Marzena* Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dla odmiany dziś witamy się w piękne sloneczne południe :evil_lol:. U nas od rana piękna pogoda :loveu: więc zaraz zmykamy na spacerek :Dog_run::painting: Quote
moniczkaa86 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Courier New]Przesyłamy buziaka dla Tofisia :loveu: :iloveyou:[/FONT] Quote
iwa63 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witamy poniedziałkowo-wieczorowo Szkoda że nie ma fotek ale najważniejsze że wycieczka się udała Buziole dla Toficzka:loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witamy w poniedziałkowy wieczór :loveu: Quote
Juustii Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Cześć kobietki :lol: co tam słychać u Was i Waszych yorkasków?:lol: Ja jestem troszke załamana :oops: przychodze wczoraj do domu patrze a mój mały urwis pogryzł meble :shake: cały róg od szafy zgryziony w strzępy :placz: czy jest jakiś sposób żeby maluch nie tykał sie mebli? Na dodatek złapała mnie grypa, a tu w pracy trzeba siedzieć :-( Jedyna pozytywna rzecz to taka, że Tofiś dziś ma 4 miesiące :multi::multi::multi: Dziś rano go ważyłam i ma 1,7kg :eviltong: Quote
*Jot* Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Juustii']Cześć kobietki :lol: co tam słychać u Was i Waszych yorkasków?:lol: Ja jestem troszke załamana :oops: przychodze wczoraj do domu patrze a mój mały urwis pogryzł meble :shake: cały róg od szafy zgryziony w strzępy :placz: czy jest jakiś sposób żeby maluch nie tykał sie mebli? Na dodatek złapała mnie grypa, a tu w pracy trzeba siedzieć :-( Jedyna pozytywna rzecz to taka, że Tofiś dziś ma 4 miesiące :multi::multi::multi: Dziś rano go ważyłam i ma 1,7kg :eviltong:[/QUOTE] Witamy w deszczowy wtorek!! Życzenia dla Tofika z okazji urodzinek :tort::BIG::tort: :laola: W zoologicznych mozna kupić taki płyn do pstrykania przeciw gryzieniu :nono: Ma on gorzki smak i pieski raczej go nie lubią. Wypróbuj,może pomoże i Tofik znajdzie inne zajęcie niż gryzienie mebli :shiny: Pozdrawiamy. :hand::bye: Quote
Juustii Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='jot11']Witamy w deszczowy wtorek!! Życzenia dla Tofika z okazji urodzinek :tort::BIG::tort: :laola: W zoologicznych mozna kupić taki płyn do pstrykania przeciw gryzieniu :nono: Ma on gorzki smak i pieski raczej go nie lubią. Wypróbuj,może pomoże i Tofik znajdzie inne zajęcie niż gryzienie mebli :shiny: Pozdrawiamy. :hand::bye:[/quote] dziękujemy za rade i życzonka ;D Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 witamy i spiewamy 100 lat dla Tofika z okazji 4 miesiecy!! :multi::loveu: Quote
Doti1986 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy i dużo zdrówka Tofikowi życzymy:loveu: Quote
eve86 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy i przesyłamy 100 lat... A dużo zdrówka dla Pańci... Riki też gryzł np. zgryzł mi wiklinowe meble :shake: Na szczeście już z tego wyrósł ale trzeba było go strasznie pilnować :evil_lol: Quote
Marzena* Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Juustii napisał(a):Cześć kobietki :lol: co tam słychać u Was i Waszych yorkasków?:lol: Ja jestem troszke załamana :oops: przychodze wczoraj do domu patrze a mój mały urwis pogryzł meble :shake: cały róg od szafy zgryziony w strzępy :placz: czy jest jakiś sposób żeby maluch nie tykał sie mebli? Na dodatek złapała mnie grypa, a tu w pracy trzeba siedzieć :-( Jedyna pozytywna rzecz to taka, że Tofiś dziś ma 4 miesiące :multi::multi::multi: Dziś rano go ważyłam i ma 1,7kg :eviltong: Najlepsze życzenia dla ślicznego Tofika :new-bday::tort::BIG::laola::laola: Ten płyn przeciw gryzieniu podobno działa, ja nie sprawdzałam bo Viky czuła "pociąg" jedynie do kabli i anteny leżących za telewizorem :crazyeye:. Kupiłam więctali metalowy płotek/ogrodzenie, pierwotnie Viky miała w nim siedzieć pod naszą nieobecność. Nie miałam jednak sumienia zamykać ją, więc "zamknęłam" telewizor :diabloti: - zagrodziłam płotkiem dostęp do kabli i jestem spokojna, że Viky się nie podłączy do prądu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy i życzymy zdrówka :loveu::loveu::loveu: Quote
Juustii Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Witamy wieczornie z Tofulkiem ;D A oto świeżutkie fotki robione kilka minut temu ;D A tutaj ze swoim misiem (już pogryzł uszka więc ich nie ma, a ostatnio wziął się za ogonek) ;D łobuz buziaki :loveu: i dziekujemy za życzenia Quote
FREDZIU Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 100 lat dla Tofika:buzi::laola::cunao::bday: Kto by pomyślał, a takie ma niewinne ślipka, sama niewinność:evil_lol: Quote
*Jot* Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://img185.imageshack.us/img185/9656/img4756a.jpg "Czy te oczy mogą kłamać?":shocked!: Piękniutki Tofulek jest,same słodkości :Rose: Pozdrawiamy wieczornie :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
iwa63 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy 100lat dla Toficzka pięknego solenizanta:laola: Quote
Juustii Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 FREDZIU napisał(a): Kto by pomyślał, a takie ma niewinne ślipka, sama niewinność:evil_lol: Hehe to tylko pozory Fredziu ;D a tak poza tym to witamy wszystkich w ten śliczny poranek ;D:loveu: Quote
Marzena* Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy w ciepły słoneczny poranek :loveu::loveu::loveu: Quote
eve86 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy witamy pozdrawiamy uroczego Tofika na na uroczych foteczkach Quote
*Jot* Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pozdrowienia dla słodziaka Tofika :loveu: i jego Pani w środę!:multi: Quote
*Jot* Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dzień dobry w czwartek dla Słodziaczka i jego Panci!!! :multi::multi: Quote
Recommended Posts