_ogonek_ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Zrobione, oby sie ktos znalazl :) Quote
rotek_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 robert zaspał na zabieg! Weterynarz go obudził telefonem będziemy próbowali na poniedziałek go upchać tak żeby chłopak był jak najszybciej gotowy do adopcji Quote
_ogonek_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Tak , niestety, ale jezeli domek naprawdekocha to zaczeka kilka dni. zreszta i tak na razie zadnego transportu ni ma Hasior wczoraj był na spacerku . Zobaczył Panterę i od razu zaczęły sie dzikie skoki :evil_lol: Ostatnio nawet mysz upolował hehe Każdy szlest baardzo go interesuje ;P Quote
rotek_ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dzisiaj był wykastrowany bardzo długo spał...jeszcze jak wyjeżdzałam ze schroniska Hasior tylko obrócił się na drugi bok i odsypia zabieg transport już trzeba kombinować jutro będę dzwonić po dogomaniakach Quote
rotek_ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 raczej nie...zmieniłby się gdyby pojawiły się jakieś komplikację,a byłam przy zabiegu i nic się nie działo jutro poroszę o wystwienie faktury i wtedy napiszę już na 100% wpadliśmy dzisiaj jak tylko wet miał lukę w ciągu dnia Quote
akira Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mój szfagier może go zawieść w tą sobote do warszawy za zwrot kosztów. Quote
Hitoshi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jutro hasior jedzie do nowego domku :lol: Quote
rotek_ Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 jutro wracam do uciechowa i dowiem się co się stało ponoć było jakieś ostre starcie pomiędzy hasiorem a suką tego pana dominatorka próbowała sobie ustawić naszego huskiego i doszło do pogryzienia waściciel zdaje sobie sprawę z tego co się stało jutro będę dzwonić i dawać wskazówki jak poukładać psy w hierarchii Quote
_ogonek_ Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Ciesze sie ze hasior jednak juz pojechal :) zmieniam tytul Quote
akira Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 eh ;/ jak się pcha ręce między psy to tak jest. Wskazówki napewno się mu przdadzą. Moja siora może potem wrzuci jego zdjęcia z podróży, bo kilka mu zrobiła telefonem. Quote
Hitoshi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A to jest nowi towarzysze hasiorka ;] ale niestety nie udało mi się zrobić lepszego zdjęcia, ponieważ telefon mi padł ;/ Quote
rotek_ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dzisiaj szybko wyjechałam z ośrodka.... fatalnie się czułam dostałam tylko wiadomość od roberta że jest bardzo źle i co teraz robimy???? :placz: kto wie czy nie będziemy na biegu szukać awaryjnego DT Quote
Wiwi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wpadam po tylu dniach i już zaczełam się cieszyć a tu takie wieści... Sylwia pomogę w jaki tylko sposób będę mogła, Hasior to mój ulubieniec (poza Zuzą of course;)) i zależy mi na jego losie! teraz rzadko zaglądam na dogo, ale numer tel macie, jak trzeba będzię to mogę posłużyć za (bardzo)awaryjny DT, lub przejąć Hasiora we Wro i przetransportować do Was. jak coś to jestem pod tel. Quote
rotek_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 dawajcie allegro jeszcze raz ale na miejscowość warszawa...może ktoś szybko go przejmie zaraz wyjeżdzam i znów nie będzie mnie pół dnia możecie po forach husky puścić wieści ze hasior na cito potrzebuje DT awaryjnego ? psiak jest fantastyczny i szybko powinien znaleźć dom Quote
Margo05 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Trzymajcie kciuki, jest światełko w tunelu, trzeba tylko sprawdzić jeszcze kilka rzeczy. FORUM FUNDACJI DLA RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH "EMIR" :: Zobacz temat - Hasior - spokojny husky musi opuścić dom :( Quote
Recommended Posts