Marlena:) Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Co do transportu, to myślę, że nie byłoby trudno, bo to dosc uczęszczana trasa. Moja siostra nie jest dogomaniakiem, ale pomagała juz w transporcie nie raz. Co jakis czas kursuje na trasie Wawa-Gorzyce (przez Sandomierz), więc myślę, że transport psa nie byłby dla niej kłopotem. Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Hasior to mega łagodny psiak. on jest po prostu ciekaw swiata a mysle ze z sunia chce sie po prostu bawic, a to ona go nie toleruje.... Quote
rotek_ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marleno, ogonku, szukamy więc transportu do sandomierza moj net chodzi na tylewolno że nie wielę ostatnio mogę zdziałać wczoraj rozmawiałam z przyszłym właścicielem haskiego Quote
Marlena:) Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 W tym tyg zawozimy naszego piesa do Wawy, dam znać ;) Quote
_ogonek_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 dobra pomysle kto tam jezdzi , sprobujemy ;) musi sie udac :D Quote
Marlena:) Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jak cos znajdziesz daj znać, bo może ktoś z Wawy zdecyduje sie zawieźć piesa za zwrotem kosztów i przy okazji zabierze naszą Gajkę do Warszawy :lol: może w tę stronę będzie szybciej;) Quote
Wiwi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czy już coś wiadomo w sprawie Hasia?? Domek ostateczny w końcu wybrany? Quote
_ogonek_ Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 nie wiem niestety, jestem cofnieta. ale mam nadzieje ze sie szybko dowiem. Quote
Margo05 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Zapytanie bardzo pilne: "Dostałam pytanie na PW od łowickich wielbicieli Hasiorów: Hej; Mam pytanko, czy sprawa z cudnym rudzielcem jest nadal aktualna??? bo mam chętnego Chłopak ma już jednego i chce drugiego. Ma domek i świetne warunki Daj znać jak najszybciej Pozdrawiam W związku z czym również proszę o szybką odpowiedź, czy Hasior jest zaklepany, czy nadal poszukuje domu?" Quote
Marlena:) Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Widziałam na YF i napisałam do niej PW. ;) Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Marlena, jakby coś mogłabyś dać mi znać na PW? Quote
Marlena:) Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jasne ;) Myślę jednak, ze jesli dom dziewczyn sie spodoba to rotek szybciej da znac. Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 musze do niej zadzwonic w koncu :D dawno jej na dogo nie bylo ;) Quote
Marlena:) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mamy transport dla Hasiora. Z kim sie kontaktowac? Rotek ostatnio na dogo nie bywa, ogonek - pomożesz? Potrzebny, gdzie przebywa Hasior, lub skąd go ewentualnie odebrać. Quote
_ogonek_ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Marlena, mogę odp. dac jutro? Bo tak naprawde dokladnie nie wiem gdzie jest, zadzwonie do rotkowej. Quote
Marlena:) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ok, gdybyś mogła napisz mi proszę sms-a ... bo nie wiem dokładnie kiedy chłopak będzie jechał ,a z tego co wiem możliwe,że nawet jutro. tel. 794108930 Quote
Marlena:) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dzięki ogonku za namiary;) Jeszcze nie znam dokładnego dnia ani godziny, będą się juz z panem umawiać kiedy komu pasuje. Quote
Marlena:) Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No nie :mad: Rozmawiałam dzisiaj z dziewczyną i mówi,ze chłopak, który ma go przewiezc jezdzi w te strony służbowo i czeka na zlecenie :razz:.. podobno dlatego sie przedłuża. Gdybym wiedziała wcześniej, przewiozłabym go już dawno -a tak na pytanie czy jest transport, odpowiedz: tak jest. Co wogóle z Hasiorem? Wiem,ze rotek nie ma na dogo, no ale moze ktos wie gdzie jest, czy dalej u tego pana i czy wszystko ok... Ogonku,nie wiem,czy Ty do mnie pisałaś, ale jeśli tak to moge Ci podesłać numer ludzi na PW. Quote
_ogonek_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 doba tam juz nie trzeba ;) marlena, dawalam ci numer d paana u ktorego hasiorek jest. Moze zadzwon? Quote
Marlena:) Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Sorry, mozesz podrzucic jeszcze raz? zapisałam sobie w tel, ale coś sie spiep.... noo i tak:razz: Quote
Recommended Posts