Pencia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tutaj są wyniki z innego forum,my niestety nie dojechaliśmy czego bardzo żałuję :-( PSY klasa puppy Redhots Another Petit Poms Masquerade VV, Best Puppy Jan-Shar's Calvin Klein VV klasa młodzieży Bahstoy Dream of Atreju Amaretto V1, Lux.-Jug.-Ch. Bugati of Petit Poms V2 Simply the best of Pomeranianworld V3 klasa otwarta Won-A-Pa-Lei Connection V1, CACIB, BOB Damascusroad Cooper by the Sea SG klasa championów Mesuri from There Own Home V1, Res.-CACIB N & P's Candle in the Wind V2 Powerpom Born to Success V3 Char's Risky Business nieobecny suki klasa puppy Bees Knees Fantazja Szpic-Moll VV1 Moon Dance from There Own Home VV Moon Magic from There Own Home VV Written in the Stars VV Won-A-Pa-Lei I can Dance nieonecny klasa szczeniąt Won-A-Pa-Lei Gabriela Sabatini VV1 Paper Moon's Vendetta VV Izy nieobecna klasa młodzieży Little Black Bandit's Eileen V1, Lux.-Jug.-Ch. klasa pośrednia Little Black Bandit's Danira V1, Res.-CACIB Cassiel's Coco Chanel Perly V2 klasa otwarta Calypso Curacao vom Zaubergarten V1, CACIB Ginger Rogers von Little Dragon Heart V2 Pojedziemy w marcu do Luxemburga swoim autem. Quote
filonek_bezogonek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Pencia napisał(a):Tutaj są wyniki z innego forum..... .... ZWERGSPITZ Offene Klasse Won-A-Pa-Lei Connection V1, CACIB, BOB jak ten pies wygląda ? Czy ktoś ma zdjęcia ? Quote
Pencia Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Marta,przykro mi,ale nie mam fotki,a i w necie nigdzie nie znalazłam. Quote
filonek_bezogonek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Pencia napisał(a):Marta,przykro mi,ale nie mam fotki,a i w necie nigdzie nie znalazłam. no właśnie ja tez nei znalazłam stąd moje pytanie co to za zjawisko :) Quote
Magi Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ten Pomek jest czarny i malutki. Gdzies mialam jego Zdjecie,poszukam troche w moich albumach Quote
Magi Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Znalazlam,ale niestety nie wyrazne.To Zdjecie jest z krajowej w Niemczech ,gdzie go jako Handler wystawialam.. zdobylismy BOB i najladnieszy Szpic. On pochodzi z z Kroacji,ale mieszka w Niemczech Quote
Karma Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Wkrótce będę miała zdjęcia tego czarnego pomka .Nie wiem czy zauważyłyście ,że klasa babby suki to aż 5 suczek i wszystkie się stawiły do ringu .Tę klasę wygrała moja Bees Knees Fantazja Szpic-Moll po domowemu BB ,córka Kontrapunkt Heraldyki i Powerpom Born To Success . Jestem z jej wygranej bardzo dumna bo to już moja hodowla i jednocześnie moja i Neutralki wnuczka. A jeśli chodzi o następny Luxemburg to raczej napewno w marcu stawimy się w jeszcze liczniejszej ekipie . Quote
Pencia Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Tak ze zdjęcia to faktycznie malutki ten pomek.Ja znalazłam stronę Won-A-Pa-Lei hodowli z której pochodzi ten piesek,ale tam są same chihuahua.Megi tam też napisane mieli,że byłaś handlerem tego malucha,brawo.My teraz zgłoszeni byliśmy,ale tak się ułożyło nie ciekawie,trudno co się odwlecze to nie uciecze.Może w Bratysławie tego pieska zobaczymy.Na marcowy też się wybieramy,może uda się również wyciągnąc Bożenę z jej nowymi pupilami,byłoby raźniej.:p Quote
J.G Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Gratuluję bardzo serdecznie zdobycia najlepszego baby w klasie przez maleńką BB,cieszy mnie bardzo fakt że ona jest urodzona w naszym kraju,życzę jej wielu zwycięstw na Europejskich ringach. [SIZE=2]Z niecierpliwością czekam na zdjęcia. [SIZE=1]Również miałem jechać na marcową wystawę do Luksemburga,ale rezygnuję dla mnie to bez sensu kilka psów z tego samego kraju w tej samej klasie,życzę już wszystkim powodzenia. Quote
Recommended Posts