu dawać do jedzenia, niby ma to pomóc na tą nóżkę :roll: stwierdził, że tak się dzieje jak pieski rosną :eviltong: zrobil mu też ostatnią szczepionkę :roll: pierwszy raz piesek mi tak zapiszczał, aż żal mi się go zrobiło :roll: od tej pory jest strasznie smutny i przybity :placz: nic nie je i ciągle śpi :roll: poprzednie szczepionki znosił dużo lepiej, bez żadnych objawów :roll: tak mi żal tego małego urwiska :roll::roll::roll: no i nawet nie wysiusiał się na mate tylko na jego posłanie :roll: ajj jakoś musimy przetrzymać ten dzień :eviltong:

Czesć! A to biedaczek :placz: Riki też tak miał po ostatnim szczepieniu a na dodatek piszczał przez sen :shake: Wszytko będzie dobrze! Najważniejsze że nic poważnego mu nie dolega :lol: Pozdrawiamy i życzymy miłego wieczorku no i czekamy na nowe foteczki :multi:

Posted

Informuję wszem i wobec, że Tofik już jest w dobrej kondycji :loveu: łobuziak zaraz się ożywił jak przyszli do nas goście :lol: Tofuś dostał szczotkę do czesania :lol: baardzo szczęśliwy jest :lol: szczególnie, że nienawidzi się czesać :lol::lol::lol: pozdrawiamy i dziękujemy za mizianko :lol::loveu:

Posted

Arabeska^^ napisał(a):
http://img30.imageshack.us/img30/2764/beztytuuym.jpg :loveu: :loveu:
Tofiś jest przesłodki! I tylko dwa dni młodszy od mojej Phoebe :lol:
Nawet ważą tyle samo :lol:
Tylko mojemu krasnalowi uszy tak ładnie nie stoją (tak naprawdę to w ogóle nie stoją xD)..
Pozdrawiamy i prosimy o nowe fotki! :)

Nie przejmuj się pewnie jak dorośnie to i uszka staną :cool3: a ma wygolone? bo to bardzo ważne, Tofikowi też nie stały dopóki fryzjerka z maszynką się do niego nie dopadła :cool3: życzymy wszystkiego dobrego dla Phoebe :loveu:

Posted

Juustii napisał(a):
Nie przejmuj się pewnie jak dorośnie to i uszka staną :cool3: a ma wygolone? bo to bardzo ważne, Tofikowi też nie stały dopóki fryzjerka z maszynką się do niego nie dopadła :cool3: życzymy wszystkiego dobrego dla Phoebe :loveu:

Golone co prawda, ale tak na prawdę to prowizorycznie, bo nie goliłam całych tylko jakąś połowę. Chyba też się z Fibs udam do fryzjera żeby zrobił to profesjonalnie i.. no cóż, trzeba mieć nadzieję, że uszy staną :)
Dziękujemy i nawzajem! :) :loveu:

Posted

Juustii napisał(a):
A no tak ja już kąpałam Tofika :lol: tak mi zalecił wet ;) mówił, aby przyzwyczajać psa do kąpieli i zalecił krótkie 5 min kąpiele tak co tydzień, dwa :evil_lol: ja już mojego diabełka z 4 razy kąpałam :lol: na początku troszkę uciekał ale teraz już coraz grzeczniej stoi w umywalce :lol: dziś znowu będzie kąpany bo po szczepieniu nie powinno się kąpać psa przez ok 5 dni (tak wet zalecił) więc wole zrobić to przed szczepieniem :lol: jak narazie to Tofikowi nic się nie dzieje po kąpielach, a włos ma cudowny lśniący i gładki ;)

Witamy wieczorowo
To już sama nie wiem każdy mówi co innego ,a w jakim szamponie kąpiesz Toficzka i jakiej odżywki używasz że ma takie piękne włoski mały słodziak ;)