Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Was wszystkich ślicznie i dziękujemy za odwiedzinki :lol: :loveu:

z tymi uszkami Tofika to może źle nie bedzie,ponieważ widzę, że jak chce to postawi uszka :eviltong: myślę, że to wszystko przez ten żel co dostał od weta, drażni mu ucholki no i mały się buntuje :lol:

jak narazie nie ma strasznie źle ;)
wczoraj po powrocie do domu oczywiście po raz kolejny zastałam matę w strzępach :angryy: ale chociaż nigdzie nie było nasikane :cool3: więc można powiedzieć, że jest poprawa :cool3:

jutro jedziemy wieczorem z Tofikiem do weta na kontrole z uszkami :shake: troszkę się boję, że nie zobaczy żadnej poprawy :-(
ale no nie krakam ;)

a co do zdjęć to oczywiście postaram się dziś po pracy coś zrobić :p tylko nie przestraszcie się bo Tofulek naprawdę wygląda biednie z tymi oklapniętymi uszkami :shake::oops:

no nic idę odwiedzić Wasze galerie :p pozdrawiam i całuje,
Justyna. :multi:

Posted

Witamy serdecznie kochaniutkiego Tofulka :loveu:. Trzymamy mocno kciuki za pomyślne wieści u weta :kciuki::kciuki::kciuki:.
Czekamy niecierpliwie na fotki i napewno sie nie przestraszymy bo Tofik czy ze stojącymi czy z klapniętymi uszkami zawsze jest słodziutki :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Witamy wszystkich wieczornie :loveu::loveu::loveu:

Zgodnie z obietnicą załączam nowe fotki Tofulka ;)

takie malutkie,ale są :eviltong:

Pozdrawiamy, i buziaki ślemy :loveu:

Posted

tofikyork napisał(a):
Witamy :p

Nowe fotki prześliczne :loveu:

Ale powiem ci w tajemnicy że ja po prostu szaleje za tym zdjęciem

http://img199.imageshack.us/img199/8233/toficzek.jpg

Toffik tak uroczo na ni wyszedł że nie mogę normalnie

Witamy
Co racja to racja Tofiś śliczniusi mnie też się to zdjątko bardzo podoba
co nie znaczy że,, śpiący aniołek'' jest gorszy:loveu::loveu::loveu: piękności.
Życzymy miłej nocki:sleep2:

Posted

Witamy i buziaczki z rana przesyłamy :loveu::lol:

Bardzo mnie cieszy, że odoba Wam się mój maly kłapouszek ;)

Dzis wieczorem jedziemy do weta :shake: trzymajcie kciuki:oops: jak się czegoś dowiem to postaram sie wieczorem wpaść na Dogo i napisać co u maluszka :cool3:

Dziękujemy za wszystkie odwiedzinki i pozdrawiamy :multi::multi::multi:

Aaaa bym zapomniała tą galaretkę z kurzych nóżek idzie kupić w sklepie? czy samemu jakoś się robi? Bo niestety talentu kulinarnego to ja nie mam :p

Posted

Hej - co on taki wymęczony na tych zdjęciach :evil_lol:
A co do galarety to nie wiem, ale spróbuj ugotować, wrzuć parę łapek, ugotuj wywar, zalej nim ugotowaną marchewkę i np pietruszkę, odstaw w chłodne miejsce do wystygnięcia i powinno stężeć :)

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej - co on taki wymęczony na tych zdjęciach :evil_lol:
A co do galarety to nie wiem, ale spróbuj ugotować, wrzuć parę łapek, ugotuj wywar, zalej nim ugotowaną marchewkę i np pietruszkę, odstaw w chłodne miejsce do wystygnięcia i powinno stężeć :)

dziękuję bardzo :multi::p a te kurze łapki kupie w jakimś mięsnym sklepie? :lol::oops:

Posted

Witamy Tofulka i jego panią
Ja też gotuję Toffisiowi galaretkę z kurzych łapek,łapki obieram z kostek i dodaję do galaretki. Podaję z ryżem i marchewką Toffiś się zajada a royalka czasami też dodaję do galaretki ;)