Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do transportu, to myślę, że nie byłoby trudno, bo to dosc uczęszczana trasa.
Moja siostra nie jest dogomaniakiem, ale pomagała juz w transporcie nie raz. Co jakis czas kursuje na trasie Wawa-Gorzyce (przez Sandomierz), więc myślę, że transport psa nie byłby dla niej kłopotem.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marleno, ogonku, szukamy więc transportu do sandomierza
moj net chodzi na tylewolno że nie wielę ostatnio mogę zdziałać

wczoraj rozmawiałam z przyszłym właścicielem haskiego

Posted

Jak cos znajdziesz daj znać, bo może ktoś z Wawy zdecyduje sie zawieźć piesa za zwrotem kosztów i przy okazji zabierze naszą Gajkę do Warszawy :lol: może w tę stronę będzie szybciej;)

Posted

Zapytanie bardzo pilne:

"Dostałam pytanie na PW od łowickich wielbicieli Hasiorów:

Hej;

Mam pytanko, czy sprawa z cudnym rudzielcem jest nadal aktualna??? bo mam chętnego Chłopak ma już jednego i chce drugiego. Ma domek i świetne warunki Daj znać jak najszybciej
Pozdrawiam

W związku z czym również proszę o szybką odpowiedź, czy Hasior jest zaklepany, czy nadal poszukuje domu?"

Posted

No nie :mad:
Rozmawiałam dzisiaj z dziewczyną i mówi,ze chłopak, który ma go przewiezc jezdzi w te strony służbowo i czeka na zlecenie :razz:.. podobno dlatego sie przedłuża. Gdybym wiedziała wcześniej, przewiozłabym go już dawno -a tak na pytanie czy jest transport, odpowiedz: tak jest.

Co wogóle z Hasiorem? Wiem,ze rotek nie ma na dogo, no ale moze ktos wie gdzie jest, czy dalej u tego pana i czy wszystko ok...

Ogonku,nie wiem,czy Ty do mnie pisałaś, ale jeśli tak to moge Ci podesłać numer ludzi na PW.