iwa63 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy bidulka Tofisia :-( będziemy trzymać kciuki żeby uszka stanęły i wyzdrowiały:thumbs: Quote
FREDZIU Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy i pozdrawiamy no i oczywiście trzymamy kciuczki za Tofisia:shake: Quote
pycia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy wieczorkiem i pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Marzena* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wpadłyśmy jak zwykle życzyć spokojnej nocki :loveu::sleep2: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy się serdecznie z Toffisiem w czwartkowy poranek:loveu: Quote
*Jot* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy w czwartek :multi: Może jakieś zdjęcia Tofika by się znalazły? Czekamy :mad::mad::mad: Quote
Juustii Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Witamy Was wszystkich ślicznie i dziękujemy za odwiedzinki :lol: :loveu: z tymi uszkami Tofika to może źle nie bedzie,ponieważ widzę, że jak chce to postawi uszka :eviltong: myślę, że to wszystko przez ten żel co dostał od weta, drażni mu ucholki no i mały się buntuje :lol: jak narazie nie ma strasznie źle ;) wczoraj po powrocie do domu oczywiście po raz kolejny zastałam matę w strzępach :angryy: ale chociaż nigdzie nie było nasikane :cool3: więc można powiedzieć, że jest poprawa :cool3: jutro jedziemy wieczorem z Tofikiem do weta na kontrole z uszkami :shake: troszkę się boję, że nie zobaczy żadnej poprawy :-( ale no nie krakam ;) a co do zdjęć to oczywiście postaram się dziś po pracy coś zrobić :p tylko nie przestraszcie się bo Tofulek naprawdę wygląda biednie z tymi oklapniętymi uszkami :shake::oops: no nic idę odwiedzić Wasze galerie :p pozdrawiam i całuje, Justyna. :multi: Quote
Marzena* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy serdecznie kochaniutkiego Tofulka :loveu:. Trzymamy mocno kciuki za pomyślne wieści u weta :kciuki::kciuki::kciuki:. Czekamy niecierpliwie na fotki i napewno sie nie przestraszymy bo Tofik czy ze stojącymi czy z klapniętymi uszkami zawsze jest słodziutki :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Nati28 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy, pozdrawiamy i czekamy na zdjecia slicznego Tofika :loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy i Pozdrawiamy serdecznie Tofisia i zapraszamy na fotki do nas Quote
Marzena* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy wieczorowo :loveu::loveu::loveu: Quote
Juustii Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Witamy wszystkich wieczornie :loveu::loveu::loveu: Zgodnie z obietnicą załączam nowe fotki Tofulka ;) takie malutkie,ale są :eviltong: Pozdrawiamy, i buziaki ślemy :loveu: Quote
tofikyork Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy :p Nowe fotki prześliczne :loveu: Ale powiem ci w tajemnicy że ja po prostu szaleje za tym zdjęciem http://img199.imageshack.us/img199/8233/toficzek.jpg Toffik tak uroczo na ni wyszedł że nie mogę normalnie Quote
iwa63 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 tofikyork napisał(a):Witamy :p Nowe fotki prześliczne :loveu: Ale powiem ci w tajemnicy że ja po prostu szaleje za tym zdjęciem http://img199.imageshack.us/img199/8233/toficzek.jpg Toffik tak uroczo na ni wyszedł że nie mogę normalnie Witamy Co racja to racja Tofiś śliczniusi mnie też się to zdjątko bardzo podoba co nie znaczy że,, śpiący aniołek'' jest gorszy:loveu::loveu::loveu: piękności. Życzymy miłej nocki:sleep2: Quote
Juustii Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Witamy i buziaczki z rana przesyłamy :loveu::lol: Bardzo mnie cieszy, że odoba Wam się mój maly kłapouszek ;) Dzis wieczorem jedziemy do weta :shake: trzymajcie kciuki:oops: jak się czegoś dowiem to postaram sie wieczorem wpaść na Dogo i napisać co u maluszka :cool3: Dziękujemy za wszystkie odwiedzinki i pozdrawiamy :multi::multi::multi: Aaaa bym zapomniała tą galaretkę z kurzych nóżek idzie kupić w sklepie? czy samemu jakoś się robi? Bo niestety talentu kulinarnego to ja nie mam :p Quote
karkakarka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Hej - co on taki wymęczony na tych zdjęciach :evil_lol: A co do galarety to nie wiem, ale spróbuj ugotować, wrzuć parę łapek, ugotuj wywar, zalej nim ugotowaną marchewkę i np pietruszkę, odstaw w chłodne miejsce do wystygnięcia i powinno stężeć :) Quote
Juustii Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 karkakarka napisał(a):Hej - co on taki wymęczony na tych zdjęciach :evil_lol: A co do galarety to nie wiem, ale spróbuj ugotować, wrzuć parę łapek, ugotuj wywar, zalej nim ugotowaną marchewkę i np pietruszkę, odstaw w chłodne miejsce do wystygnięcia i powinno stężeć :) dziękuję bardzo :multi::p a te kurze łapki kupie w jakimś mięsnym sklepie? :lol::oops: Quote
*Jot* Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Witamy wieczorową porą Pięknisia i jego Panią :multi: Quote
moniczkaa86 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Cześć, wpadłyśmy z pozdrowieniami :loveu: Quote
iwa63 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Witamy Tofulka i jego panią Ja też gotuję Toffisiowi galaretkę z kurzych łapek,łapki obieram z kostek i dodaję do galaretki. Podaję z ryżem i marchewką Toffiś się zajada a royalka czasami też dodaję do galaretki ;) Quote
Recommended Posts